Mystiq.org - forum: DOTA - Mystiq.org - forum

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

DOTA jak na to ?

#1 User is offline   Zulldruid 

• Group: VIP

Posted 09 November 2011 - 02:25 PM

Zdravim, vzhledem k upadku deamonicky se poohlížím po něčem co by mi vyplnilo čas, nemám co hrát zkoušel sem lolko, AoE online a rad by sem zkusil Dotu

ale ubec nevim jak na to :-D a nak sem nenašel zadnej navod jak to zprovoznit technicky pochopil sem jen ze k tomu asi potrebuju W3 :-D

muže mi někdo říct jak to rozjedu a hlavně potřebuju originální W3 ?
0

#2 User is offline   MaiestiQo 

• Daemonica CT - Shaman
  • Group: WoW Tester

Posted 09 November 2011 - 02:31 PM

Potřebuješ WC3 nejlépe s TFT, stáhnutou mapu ... odkaz teď přesně nevím a nějakého klienta třeba jako GP = mou oblíbená Garena ;) ale pokud budeš hrát s cizími, tak je vždy pravděpodobnost, že neohraješ, páč stačí aby jeden přerušil hru a je to celé v p**i :D pak je to jen easy, myslím se připojuješ přes net, ne přes Battle.net ... jak to hrát ti neřeknu, je to na dlouho, na to můžeš použít tutory na Y2B
0

#3 User is offline   Kaos 

• Daemonica Tester

Posted 09 November 2011 - 02:31 PM

V podstate je to jen mapa do W3

http://www.dasnet.cz/

tohle je asi neobjashlesi net
0

#4 User is offline   Zulldruid 

Posted 09 November 2011 - 02:37 PM

patche zasný ? jen stahnu mapu a lognu se pres co teda ?
0

#5 User is offline   Kaos 

• Daemonica Tester

Posted 09 November 2011 - 02:42 PM

patchuje se mapa v podstate, takze zalezi na verzi mapy co si stahnes

jinak na hrani je asi nejlepsi
http://intl.garena.com/
0

#6 User is offline   Medvedik 

Posted 09 November 2011 - 02:52 PM

jojo garena :D stahnes war3 + datadisk ... opachujes hru(nevem aky je ted)

stahnes najnovsiu dotu(mapu) (musis kontrolovat ci ne je nova v priebehu hrania lebo z hry ta kiknu ked to budes stahovat s tade)

pokukas config v garene a len zapnes hru cez garenu .... lokal games...a mal by si tam mat hry ... join & play

herovia
0

#7 User is offline   Nerris 

• Daemonica CT - Death Knight

Posted 09 November 2011 - 02:54 PM

View PostMedvedik, on 09 November 2011 - 02:52 PM, said:

Kicknú ťa tak či tak. :D Oni kukajú na level.
0

#8 User is offline   Gum_Bob 

• Group: Moderátor

Posted 09 November 2011 - 03:03 PM

garena je to největší svinstvo pod sluncem. z 10 her se 9 nedohraje v plném počtu hráčů, nejen proto, že skoro v každé hře to někdo neunese, tak leavne, ale i garena si ráda skoro každou hru lagne a někoho vykopne, tunnel netunnel. pro začátečníka, budiž, ale pro pozdější hraní rozhodně eurobattle.net. je to mnohem vychytanější systém, ukládají se všechny možné staty a můžeš si kdykoliv o komkoliv zjistit kolik her hrál, jaké má skóre a hromada dalších vychytávek, včetně GProxy, které tě vrátí zpátky do hry, když ti spadne net a znovu se ti nahodí. především tam ale hrajou normální lidi :) zdravý člověk už na gareně dávno skončil

This post has been edited by Gum_Bob: 09 November 2011 - 03:07 PM

#9 User is offline   Kaos 

• Daemonica Tester

Posted 09 November 2011 - 03:07 PM

Tak ja tam odehral asi 9lvlu a od ty doby kejdu na LoL, coz mi prijde 100x lepsi :)
0

#10 User is offline   Gum_Bob 

• Group: Moderátor

Posted 09 November 2011 - 03:10 PM

tak já už čekám jen na dotu 2 ;) lolko je podobný cancer jak wowko a 2 závislárny nepotřebuju. dota má výhodu - zapni, hraj, vypni, zahraj si třeba za měsíc. lolko už má zase RPG prvky pro dlouhodobé hraní. to si radši dám singleplayerovku ;) ale jestli je to to co hledá tyar, směle do toho, nic nezatracuju. jen poukazuju na fakt, že garena je noobland

#11 User is offline   MaiestiQo 

• Daemonica CT - Shaman

Posted 09 November 2011 - 03:19 PM

gume tak já to hrál s kámošem 1v1 většinou nebo 3v3 s lidma co jsem znal, takže mě nějací vobšoust hráči netankovali a stačilo mě to :-) ale určite existují i jíné gameportály, jen já o nich nevěděl :D
0

#12 User is offline   Feenux 

Posted 09 November 2011 - 04:00 PM

Eurobattle je rozhodně lepší jak Garena, když už je povinnost GProxy, tak už tolik lidí nepadá, občas se nějakej leaver najde, ale tak tomu se asi zabránit nedá no. Jinak LoL považuju za špatnou kopii Doty s grafikou omalovánek pro děti. A taky čekam na Dotu 2 a doufam v beta key :)

edit: Tady máš návod, aby jsi se připojil. Musíš mít W3 TFT a pak jenom sosneš nejnovější patch + installer přímo od nich a uděláš si account (nahoře v Account Manangement)
0

#13 User is offline   Redwall 

Posted 09 November 2011 - 04:00 PM

ak mas rad dotu, mozem ti odporucit jednoduchsiu moznost... stiahnut si clienta hry Heroes of Newerth.... je to robene na styl doty ale je to samostatna hra s lepsou grafikou... je free (tym ze hras matchmaking hry tak ziskavas strieborne a za strieborne si kupujes hrdinov ktorych chces) a kazdy tyzden sa menia hrdinovia ktorych si mozes vybrat, aby si si ich vyskusal :)
0

#14 User is offline   Medvedik 

Posted 09 November 2011 - 04:39 PM

View PostRedwall, on 09 November 2011 - 04:00 PM, said:

ak mas rad dotu, mozem ti odporucit jednoduchsiu moznost... stiahnut si clienta hry Heroes of Newerth.... je to robene na styl doty ale je to samostatna hra s lepsou grafikou... je free (tym ze hras matchmaking hry tak ziskavas strieborne a za strieborne si kupujes hrdinov ktorych chces) a kazdy tyzden sa menia hrdinovia ktorych si mozes vybrat, aby si si ich vyskusal :)

trapne ...
1

#15 User is offline   Kaos 

• Daemonica Tester

Posted 09 November 2011 - 04:51 PM

jn, s HoN ani nema cenu si svinit komp :D
0

#16 User is offline   Redwall 

Posted 09 November 2011 - 05:11 PM

neviete co je dobre :D... dota je sice dota... ale pokroku sa neubrani nikto a vacsina ludi ide aj za lepsou grafikou, hratelnostou... nemusite vymyslat ako sa pripojit, staraju sa o to... proste pre mna jasna volba :P
0

#17 User is offline   rewew 

Posted 09 November 2011 - 05:12 PM

Nehrál jsem žadné honka, lolka a podobné srajdy, jsem klasik a jestli s tímhle začínáš, doporučil bych ti začít s dotou :)
0

#18 User is offline   sarfius 

Posted 09 November 2011 - 05:14 PM

Kasli na dotu a pojd s nama parit Lolko :_D

This post has been edited by sarfius: 09 November 2011 - 05:16 PM

1

#19 User is offline   Zulldruid 

Posted 09 November 2011 - 05:15 PM

no pokud mužu doporučit co sem tak hral stěhle her poseldní dobou tak není špatná boužel neznámá hra Battleforge
0

#20 User is offline   Zulldruid 

Posted 09 November 2011 - 05:18 PM

lolko mi nejde nasintalovat piše mit to ze soubor nezle instalovat kvuli nastavení zabezpečení , a nevím co stím mam dělat :-D
0

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users

TOPlist