Zdravím,
slyšel jsem o tom už před delší dobou, že se to pár lidem z mého okolí stávalo, ale nevím jestli je to aktuální, a sice:
jedná se mi o to, jestli někdo z vás v nedávné době řešil problém, že mu od někoho vůbec nechodily zprávy, nebo naopak.
Díky za přečtení a případné reakce.
Page 1 of 1
Fejzbuk zprávy (?)
Posted 18 March 2012 - 08:58 PM
Občas se stává, že se něco neukáže ve FB chatu, ale když si rozkliknu zprávy tak to tam najdu.
Posted 18 March 2012 - 09:33 PM
Nešlo mi přečíst zprávy ani v archívu ani v chatu, trvalo to asi den a potom už to bylo samo od sebe v pohodě. Ale fakt to lezlo na nervy.
Posted 18 March 2012 - 09:49 PM
Me se stava, ze otevru chat a zprava tam neni. Mozna to je tim, ze mi nikdo nepise :( .
Posted 18 March 2012 - 10:12 PM
Se zprávama problém nemám, ale ten chat bych nejradši zrušil, kór jak to je se zprávama propojené. Není nad ICQ a podobné.
Posted 18 March 2012 - 10:18 PM
Co se FB tyce, ze mi tam neco nefunguje, nebo funguje jinak, nebo je to "bugle" ... tak to je v jednom kuse. Take se mi stalo, ze mi svitila zprava, ale kdyz jsem to naklikla, nebylo tam nic a ukazala se treba az za nejakou dobu a i po jejim otevreni a precteni mi stale svitila jako Nova zprava.
Posted 19 March 2012 - 02:49 AM
Nemáte si dávat ten debilní Timeline :P .. já mám plugin na starej chat (bohužel funguje jen v mozzile) a jsem spokojenej ... jen teda mám věčně otevřený dva prohlížeče, protože všechno ostatní dělám v chromu (zvyk z práce)
Posted 19 March 2012 - 06:58 AM
No zlatá funkce v Ubuntu, která ti sdružuje všechny IM chaty včetně FB :)
Posted 19 March 2012 - 07:30 AM
Mne zas niekedy robievalo "Chat disconnected"... ale keď som prešiel na mozillu, prestalo to. Takže to robil asi prehliadač.
Posted 19 March 2012 - 08:51 AM
S tema mizejicima zpravama stava podle vseho kdyz mate pustenych vic pripojeni na jeden fb najednou ve smyslu mate to v prohlzeci+mate fb napojeny i v skypu,icq atd... me se to posledni dobou stava s metroidnim messengerem na win8 ze mi na fb stranku otevrenou prijde zprava a do messengeru nic ale zarovenn do messengeru prijde a na fb nic a ukaze se mi to bud ve zpravach jen a v chatu nic a nebo po f5...jinak pouzivam mozzilu
Page 1 of 1