přežije to WoW? ..aneb GW:2 se blíží x)
Posted 03 November 2011 - 05:28 PM
Svět Guild Wars 2 bude mít několik základních změn. Celá hra nebude rozdělena na desítky serverů, jak je tomu například u WoW ale do tzv. světů. Světy budou vlastně servery, mezi kterými bude možno přecházet. Svět GW2 nabídne obrovské propracované podvodní oblasti, které budou tvořit i celé dungeony. Zde se také můžeme těšit na speciální podvodní pety.
předpokládaná mapa GW2:
mapa
příběh této hry navazuje na GW:1 z knih Matta Forbecka a Jeffa Grubba který se zapsal i do warcraftu x)
V hře máme jako u WoW několik ras:
officiální trailer ras
Člověk:
Časy kdy lidstvo bylo jedinou dominantní rasou v Tyrii už pominuly. Byli vyhnáni ze svých domovů a jejich jediným zbývajícím územím je Kryta, s hlavím městem Divinity’s Reach, vedena královnou Jennah. Nyní je však neohrožují jenom banditi a přemnožení kentauři, ale intriky a korupce rozežírají poslední společenství lidí zevnitř.
Charr
Tato rasa osrstěnců vyhnala lidstvo z jejich původního domova, Ascalonu. Jejich rasa spoléhá na sílu a neoblomnost.
Norn
Nornové jsou rasa vysokých, houževnatých hrdinů, kteří si dávají záležet na individualitě a síle jednotlivce. Snaží se žít co nejvíce epický život.
Asura
Asury jsou malá roztomilá ušatá stvoření. Ale nenechte se splést. Za jejich roztomilostí se skrývá nenávist k ostatním rasám, a povýšenost. Asury si o sobě myslí, že jsou nejlepší a ostatní rasy jsou dobré možná tak k přenášení těžkých předmětů.
Sylvari
Zcela nová rasa, která se vyvinula teprv nedávno z kouzelného stromu. Jsou proto plaší, zvídaví a teprve objevují svět kolem sebe.
několik class:
link: warrior
link: Guardian
link: ranger
link: Thief
link: Engineer
link: elementalist
link: Necromancer
už z videí na youtube bude PvE velice zásobené z příběhu a účelem hry není nic jiného než zlikvidovat draky kteří přišli do tyrie co se týče pvp je tam dokonce dle mě i lepší sýstém jak ve wow, který spočívá vtom že si vyberete jednu ze tří módů pvp která běží nonstop....něco jako BG u wow akorát pro neomezený počet hráčů a neomezený časem.... o tom toho až tolik nevím více si můžete přečíst tady
dále dalším VELKÝM + co se onlinovky týká je určitě to že si jen koupíte hru...a dále už NEPLATÍTE měsíční poplatky a hrajete ji offic x)
pár gameplay videí z beta verze hry:
link 1
link 2
link 3
(upozorňuji že to je jen BETA...nečekejte nějáký velký fighty ani nějáký extra skillery xD)
více informací se dozvíte tady http://guildwars2.cz/ a nebo na officiálním GW:2 webu x)
hra je stále ve vývoji a vyšla zatím jen BETA verze officiální hru se zatím neví kdy vydají ale podle spekulací hráču na officiálním českém fóru by to mělo být někdy před začátkem letních prázdnin x) takže co si otom myslíte? wow nebo GW:2? x)
Posted 03 November 2011 - 05:35 PM
Posted 03 November 2011 - 05:37 PM
Bonitko, on 03 November 2011 - 05:35 PM, said:
no co já si právě myslím je opak.... že to wow totálně položí protože co jsem si otom já četl tak tam budeš moct i hrát na kytaru a další spousta píčovin xD...grafika je výrazně lepší...příběh do pve to má solidní a pvp se mi líbí ....jak to bdue vypadat zatím nevím ale jestli to bdue takové jak arenanet slibuje tak to bude určitě pecka...a zadarmo offic?..... x)
Posted 03 November 2011 - 05:42 PM
Gathis, on 03 November 2011 - 05:37 PM, said:
Mňa osobne to veľmi neoslovilo. Pripadá mi to také ako tie anime seriály proste také čudné. :D
Edit: Nikde tam nevidím classu DeathKnight :o :D
Posted 03 November 2011 - 05:47 PM
Liteon, on 03 November 2011 - 05:42 PM, said:
Edit: Nikde tam nevidím classu DeathKnight :o :D
k editu: bohudík xDDD
jinak mě hlavně zaujalo že tady bude mít vliv i tvá class ne že gnom je schopen jen tak umlátit taura protože mají stejnou class se stejjným eq a stejnýmy abilitamy..... spelly se odvíjejí od prostředí jak můžeš vidět v gameplay videích..... no při nejmenším za pokus mi to určitě stojí.....
Posted 03 November 2011 - 05:49 PM
Posted 03 November 2011 - 05:54 PM
Posted 03 November 2011 - 05:56 PM
Posted 03 November 2011 - 05:58 PM
mariangalbavy, on 03 November 2011 - 05:56 PM, said:
musíš to brát s nadsázkou....samozřejmě jsem neměl na mysli zrujnování blizzardu xD ale hru vs hru..... se všemy pro a proti.....x)
Posted 03 November 2011 - 06:03 PM
Posted 03 November 2011 - 06:04 PM
Me to nesebralo vubec. Jedine, co se mi libi, je grafika, a ta muze byt v urcitem smyslu i nepritel onlinovek. U me plati pravidlo cim vic efektu, tim hur. Navic ty videa z pvp mi pripadaji strasne chaoticke narozdil od wowka.
Hra mozna pekna, ale mou prizen nenajde.
Posted 03 November 2011 - 06:08 PM
mariangalbavy, on 03 November 2011 - 06:03 PM, said:
pojmenoval jsem to tak jak jsem to pojmenoval jak to tvuj mozek pobral je věc druhá xD
Mufinqua, on 03 November 2011 - 06:04 PM, said:
taky možnost xD ´mně už se wow ohrálo.....
Posted 03 November 2011 - 06:25 PM
Posted 03 November 2011 - 06:34 PM
Posted 03 November 2011 - 06:34 PM
Posted 03 November 2011 - 06:37 PM
Sheleronk, on 03 November 2011 - 06:34 PM, said:
aion mě také mco neoslovil....popravdě ani tohle na první pohled ne ale něco jsem si otom zjistiil čekl pár videí a začalo se mi to brutálně líbit xD wow jsem hrál již od uplných začátků.... chce to změnu a tohle se mi zdá jako dobrá volba..uvidí se x)
Arwy, on 03 November 2011 - 06:25 PM, said:
grafika je určitě dobrá.... jaký to bdue jako hra uvdidíme až to vyjde xD
Navrcek, on 03 November 2011 - 06:34 PM, said:
přesně tak...potkáme se v tyrii! xD
Posted 03 November 2011 - 06:54 PM