Zdravim mam problém s pc.pocitac mi normalne funguje,ale po urcitem case mi monitor barevne zkostickuje.pocitac zamrzne.po restartu vse bezi,ale po chvili se vse opakuje!nevite nekdo cim by to mohlo byt?diky za rady. Ps:sry pisu z mobilu.
Page 1 of 1
Problem s win XP Pro
Posted 30 August 2012 - 09:23 AM
Neinstaloval jsi v posledni dobe nejake aktualizace? Nebo nesmazi se ti grafika? A ten pc ti zamrzne jen tak i na plose nebo kdyz neco spustis?
Posted 30 August 2012 - 09:29 AM
S tymi kockami to bude asi grafika, vyber ju z PC a poriadne precisti chladic.
Posted 30 August 2012 - 09:42 AM
Ocisteni samo o sobe nemusi pomoct.. cip jako takovy pri vysokych teplotach muze postupne degradovat (osobni zkusenost) s tim ze kosticky nebo jine deformace se obevuji casteji a casteji. Az pak to jednoho dne rupne uplne.
Podivej se (treba pomoci HWMonitor) na teploty. Pokud ti to pri hre vyleze pres 70°C, je to na povazenou. pak sem treba napis jaky teploty ti to ukazuje v klidu, pri CPU zatezi, a pri GPU zatezi...
Podivej se (treba pomoci HWMonitor) na teploty. Pokud ti to pri hre vyleze pres 70°C, je to na povazenou. pak sem treba napis jaky teploty ti to ukazuje v klidu, pri CPU zatezi, a pri GPU zatezi...
Posted 30 August 2012 - 11:51 AM
grafiky jdou někdy spravit tím, že je pečete chvíli v troubě...takže než ji vyhodíš, tak ji zkus upéct v troubě (ne mikrovlnné)...nejdřív si o tom něco vygoogli...aby si věděl správnou teplotu a čas...často to zachrání tu grafiku a jde ještě nějaký ten měsíc používat
Posted 30 August 2012 - 12:50 PM
Mufine ty si kok, Frenkie pise pravdu. Jedna se o to, ze v ty troube roztaje cin a zapusti diry, tzn studenaky, ale je potreba vedet jak dlouho a nakolik tu troubu dat.
Posted 30 August 2012 - 03:15 PM
Ja mam ten sam problem co ty, a porad nevim co stim :D... ale uz jsem si na to zvykl :P, a kdyz ti nacita Windows XP (to je cerna barva pozadi) meni se ti obcas barvy? Me treba jo, jednou cervena, potom modra, zelena.. Krasny metrix ;)
Page 1 of 1