Page 1 of 1
WoW Survey
Posted 02 September 2012 - 10:32 AM
Ahojte!
v rámci své bakalářské práce, která zkoumá, jak jsou na tom hráči s motivací a vztahem k MMO, jsem připravila dotazník na adrese www.wowsurvey.eu. Pokud budete mít zájem se tohoto průzkumu zúčastnit, budu jen ráda. Sama jsem hráčka, tak mě docela zajímá, jaké výsledky nakonec vyjdou. Dotazník je anonymní a pokud budete mít zájem o konečné výsledky, tak je nasdílím. Díky všem!
v rámci své bakalářské práce, která zkoumá, jak jsou na tom hráči s motivací a vztahem k MMO, jsem připravila dotazník na adrese www.wowsurvey.eu. Pokud budete mít zájem se tohoto průzkumu zúčastnit, budu jen ráda. Sama jsem hráčka, tak mě docela zajímá, jaké výsledky nakonec vyjdou. Dotazník je anonymní a pokud budete mít zájem o konečné výsledky, tak je nasdílím. Díky všem!
Posted 02 September 2012 - 10:51 AM
Vyplneno :)
"Někdy se kvůli hraní zapomenu najíst" ... to jde? :D
"Někdy se kvůli hraní zapomenu najíst" ... to jde? :D
Posted 02 September 2012 - 11:19 AM
Vzhledem k tomu ze obcas zapominam i dejchat, tak zapominani najist se je u me naprosto bezny :)
Posted 02 September 2012 - 02:33 PM
Taky vyplněno, ale radši bych někdy viděl průzkum ve kterém by se vyskytla otázka: "Co pozitivního si myslíte že vás MMORPG naučila?" - nekonfliktnímu jednání/důležitosti spolupráce/že na internetu je spousta blbců a můžu se cítit vyjímečný/ ... :D
Takhle to je další výzkum co se zaměřuje jen na negativa. A to mě docela štve.
Posted 02 September 2012 - 08:08 PM
Wiranri, on 02 September 2012 - 02:33 PM, said:
Hej presne, je to zamerane hlavne na to o co ma hranie pripravi(lo), a nie aj na to co mi hranie dalo :)
Napriklad:
Reflexy (hehe)
Logicke + takticke myslenie
Diplomaticke vedenie rozhovorov (bez nadavok) ( :D )
Znalost cudzich jazykov (okrem eng aj orcish + taurahe)
Posted 02 September 2012 - 10:37 PM
Věřim že do toho tady má 99% daleko. Ale i tak to pořád neni uplnej nolifer.
Posted 02 September 2012 - 10:46 PM
Taky vyplněno, ale radši bych někdy viděl průzkum ve kterém by se vyskytla otázka: "Co pozitivního si myslíte že vás MMORPG naučila?" - nekonfliktnímu jednání/důležitosti spolupráce/že na internetu je spousta blbců a můžu se cítit vyjímečný/ ... :D
O tom jsem nedávno, jak tu otravovala jakási univerzita, taky napsal dlouhý sloup textu :D.
Posted 03 September 2012 - 09:52 AM
Já jsem si naprosto jistá, že hraní přináší mnoho pozitiv - ještě bych dodala - rychlejší naučení cizího jazyku a komunikace v něm. Jak jsem psala a na jiném fóru snad i dokázala, že ke hraní mám více než pozitivní vztah a hry beru za formu umění. Upřímně ale, pár jedinců se může najít, kteří hře naprosto propadli a ti mě zajímají. Samozřejmě, že jich pár i znám. Což abych dodala, z výzkumu může vyjít, že z 1000 dotazníků vyjde třeba 50 lidí, kteří mohou mít k tomu sklon. Ale žádné házení špíny na hry, že jsou špatné, nehodlám.
Jinak co se týká vztahu "Bolí mě záda" funguje na principu korelace, pokud v předchozí otázce napíšu, že hraji 10h denně a v další vyplním, že mě bolí záda apd. pak nějaký vliv to už může vykazovat. Ale naopak pokud hraji 1h denně a bolí mě záda, pak to pravděpodobně vliv na to mít nebude a záda mě bolí z něčeho jiného :)
Jinak díky zatím všem za vyplnění!
Page 1 of 1