Diablo III Onedlho to zacne
Posted 17 May 2012 - 10:20 PM
Konečně sem dal 12 lvl a zatim mě to docela baví, někomu se nelíbí, že je ve hře miliarda questu ale ja tuhle změnu celkem vítám, aspon sou tam i nějaký dialogy.
Posted 18 May 2012 - 12:05 AM
Posted 18 May 2012 - 08:11 AM
Posted 18 May 2012 - 08:43 PM
Posted 19 May 2012 - 07:04 PM
O co v diablu 3 jde ? Koupím si hru ... budu jí hrát po netu .. a po světě bude běhat dalších xxx hráčů ? Jako ve wowku ? Nebo je možnost, že budu na celém serveru sám ?
A kdy diablo 3 "končí" ? Dám maximální lvl co pak ve hře můžu dělat ? Asi by mě nebavila hra, kde budu donekonečna expit a dělat lvl a bude mi to vlastně k hovnu ...
Existují ve hře něco jako náročnější dungy ?
Prostě a jednoduše bych chtěl stručně vysvětlit jakým stylem a pro koho je diablo vhodné.
Posted 19 May 2012 - 07:20 PM
Diablo 3 ... koupíš si hru, hra bude ze serveru stahovat data mobek, atd. (databaze na stejnem principu jako WoW - offline si nezahraješ). S ostatními hráči se v budoucnu určitě budeš moct vidět ať už ve městech, nebo na specialnich duel serverech (ty prej blizzard taky plánuje či co). Jinak můžeš expit sám a mimo města nikoho nepotkáš, nebo můžeš expit v partě s kamarády, které samozřejmě uvidíš pořád.
Diablo 3 "končí" jen tím, že dohraješ 4x ten samý obsah ale na různé obtížnosti ... Normal - stěží umřeš, Nightmare, Hell, Inferno - prej půjde dát jen v partě.
Jinak z mobek a bossů padá různý equip, takže jde vlastně jen o to equipovat a expit :) ... mít štěstí na dropy a prodávat/kupovat v aukci.
Ale jelikož si nikdy nehrál Diablo 2, tak doporučuju nejdřiv si stáhnout a zahrát to, než dáš 1000+ Kč za Diablo 3.
P.S. - Diablo 3 ještě nemam, takže něco může být špatně, ale to budou jen detaily :) Taky se na to hrozně těšim :D
Posted 19 May 2012 - 07:27 PM
No hrát 4x stejnou hru od znova .. to je dle mě jen pro blázny. :D Takže pro mě tohle asi není ideální hra.
Čekal jsem od toho asi víc, že to bude na stejném principu jako wowko ... tisíce hráčů na serveru, x těžkých dungů a nějaká lepší motivace, než jen tohle co si napsal :).
Jako věřím, že inferno asi je výzva, ale maximálně na pár dnů ? A taky jsem myslel, že tam člověk uplatní nějaký "skill " ale tohle bude asi jen tupé mlácení donekonečna. :)
Posted 19 May 2012 - 07:58 PM
Posted 19 May 2012 - 10:26 PM
sakim, on 19 May 2012 - 07:04 PM, said:
O co v diablu 3 jde ? Koupím si hru ... budu jí hrát po netu .. a po světě bude běhat dalších xxx hráčů ? Jako ve wowku ? Nebo je možnost, že budu na celém serveru sám ?
V zásadě jde u Diabla o to samé o co ve wow. Expit a huntit eq. V d3 ještě achievy. :)
Celou hru procházíš oblast po oblasti kde plníš různé questy a zabíjíš bosse, které jsou na vyšší obtížnosti už celkem zábavné a když koukáš na d3 stream profesionálních hráčů, tak tam i oni wipují jak prase. Když hru dojedeš na nějakou obtížnost, tak se ti otevře vyšší obtížnost a jedeš ty samé mapy a úkoly znova, ale je to podstatně těžší. Něco jako ve wow raid a raid hard mode až na to, že těch obtížností je víc. V dané hře je pouze několik hráčů a ne všichni lidi na serveru jak ve wow. V té hře můžeš být sám, nebo s lidmi v partě, ale na těžší obtížnosti se v d3 bez party neobejdeš. Celkově je to laděné do pve čemuž se v diablu říká pvm. V d3 měly být arény a nějaké takové pvp věci, ale zatím prej sux. V d2 se chodí buď duely mezí hráči, nebo i team vs team. Ale jak říkám. Diablo je hlavně o pvm už jenom kvůli tomu, že z pvp nemáš eq. V klasickém diablu 2 se ještě expilo do lvl 99 což byl požírač času jak svině a v d3 máš max lvl za pár dní, takže těžko říct čím tuhle věc co u toho držela lidi nahradí.
Pokud by jsi chtěl otestovat Diablo 2, tak ti můžu doporučit free server fwd2.cz. Je to neoficiální server, takže nepotřebuješ originálku.
Posted 19 May 2012 - 11:42 PM
Ale když už sem se rozhodoval jeslti mit nějakou originalni hru, tak to bylo Diablo, přecejenom ostatní hry si zahraješ s crackem ale Diablo holt ne :)
Posted 19 May 2012 - 11:48 PM
No, libilo se mi to, ale tenhle system me celkem zaskocil. Na grafiku se nedivam, jde mi spis o hratelnost a jestli bych musel 4x prochazet tu samou mapu, tak by me asi kleplo :D .
Posted 19 May 2012 - 11:54 PM
Posted 20 May 2012 - 12:38 AM
Posted 20 May 2012 - 12:30 PM
Posted 20 May 2012 - 12:36 PM
knedlosak, on 20 May 2012 - 12:30 PM, said:
no já si po wizzardovi na hell rojedu asi "solo" demonhuntera... pak až známá udělá státnice tak mam v plánu s pár lidma projet hru v grupě znovu s jiným wizzardem...