Diablo III Onedlho to zacne
Posted 15 May 2012 - 05:04 PM
Ano na torentech je hra, ale tu si muzes stahnout i primo u blizardu, nelognes se :-) betu se nepodarilo cracknout za celej pul rok co byla, a doufam ze tomu tak zustane, jinak shalle, hral jsem betu diabla, mam betu path of exile, a mam, s bet sem mel smisene pocity, ted ale mam plne dablo, a je to odvar jako prase
Je to diablo jak ma bejt, a pro me po prvnim actu nejlepsi dil
Je to diablo jak ma bejt, a pro me po prvnim actu nejlepsi dil
Posted 15 May 2012 - 07:26 PM
Co vím tak nějaký emulátory na betu byli, ale skoro nic tam nefungovalo... :D Časem to možná půjde hrát i bez originálky, ale kvalitní hraní to asi moc nebude.. :P
Noo asi budu muset začít šetřit. :D
Noo asi budu muset začít šetřit. :D
Posted 15 May 2012 - 07:49 PM
Ta hra má jen tři chyby.
1) Nejde mi
2) Barbar má rage
3) Je plně závislá na netu, včetně singlu. Tenhle systém byl v první řadě důvod, proč jsem si poslední tři roky nic nekoupil.
1) Nejde mi
2) Barbar má rage
3) Je plně závislá na netu, včetně singlu. Tenhle systém byl v první řadě důvod, proč jsem si poslední tři roky nic nekoupil.
Posted 15 May 2012 - 08:15 PM
jj ten net má - za to že si nemužu D3 vzít na cesty, ale + je legalizace, nebude se to tolik piratit, a všecky ty socky si budou muset hru koupit nebo nehrát
a nejde více lidem ja se snažim ted lognout uz pul hodiny, je to zahlcené, v praze beznadejně vyprodano na 3 týdny dopredu, v příbrami (40 000) v CZC i Alze vyprodáno behem dneska, v kazdem měli 500 kopií
si vem klik lidí na celem světě se tam ted loguje docela se těším až blizzard zveřejní nake první statistiky prodejů a počtu hračů
a nejde více lidem ja se snažim ted lognout uz pul hodiny, je to zahlcené, v praze beznadejně vyprodano na 3 týdny dopredu, v příbrami (40 000) v CZC i Alze vyprodáno behem dneska, v kazdem měli 500 kopií
si vem klik lidí na celem světě se tam ted loguje docela se těším až blizzard zveřejní nake první statistiky prodejů a počtu hračů
Posted 15 May 2012 - 08:26 PM
jo a co první dojmy ? kdo už je někde dál ? ja jsem ted v druhem actu a zatim maximální nadšenost
Posted 15 May 2012 - 08:43 PM
Zulldruid, on 15 May 2012 - 08:26 PM, said:
jo a co první dojmy ? kdo už je někde dál ? ja jsem ted v druhem actu a zatim maximální nadšenost
ja uz bych ted zacinal 3. keby ma nenadchnu touto odstavkou :D
We have a fix we're in the process of testing we believe could resolve some of the current EU game service issues. No ETA on its deployment.
Myslim ze muzeme jit spat, a doufat ze to zitra pujde....
Posted 15 May 2012 - 08:53 PM
ja se zacal logovat cca kolem 21:00 hraju tak 20 min +- A jsem WD 2 akt 22 lvl
Posted 15 May 2012 - 09:30 PM
Xaverius ma pravdu no, kupuješ si singleplayer hru za nehorazny prachy a pak se kuli nějakejm errorum nemužeš lognout, to měl blizzard předpokládat. Doufám že už opravili error co nedovoloval vytvařeni nastavení hry ve složce data aplikací u windows XP :)
Posted 15 May 2012 - 10:52 PM
taky sem se logl po asi 50 pokusech, a jinak napište mi tu vaše battletagy....
Posted 16 May 2012 - 09:13 AM
Platí se to měsíčně jako WoW na battle netu? Popřípadě mi sem hóďte link na koupě Diabla, nějak mě to chytlo.
Díky
Díky
Posted 16 May 2012 - 10:10 AM
Vzdycky jak vidim Navrc, tak si vzpomenu na Boubelovo Navrc je naprc xD . I na Shakes and Fidget jak se lognul a tam to bylo v poznamkach :D :D