Mystiq.org - forum: Když je řeč o noťasech - Mystiq.org - forum

Jump to content

• 10 Pages +
  • « First
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Když je řeč o noťasech doporučení

#161 User is offline   Zulldruid 

• Group: VIP

Posted 04 August 2012 - 08:26 AM

Ja s tebou vice mene ve vsem souhlasim, nepotrebuji aby v kazdem sporu vyšel apple jako vitez, ale take si myslim ze si to nezaslouzi ani samsung jehoz uspech se zaklada na neskutecnem kopirovani applu a ta reklama, mozna je to jen u nas, ale momentalne ziju v CR a zajima me jak me vyrobce otravuje reklamou u nas a apple u nas reklamu nema skoroi zadnou, zato samsung je vsude, nemluve o probihajicich olympiskych hrach kde je hlavni sponzor a ten jeho galaxy je vsude, a nejvtipnejsi je na tom jak tam ti poradatele maji stejne na stolech pocitace applu ale maji prelepene jablicko bilym papirem...

Jeden je horsi jak druhej ale apple proste vnimam jako toho co byl prvni a samsung jako toho co se jen veze na uspechu applu a prevazne kopiruje, az ted ta galaxi s3 me zaujala funkcema i vzhledem co se lisi od applu a je to dobre, hodne lidi rika ze apple nejde kopirovat ale koukni na htc nebo nokie nebo sony jech mobili jsou vzhledem a designem uplne jine nez apple a jsou stejne zajimave a atraktivni.

U mobilu ted nema cenu resit kdo je lepsi to se muze az vyjde iphone 5 a u tabletu je to zatim jasne apple a pokud by jsem mel volit jiny tablet tak jedine od asusu transformer ten jediny nekopiruje ipad ale prinasi neco jineho a zajimaveho (klavesnici a moznost modifikace na notebook) bojuzel i podle recenzi k dokonalosti mu chyby jen nake jine OS nez je android cetl sem cca 3 recenze ( ne na ddworld) a vsude se zminovali o tom ze android ten tablet ktery vykonem ma na ipad tak omezuje ze ve finale je to vykonem horsi nez ipad...

To je jedno jak rikam muzem o tom mluvit az vyjde iphone 5 ted to nema cenu v topicku o notebookach, sam si rekl ze nemas rad ani apple ani samsung, ja nemam rad ten samsung a apple proste rad vynasim doebes i kdyz mozna prehnane, proste tohle ta znacka umi a musi se ji nechat ze zadna jina znacka neumi cloveka tak ovlivnit, sam sem apple nesnasel dokud sem nemel jeho zarizeni, pritom od samsungu sem vlastnil nekolik veci a nikdy me tak nezaujali aby sem ho zacal mit nak rad.
0

#162 User is offline   Manjuk 

• Group: Registrovaný člen

Posted 04 August 2012 - 01:30 PM

Nikdo, kdo nemá v hlavě úplně nasráno si nekoupí ani Apple ani Samsung. To jsou telefony dělané maximálně tak na efekt (ten, kdy při vytažení v kapse, kdy všichni přítomní udělají "OOoo, Apple"). Jediné, kdy je něco z nich pochopitelné je v momentě, kdy má doma člověk například další periferie od applu a podobně - v tu chvíli to nazývám chybou už v základní myšlence :).
To, co tu vidíte probíhat je klasický ideový spor apple vs. zbytek světa ( Zullldruid vs ostatní:)), který probíhá všude a měli byste to brát trochu s nadhledem. Právě tyto debaty a spory jsou uměle podporovány reklamní strategií Apple. Ta totiž probíhá trochu jinak, než např. Samsungu ( proto tu neni vidět plakát s Iphonem na každém rohu). Ale pořád tu běží a pořád Apple i u nás proinvestuje slušné peníze v reklamě.

This post has been edited by Manjuk: 04 August 2012 - 01:31 PM

-1

#163 User is offline   Zulldruid 

Posted 04 August 2012 - 02:41 PM

Vidis ale ty sam tu schazujes samsung i apple a rikas ze koupit si neco od nich dokaze jen hlupak, ale oduvodnit to uz nedokazes. clovek je hlupak ze si koupi nejvykonejsi mobil v podobe samsung galaxy s3 protze ma rad vykone stroje, nebo je clovek hlupak ze si koupi tablet od applu protze na trhu proste lepsi tablet zatim neni? A clovek voli podle recenzi a zkusenosti zakazniku a ne protze by to bylo od applu. ? Nebo je clovek hlupak kdyz mu vic vyhovuje ios nez android ?

Neni vlastne hlupak kazdej kdo si kupuje spotrebni elektorniku ?
0

#164 User is offline   vitamin 

Posted 04 August 2012 - 04:21 PM

View PostManjuk, on 04 August 2012 - 01:30 PM, said:

Nikdo, kdo nemá v hlavě úplně nasráno si nekoupí ani Apple ani Samsung...

Mam SGS2 (samozrejme s CM9) a urcite nemam v hlave nasrane (aj ked to si hovori asi kazdy :D )

Zulldruid said:

...

Si moc defenzivny, viac sa do toho flamu vloz nech ten flame nie je tak nudny :)
1

#165 User is offline   Zulldruid 

Posted 04 August 2012 - 07:54 PM

View Postvitamin, on 04 August 2012 - 04:21 PM, said:

Si moc defenzivny, viac sa do toho flamu vloz nech ten flame nie je tak nudny :)

Kdyz ja bych se zas neudrzel a byl bych jen sprostej na ucet samsungu a androidu a vynasel bych do nebe jen apple a to uz nebavi ani me :-D
0

#166 User is offline   elgruzz 

Posted 04 August 2012 - 09:39 PM

View PostManjuk, on 04 August 2012 - 01:30 PM, said:

Nikdo, kdo nemá v hlavě úplně nasráno si nekoupí ani Apple ani Samsung.

I když Apple opravdu nemam rád, tak bych řekl, že právě člověk, který nemá v hlavě nasráno, si jako mobil koupí právě Apple nebo Samsung. Protože momentálně asi lepší mobily na trhu nejsou a ostatní výrobci do nich mají ještě daleko.
Já mám asi nasráno, koupil bych si Nokii, protože s ní mám dobré zkušenosti :D, ale tim stejně nemůžu popřít, že Samsungy momentálně dělají nejlepší mobily na trhu.
V tabletech je jasnej Apple. Ale to je daný tím, že co se týče tabletů, má Apple prakticky monopol. Jenom hlupák by se momentálně snažil konkurovat Applu s tabletem.
A zase notebooky, o tom už jsem psal někde na začátku. Apple je hezkej, ale co se týče výkonnosti a hlavně podpory co nejvíc běžných aplikací, je (asi) lepší a (určitě) levnější, koupit si nějakej obyč ntb+windows.

Pravda je, že Apple je docela inovátorská firma a snaží se přicházet s něčím novým. Ale U NÁS je ukrutně drahej a Apple věci se staly hlavně nějakým módním doplňkem, který prostě mají všechny "cool kids" a u většiny to je opravdu hlavně o tom vytahování iPhonu z kapsy. Navíc ten zku*venej skleněnej displej je ZLO a neznam člověka, kterej by neoddělal aspoň jeden. A naprasknutej iPhone už tak cool neni.
1

#167 User is offline   Mufinqua 

Posted 04 August 2012 - 10:10 PM

A na co ti je nejlepsi mobil na trhu krome machrovani pred kamarady? Volat, psat sms a hrat hry umi kazdy mobil, wifi uz ma tez 90% mobilu. A co vic na tom mobilu delat? Ja si koupil novy mobil a myslel jsem, jak na nem budu delat milion veci a ted z neho stejne jenom pisu smsky. Ale huste, mam dotykac, ktery bych nejradsi otriskal o zed, ale je mi to lito za ty prachy.
1

#168 User is offline   Zulldruid 

Posted 04 August 2012 - 11:08 PM

Je pravda ze mam iphone a jedine co na nem delam je sms a volani, ale to je spis zpusobeno tim ze na vsecko ostatni pouzivam ipad
0

#169 User is offline   Kuboss 

Posted 05 August 2012 - 02:28 AM

cau, mozna se to tu nekde resi, ale nechce se mi to cele cist a podle nazvu topicu by se muj dotaz do tohohle topicu hodil..
Chtel bych si koupit notas, ale co jsem tak koukal na netu, tak zadny nema presne to co bych si predstavoval, tak me napadlo, jestli v CR existuje nejaka firma treba, na kterou bych se mohl obratit, rict jim, co bych ve svem notasu cca chtel a oni by mi rekli, jestli to jde, jestli se treba nejaka grafika dela do notasu apod. proste slozeni si vlastniho pc (coz bych asi zvladl) ale aby to byl notebook.. ja si proste neumim predstavit, jak by se to asi delalo. podle ceho se vybira co se do jakyho notebooku vejde apod. pokud nekdo o necem vi, nebo ma s necim takovym zkusenosti, tak prosim poradte. diks
0

#170 User is offline   rewew 

Posted 05 August 2012 - 05:17 AM

flame, říkáte?
0

#171 User is offline   vitamin 

Posted 05 August 2012 - 09:11 AM

View PostKuboss, on 05 August 2012 - 02:28 AM, said:

...

Su, ale vecsinou su zamerane na herne notebooky(napr Goldmax, Deviltech). Kedysi boli skladacky VBI, ale potom od toho dal Intel ruky prec, ale aj tak to nebolo ono. Viac sa oplati kupit si uz hotovy NB.
0

#172 User is offline   Zulldruid 

Posted 05 August 2012 - 09:41 AM

View PostKuboss, on 05 August 2012 - 02:28 AM, said:

cau, mozna se to tu nekde resi, ale nechce se mi to cele cist a podle nazvu topicu by se muj dotaz do tohohle topicu hodil..
Chtel bych si koupit notas, ale co jsem tak koukal na netu, tak zadny nema presne to co bych si predstavoval, tak me napadlo, jestli v CR existuje nejaka firma treba, na kterou bych se mohl obratit, rict jim, co bych ve svem notasu cca chtel a oni by mi rekli, jestli to jde, jestli se treba nejaka grafika dela do notasu apod. proste slozeni si vlastniho pc (coz bych asi zvladl) ale aby to byl notebook.. ja si proste neumim predstavit, jak by se to asi delalo. podle ceho se vybira co se do jakyho notebooku vejde apod. pokud nekdo o necem vi, nebo ma s necim takovym zkusenosti, tak prosim poradte. diks

Tak se napis co by si si predstavoval a mi ti ho treba najdem
0

#173 User is offline   elgruzz 

Posted 05 August 2012 - 10:27 AM

View PostMufinqua, on 04 August 2012 - 10:10 PM, said:

A na co ti je nejlepsi mobil na trhu krome machrovani pred kamarady? Volat, psat sms a hrat hry umi kazdy mobil, wifi uz ma tez 90% mobilu. A co vic na tom mobilu delat? Ja si koupil novy mobil a myslel jsem, jak na nem budu delat milion veci a ted z neho stejne jenom pisu smsky. Ale huste, mam dotykac, ktery bych nejradsi otriskal o zed, ale je mi to lito za ty prachy.

Tak jako já mam Nokii 7500, která ani neni dotykáč, ale na vytahování z kapsy stačí, protože je štýlo xD Ale až si jednou ten dotykáč kupovat budu, tak si koupim nějakej lepší, protože ty starší dotykáče mi přijou pomalý. A neříkam, že potřebuješ zrovna nejvýkonnější, ale i tak platí, že ty starší modely od Samsungu a Applu jsou prostě, co se týče mobilů, záruka kvality.

Samozřejmě, že na mobilu hlavně píšu sms, volám, používal bych ho místo mp3 kdybych neměl oddělanej konektor a občas si na něm zahraju City Bloxx, ale kdybych si ho kupoval s tim přístupem, že ho chci jen na volání a sms, to si můžu rovnou koupit nějakej Alcatel z bazaru.
0

#174 User is offline   Mufinqua 

Posted 05 August 2012 - 10:26 PM

tak zrejme zmenim stanovisko, pridam tisicovku a koupim si:
http://www.alfacomp....80&SearchType=1

Nejake zkusenosti?
Jeste otazka: Kdyz mam porty na USB 3.0, tak tam jdou zapojit normalne 2.0, ze?

Elgruzzi, tuhle nokii jsem nikdy nechapal a bral jsem to spis jako tahak na baby :D :D
0

#175 User is offline   istwanek22 

Posted 06 August 2012 - 03:22 AM

kasli na notebook, hrani je pro deti, bez to prolejt do hospody.
0

#176 User is offline   vitamin 

Posted 06 August 2012 - 05:24 AM

View PostMufinqua, on 05 August 2012 - 10:26 PM, said:

tak zrejme zmenim stanovisko, pridam tisicovku a koupim si:
http://www.alfacomp....80&SearchType=1

Ten notebook ma len vykonnejsi procesor, ale za to je horsie spracovany, nema numericky blok, ma leskly monitor, pomalsiu sietovku, nema expres card slot, mozno nema ani msata... Je na tebe comu das prednost a ci ti vykon ktori ani nemusis vyuzit stoji za to.

Ak uz budes chciet uplny plastak, tak sa neobmedzuj na lenovo a hlavne ak budes brat daco s i3/i5/i7 3xxx tak sa vykasli na grafiku Geforece 610 (ta integrovana je pomaly vykonnejsia).

edit: USB3 je kompatibilne s USB1/USB2, len sa znizi rychlost.

This post has been edited by vitamin: 06 August 2012 - 05:25 AM

0

#177 User is offline   Mufinqua 

Posted 06 August 2012 - 08:10 AM

View Postistwanek22, on 06 August 2012 - 03:22 AM, said:

kasli na notebook, hrani je pro deti, bez to prolejt do hospody.

Ono to je spis do skoly + obcasne hrani, kdyz nebudu doma. A skola je slast a nambr uan :D .

Vitamine - tak ten numericky blok nema, ptz je to trinactka a dokazal bych s tim (resp. bez toho) zit. Ten leskly monitor jsem si nevsiml no.

Nebo tenhle jeste:
http://www.alfacomp....450040000001BKN

Obdobny jako to HPcko 4530s, akorat jako 13.3', coz mi vyhledem k mire prenaseni zrejme bude k dobru. Pokud mi casem nejak moc bude chybet numericka klavesnice, tak si koupim pridavnou.
0

#178 User is offline   Janyt 

Posted 06 August 2012 - 09:33 AM

Jo Mufe, probooky jsou fajn, jen si dej bacha na koho bude faktura, na firmu je zaruka totiz jeden rok, u obyc. koncaka klasicky 2. Jinak u PB lze dokoupit zaruku jako takovou zvlast, tzv care packy :)
0

#179 User is offline   vitamin 

Posted 06 August 2012 - 09:59 AM

To HP nie je zle, aj ked je o dost hrubsie (a celkovo vecsie a tazsie) ako ekvivalent od lenova, ale je lacnejsie takze ho mas s i3 a tym padom lepsou grafikou.

Mam uz 2 roky 12" (velky ale zhruba ako 13") nb a na nosenie do skoly je to super (doma mam ale dock v ktorom su 2 externe disky, externe repraky a mys, monitor... :rolleyes: )
0

#180 User is offline   Zulldruid 

Posted 06 August 2012 - 10:14 AM

Pak hlavne dej vedet jak na tom ten notas je, ja pomalu prestavam verit tem notebookum v cenach okolo 15k co lakaj velkym vykonem a nizkou cenou, za posledni 2 mesice si koupili novej notebook z tehle cenove relace 3 kamoši, vim ze jeden ma lenovo a jeden ma acer toho tretiho bych kecal ale vsichni si stezuji na to same notas se prehriva, huci jak sekacka na travu a i se vypina a staci aby se takhle prehral jen pri projizdeni netu nebo hrani pokru na zinga, všichni 3 tim trpi, to na to ty vyrobci fakt tak serou ?
0

• 10 Pages +
  • « First
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users

TOPlist