Mystiq.org - forum: Herní myš - Mystiq.org - forum

Jump to content

• 4 Pages +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Herní myš prosím o pomoc s výběrem

Poll: Myš (60 member(s) have cast votes)

Jaký typ myši upřednostňujete?

1. Jedině drátovou! (43 votes [71.67%])

Percentage of vote: 71.67%

2. Je to fuk ... (9 votes [15.00%])

Percentage of vote: 15.00%

3. Bezdrát! (8 votes [13.33%])

Percentage of vote: 13.33%

Jaké značky preferujete?

1. Logitech (16 votes [26.67%])

Percentage of vote: 26.67%

2. Razer (10 votes [16.67%])

Percentage of vote: 16.67%

3. Roccat (3 votes [5.00%])

Percentage of vote: 5.00%

4. A4Tech (6 votes [10.00%])

Percentage of vote: 10.00%

5. Microsoft (2 votes [3.33%])

Percentage of vote: 3.33%

6. Jiná značka ... (12 votes [20.00%])

Percentage of vote: 20.00%

7. Nezáleží na značce, volím pouze podle poměru cena/výkon (11 votes [18.33%])

Percentage of vote: 18.33%

Vote Guests cannot vote

#41 User is offline   Nixxis 

• Group: VIP

Posted 02 June 2012 - 10:09 PM

tak ono když si zvykneš, že několik spellů můžeš nabindovat a myš, tak je to dost dobrý
0

#42 User is offline   Feenux 

Posted 02 June 2012 - 10:40 PM

Tak různý střílečky nebo i v diablu se hodí vysoký DPI, aby si stíhal zdrhat :)
1

#43 User is offline   Qirti 

Posted 02 June 2012 - 10:43 PM

Tak tuhle myšku mám už tak 6 (7?) let a stále funguje bezvadně.. Je pravda, že sem za ni dal 1800 v tý době, ale rozhodně se ta investice vyplatila ^^

http://www.galaxie.name/obrazky/logitech-g5-156.jpg
0

#44 User is offline   Sheleronk 

• Group: WW Moderátor

Posted 03 June 2012 - 10:59 AM

Před 7 roky jsem měl ještě kuličkovou :D
1

#45 User is offline   dubfx 

• Group: Registrovaný člen

Posted 05 June 2012 - 04:49 PM

View PostNixxis, on 31 May 2012 - 04:49 PM, said:

Zdravím, mám tuhle myšku už asi 2 roky (Cyborg R.A.T. 3):

No a prostě častým používáním se již opotřebil kabel (pravděpodobně) a myška i na nejvyšší nastavení DPi prostě lítá, vysvětlím - myš leží nedotknutá na stole a kurzor myši na obrazovce se hýbe v okruhu 50 pixelů,

No ja mám R.A.T 5 a proste robí mi to isté a nie fakt to není káblom je to vibráciami v tomto videu je to vidno . Inak som s ňou naprosto spokojný ten druhý scroll je bomba a drží sa skvelo + dizajn sa mi páči tiež, len ma totálne zaráža ako je možné že myš za 80 euro ma takúto vadu neviem teda či to robí každá ale aby otrasy z HD prípadne grafiky spôsobovali pohyb cursoru to je moc. Uvažujem či je to len vadný kus alebo som to spôsobil ja, že s ňou občas plesknem o stôl neviem no či by mi to vyreklamovali :(

This post has been edited by dubfx: 05 June 2012 - 04:52 PM

1

#46 User is offline   Nixxis 

Posted 05 June 2012 - 10:28 PM

Aha tak to jsem netušil, že to dělá i jiný kus ze série ... každopádně souhlasím s tím, co jsi napsal - skvěle tvarovaná myš s perfektními vlastnostmi, škoda této chyby :/ mně už ji každopádně nevyreklamují, mám po záruce

Jinak ted v novým LEVELu vyšel celkem zajímavej test herních hlodavců ... tak ho jdu proštudovat :D ale jsou tam o trochu dražší myšky než jsem plánoval.
0

#47 User is offline   Nixxis 

Posted 27 June 2012 - 10:15 AM

Tak nakonec jsem vybral Logitech G700, dnes jsem ji vyzvedl a jsem zvědavej čím mě překvapí.
http://www.logitech.com/assets/31255/wireless-gaming-mouse-g700.png

Jinak anketu s přehledem vyhrála drátová myš a nenjvíce hlasů získala značka Logitech.
0

#48 User is offline   Zulldruid 

Posted 27 June 2012 - 10:41 AM

Dej pak vedet jaka je prosim
0

#49 User is offline   Ashal 

Posted 27 June 2012 - 11:17 AM

asi ve vsem se da souhlasit s tou recenzi co Nixxis postnul :)
1

#50 User is offline   Zulldruid 

Posted 27 June 2012 - 11:33 AM

ja mam pravě herní pro wowko, kterou sem si pořídil s hecu když mě wow fakt bavilo, ale ted už hraju víc jiné hry než wowko a tak nevím zda by nebyla lepší naka jiná, hlavně dost pracuju v grafickejch programech a s videem, a tak uvažuju zda si nepořídím nakou jinou, třeba i bezdrat...

ta wow je super, ale má tolik tlačítek že se npř. nedá moc zvedat a já když hraju BF3 tak musim tu myš furt zvedat... :-D
0

#51 User is offline   cezeta 

• Daemonica Team
  • Group: Developer

Posted 27 June 2012 - 11:59 AM

ja se ted taky chystam na novou mysku...zatim mam v umyslu Logitech Performance Mouse MX... mate s ni nekdo nejaky zkusenosti? nemam to na hry, to jen okrajove obcas wowko, CSko atd... ale spis na kazdodenni praci v kombinaci s notasem a castejma presunama
0

#52 User is offline   Nixxis 

Posted 27 June 2012 - 03:18 PM

No první dojmy (nutno dodat, že nemám svůj notebook, ale jen starej počítač, protože ntb je v servisu): myš je pro mě akorát velká (mám větší ruce), nadšenej jsem z kolečka se setrvačníkem a potěšila i odezva a reakce myši v bezdrátovém i drátovém stavu. Tlačítka fungují jak mají, stisk je snadný a díky tvarování se v tom celkem dobře orientuje. Možná pokud bych myš nadzvedával, měl bych problémy, protože bych stiskl i spodní tlačítka pro palec, ale já ji nenadzvedávám, používám vyšší DPI.
Díky baterii je myš dost těžká, což mi vyhovuje, horší je to s kablíkem, protože ten je určen spíše pro nabíjení, než samotné používání myšky, takže je trošku nepoddajný.
No asi největším překvapením (nepříjemným) pro mě bylo, že windows a wowko podporují jen 5 tlačítek této myši, zbytek se musí buď namakrovat a nebo přiřadit tlačítku myši nějakou klávesu na klávesnici, poté již není problém si tato tlačítka nastavit i ve hře.
Oproti CYBORGU je tady mnohem střizlivější design, takže se asi budu muset rozloučit s posměšky okolí na lan party a podobně ve stylu "Tys tu myš rozebral?!", "Sakra co to je za monstrum!". Ale zas se ji nebudu stydět vytáhnou i při nějaké oficiálnější akci.
Záruku Logitech poskytuje na 3 roky, obsah balení zklamal hlavně absencí instalačního CD, Logitech počítá s tím, že každý má přístup na internet.
No a poslední poznatek z prvních pár hodin používání ve Stronghold Crusaderu a ve Windows, pokoušel jsem se "utrhnout" kurzor myši jejím zběsilým máváním po podložce a myslím, že se mi to nepovedlo, pouze jsem docílil toho, že mi kurzor problikával z jednoho rohu do druhého (ale přisuzuji ti pomalému PC a rozlišení 1024x768, pro které není 5700 DPI určeno :D.
Jo a ještě mě napadá, používám jak podložku, tak stůl (dřevěnej dýhovanej), laminátovej stůl i papír a můj osobní pocit je, že na všech těchto površích myš funguje bezproblémově (akorát ten arch papíru se mi šoupe po stole xD)
No a 1000Hz na myšce, no nevím, nejsem žádnej profík a nepoznám rozdíl mezi 1000, 2000 a 500 odpovědí myšky.
No po nějaké době používání a zejména až se mi vrátí notas a budu moc zas hrát ty lepší hry, tak něco málo dopíšu.
Jo a ještě, mám poprvé 5-ti směrné tlačítko a fakt mě baví, že už nemusím stisknout kolečko, nebo dokonce scroll bar pro libovolný pohyb s webovkama či jiným multimediálním obsahem ...

@Cezeta: Na tu MX jsem taky koukal, spousta věcí je tam podobných jako u G700, jen máš bohjatší balení s myškou o USB nabíječku do zásuvky (220V) a má ten slavnej DarkField technology, což by mělo umožnovat práci s myší i na skle, což je podle recenzí pravda, velkým mínusem je (pro někoho) maximální DPI pouze 1500 (což mi dříve taky stačilo, ale dnes mi nejlépe vychází 2200-3200), na myši je zřejmé, že je zaměřená spíše na multimédia (grafika, programming) a bežné využíváni pro lidi s vysokým standardem.
0

#53 User is offline   cezeta 

• Daemonica Team
  • Group: Developer

Posted 27 June 2012 - 03:55 PM

View PostNixxis, on 27 June 2012 - 03:18 PM, said:

@Cezeta: Na tu MX jsem taky koukal, spousta věcí je tam podobných jako u G700, jen máš bohjatší balení s myškou o USB nabíječku do zásuvky (220V) a má ten slavnej DarkField technology, což by mělo umožnovat práci s myší i na skle, což je podle recenzí pravda, velkým mínusem je (pro někoho) maximální DPI pouze 1500 (což mi dříve taky stačilo, ale dnes mi nejlépe vychází 2200-3200), na myši je zřejmé, že je zaměřená spíše na multimédia (grafika, programming) a bežné využíváni pro lidi s vysokým standardem.

Tak tim padem nemam co resit, je to pro me idealni myska za lehce nenormalni penize :-)... jdu do ni a tobe preju, at ti nadseni z G700 vydrzi :-)
1

#54 User is offline   Formaggi 

• Insomnia Tester
  • Group: WoW Tester

Posted 27 June 2012 - 09:58 PM

No pani teraz si ma potesil .. ja som pouzival Logitech MX1100R mal som ju asi dva roky perfektna mys neni co vytknut no mala mensiu nehodu a uz to bohuzial nerozchodila ... tak hladam nieco nove a rozmyslal som nad MadCatz Cyborg R.A.T. 9 no po tom co som si tu precital tak radsej splasim podobnu od logitechu ako som mal :D
0

#55 User is offline   Nixxis 

Posted 27 June 2012 - 10:46 PM

Já ještě koukal na tohle Forme :D Logitech G600 ale to už je moc hardcore :D ... ale ted někdy má vyjít Sharkoon DarkGlider a podle popisu nevypadá vůbec špatně ... perfektí recenze jsou i na Cooler Master Storm Sentinel potažmo její novou verzi ... já si ale myslím, že u logitechu jsem vybral dobře ... nakolik ukáže až čas a spousta propařených nocí x)
0

#56 User is offline   Formaggi 

• Insomnia Tester
  • Group: WoW Tester

Posted 27 June 2012 - 10:52 PM

ta G600 to je prasarna :D to by som mal zmatok v tom co klikam :D bo to uz je miniklavesnica nie myska :D k tej od sharkoonu sa nedostanem ked to bude novinka (mysku budem obiednavat cez firmu kde robim cez svojich dodavatelov .... za zaujimave ceny .. no k novinkam sa nedostanem tak rychlo ) ta coolerka vyzera dobre ale pre mna je mala :) potrebujem velkostou velku a placatu mys tato je skor uzsia ako sirsia ... ja som na nu uz inac tiez kukal a neviem sa rozhodnut medzi tou co si zobral a logitech performance mx ta mi hodne tvarom sedi k starej mx1100r a ta mi perfektne sedela v dlani .. ja na cenu ako taku kaslem prachy sa vzdy najdu :D ale myska mi musi proste sediet v ruke :)
0

#57 User is offline   ja.byt.kamarad 

• Group: Registrovaný člen

Posted 28 June 2012 - 07:36 AM

Od sharkoonu bych nikdy nic nekoupil,měl jsem od nich klávesnici a 2.1 repráky,klávesnice hrozně měká se prohejbala,u repráků mi zas vyhořelo trafo a naštěstí ne barák,ale ten sub byl vevnitř lehce spálenej... Je to jen značka co se snaží vypadat draze ale je to horší jak A4 Tech kterej je spíše lowend...

This post has been edited by ja.byt.kamarad: 28 June 2012 - 07:39 AM

0

#58 User is offline   Nixxis 

Posted 28 June 2012 - 03:22 PM

no A4tech taky nemám v lásce, měl jsem jeden jejich exponát a po měsíci jsem ho hodil ségrám, protože to bylo zracování jak od Vietnamců - části neseděly tam kde měly, škřípalo to, vrzalo ... navíc po 14 dnech již byl lak na tlačítkách téměř sloupaný ... a ohledně toho sharkoonu, neměl jsem s niím tu čest, ale je to škoda no, preview na tu myšku působilo hezky.
0

#59 User is offline   Wiranri 

• Group: WW Moderátor

Posted 08 February 2013 - 12:06 AM

Místo zakládání nového topiku to radši oživím tady.

Neznáte někdo myš s podobným stylem rozmístění tlačítek jako Razer Naga Hex a se kterou máte nějaké zkušenosti?

Nevim jestli si zrovna chci pořizovat myšku od Razeru a platit velký prachy navíc za značku, když věřím že seženu myšky za nižší cenu, které mi nabídnou stejnou kvalitu.

Hlavně mi jde o ty tlačítka do kruhu, aby jich bylo 5-6 ... víc bych stejně nepoužil.
0

#60 User is offline   Nixxis 

Posted 08 February 2013 - 01:53 AM

Mám takovej dojem, že tenhle kousek od Razeru je jedinej, kterej disponuje tímto rozestavením tlačítek (alespoň jsem to nikde jinde neviděl), maximálně najít nějakou levnou kopii.
0

• 4 Pages +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users

TOPlist