League of Legends
Posted 07 January 2013 - 12:22 AM
Je OP len vďaka Blackfire Torchke, naviac, je tam item ktorý môžeš používať každú minútu na odhaľovanie stealthu + pridávajú ďalší do trojky The Lightbringer http://www.surrender...pdate.html#more skorej mi OP do trojky príde rozhodne kombo AP Mumu + Swain + Pantheon/Chogath/Olaf, to sa nedá zabiť!
Posted 07 January 2013 - 11:01 AM
tak tu do me kerujete, ze nepouzivam wardy, ktere ani nejsou ve trojkach, ktere hraju ja :D trolling lvl ultramaster je spis na opacne strane :D
Posted 07 January 2013 - 12:59 PM
vsichni vi, ze hraju trojky, a plandaji mi hlavu jakymasik wardama :D
ale stojim si za tim, ze kdyz se prohraje a nikdo si nechce priznat, ze to zalamil, tak se to svede na wardy :D
ale stojim si za tim, ze kdyz se prohraje a nikdo si nechce priznat, ze to zalamil, tak se to svede na wardy :D
Posted 07 January 2013 - 01:42 PM
No co mě osobně na trojkách sere je absence něktrých itemů,jako například Thornmailu(doufám že to píšu dobře) :D Co ještě víc že oracle je jen na pět minut a stojí 400 to posrali :D
Posted 07 January 2013 - 04:24 PM
ale tak ten oracle je takhle i v petkach
edit: pětkách (aby nekdo nemel kecy :P)
edit: pětkách (aby nekdo nemel kecy :P)
Posted 07 January 2013 - 11:26 PM
kdyz mam Rod of Ages, koupim ho kdesik na 10 lvlu treba, tak se mi bude stackovat ten bonus a zustane nastackovany do konce hry nebo se nejak da zrusit (lvlem, smrti...) a stackuje se znova?
Aaa jeste hloupa otazka, kdyz budu mit item s nejakym procentualnim zvyhodnenim neceho (10% snizeni CD treba), stackuji se ta % kdyz to budu mit u vice itemu?
Aaa jeste hloupa otazka, kdyz budu mit item s nejakym procentualnim zvyhodnenim neceho (10% snizeni CD treba), stackuji se ta % kdyz to budu mit u vice itemu?
Posted 07 January 2013 - 11:44 PM
RoA se ti nabije naplno po deseti minutách a už to tak zůstane, nijak to nespadne...
není to unique passive, takže jich můžeš mít víc, ale to se nevyplatí, jeden kus postav co nejdříve, ať bonus z pasivky využiješ pokud možno early
cd redukce se sčítá a max můžeš mít 40%
není to unique passive, takže jich můžeš mít víc, ale to se nevyplatí, jeden kus postav co nejdříve, ať bonus z pasivky využiješ pokud možno early
cd redukce se sčítá a max můžeš mít 40%
Posted 08 January 2013 - 09:47 AM
super, diky :)
jeste neco jsem chtel, ale zapomnel jsem to :D tak kdyztak napisu pozdejc :D
jeste neco jsem chtel, ale zapomnel jsem to :D tak kdyztak napisu pozdejc :D
Posted 08 January 2013 - 12:21 PM
http://www.surrender...pdate.html#more to bude ďalší prúser Champ pripomínajúci Barathuma krížený s Pudgom z Doty
Posted 08 January 2013 - 12:27 PM
green lantern voe :D za chvilku prijde kapitan amerika a spiderman :D
edit: to Wcko je silene :D
edit: to Wcko je silene :D