Partička
Posted 25 November 2011 - 02:05 PM
jj to znam, to převzali slováci a pak to dali i u nás právě do Partičky
Posted 25 November 2011 - 02:47 PM
Posted 25 November 2011 - 06:04 PM
Ceska particka je docela trapna, slovenska je lepsi, ale jinak Fast and Loose (puvodni britsky porad odkad to maji cele okopcene) ftw!
Posted 25 November 2011 - 10:40 PM
Myslim, ze nejlepsi dil je ten no ten, vsak vite, jak se jmenuje Particka :) ...
Jinak mne se libi vsechny verze stejne :) .
Jinak mne se libi vsechny verze stejne :) .
Posted 25 November 2011 - 11:21 PM
Ty jo nikomu to neberu, ale neprijde mi na tom vubec nic vtipneho...snazil jsem se nekolikrat tomu prijit na chut, ale ted uz to vzdavam...
Posted 25 November 2011 - 11:36 PM
okopírované neokopírované Geňa a Suchánek je jen jeden!!! :D Tak jaký kopírák :D
Posted 26 November 2011 - 12:46 AM
Jeden z mála postů, kdy s Hevnem můžu souhlasit ... mně osobně se nejvíc líbí česká partička, asi to taky bude tím, že narážky na určité osobnosti, které u nás nejsou moc známé mi nepřijdou tolik vtipné ... asi podobně jako Slovákům moc neříká Bartošová (třeba jo a já jsem jen barbar). A Geňa se Suchošem jsou dobrý no, ke konci Tele Tele jim docházela šťáva, ale tady si zas jedou tu svou. Improvizace je sviňa. A Sokol taky občas perlí ...
Posted 26 November 2011 - 03:18 PM
Nemam rád slovenskou partičku. Ty lidi mi tam přijdou hrozně nesympatický.
U český se nasměju vždycky hodně, ale ne všechno musim :-)
A ten moderátor mi taky vadí.. Směje se jak ******.
U český se nasměju vždycky hodně, ale ne všechno musim :-)
A ten moderátor mi taky vadí.. Směje se jak ******.
Posted 26 November 2011 - 03:22 PM
Jo Partička je suprová, sice jsem se zatim nedostal k tý slovenský, ale kámoš jí projíždel a řikal, že mu teď přijde ta česká už lepší, protože jak to na Slovensku běží dlouho, tak už je to trochu slabší. Nejlepší je, když hrajou Seznamku, Geňa hádá a Suchoš chytne nějakou pohádkovou postavu nebo něco takovýho (E.T. a trojhalvej drak powa!) :)
Posted 26 November 2011 - 06:26 PM
tak určitě jsem to sem nedával pro srovnání s originálem či s konkurencí... a kor aby se v tom dělal nějaký rozdíl :D prostě a jednoduše mě to v dnešní době dokáže celkem dobře pobavit, že i z kraviny (témata) se dá udělat ještě větší kravina (improvizace na danné téma)
nehledě, maníku, to že tomu nepřicházíš na chuť z toho ještě nedělá neinteligentní humor
nehledě, maníku, to že tomu nepřicházíš na chuť z toho ještě nedělá neinteligentní humor
Posted 26 November 2011 - 06:48 PM
Me to prijde clekem stupidní...ale každej má rád jinou zábavu a rozhodně vám nebudu promlouvat do duše :)
Posted 26 November 2011 - 06:56 PM
No zrovna ty metalove pisnicky jsou nejvetsi sracky :D . Ale hra "uhodni, ze jsem trihlavy drak" je nej :D .