neni nad to jednou tejdně předělávat celej server
http://minecraft.mystiq.org/images/Minecraft_Icon.png
Takže mám připravenou další verzi serveru,... tentokráte sem se zaměřil na stabilitu a doufám že problémy, který přišly s verzí 1.2.4 se tak spraví. Myslim tim to padání serveru a zamrzávání loginu. Jediný co mě od toho zdržuje je drobná chybička v módu, který se stará o chat, že odstraňuje barevné rozlišení v seznamu hráčů pro stisknutí [TAB]. Už jsem napsal vývojáři módu, jestli je možnost to nějak rychle upravit, ale jestli mi do soboty nenapíše, tak to nahraju bez toho. Holt prostě na první pohled nebude vidět jaký jsou na serveru hodnosti, neboli jestli jsou na serveru nějací moderátoři nebo admini, ale to vždycky můžu upravit časem,.... Prozatím ale lze použít příkaz: /list namísto zmáčknutí [TAB]
Teď doufám, že si s těma verzema dají na chvilku pokoj, protože tohle každo-týdenní přehrávání serveru mě zrovna radost nedělá. Ale tenhle update byl potřeba, protože ta 1.2.4 celkem dost server rozhodila....
Teď mi došlo, že bych moh zmínit, jestli bude něco novýho,... jo bude, ale je to spíš další opičárna proti podvodníkům. Od verze 1.2.5 na serveru nepůjdou ani zapnout určité funkce populárních módů na podvádění, a admini můžou volně lítat skrz textury. Neříkám, že server je cheatu-odolnej, to vůbec ne,... někdo udělá novou verzi a zase jim to půjde,... ale teď mám nový "zbraně" jak proti tomu bojovat.
EDIT: server byl aktualizován a zdá se že zatím všechno běží jak by mělo, nového klienta seženete pod obvyklým odkazem...
||
\/
This post has been edited by Asura: 07 April 2012 - 01:25 AM