Minecraft 1.0 Konec Bety a začátek jedné velké vopičárny
Posted 15 December 2011 - 09:14 PM
Jestli to Johnny nebude tím, že někteří z nás po nalogování na server (minimálně od včera) zůstanou zaseknutí na "downloading terrain" s tím že poté následuje java error ;)
Nicméně pro mě to znamená jedinou věc, na serveru se něco děje, a to je vždy známka update :P
Irendie: jo, nedělá mi problém ukrást vám všechen sníh. Mám pořád v živé paměti jak se tu řešilo ruční zasněžování několika kopců, protože to nešlo pořádně vygenerovat, takže jsem na to myslel. Ale ono asi bude lepší postavit si koleje než ledovou cestu, mno uvidíme.
Nicméně pro mě to znamená jedinou věc, na serveru se něco děje, a to je vždy známka update :P
Irendie: jo, nedělá mi problém ukrást vám všechen sníh. Mám pořád v živé paměti jak se tu řešilo ruční zasněžování několika kopců, protože to nešlo pořádně vygenerovat, takže jsem na to myslel. Ale ono asi bude lepší postavit si koleje než ledovou cestu, mno uvidíme.
Posted 15 December 2011 - 09:58 PM
A hlavně pak ti někdo omylem postaví na ledu pochodeň a bude pohroma :D
This post has been edited by Irendie Imangan: 15 December 2011 - 09:58 PM
Posted 15 December 2011 - 10:23 PM
Njn, a podle komentů to stejne žere hafo jídla za sprint, takže buglé nebo obyčejné raily budou lepší :P
Posted 15 December 2011 - 11:28 PM
ja jen doufám že si jeste stihnu zazalohovat veci do truhlicek ze tam jeste nenahodi ti plnou verzi