Mystiq.org - forum: přežije to WoW? - Mystiq.org - forum

Jump to content

• 3 Pages +
  • 1
  • 2
  • 3
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

přežije to WoW? ..aneb GW:2 se blíží x)

#1 User is offline   Gathis 

• Group: VIP

Posted 03 November 2011 - 05:28 PM

A je to tady..... ArenaNet se blíží k finálnímu vývoji jedné skvělé hry která nejspíše pokoří tak slavné blizzardské World of Warcraft. GUILD WARS 2 se blíží a já napjatě sleduji informace na webu. Rád bych znal váš názor na WoW Vs. GW2 a jestli vás to láká stejně tak jako mně. tady máte souhrn nejzajmavějších informací. x)

Svět Guild Wars 2 bude mít několik základních změn. Celá hra nebude rozdělena na desítky serverů, jak je tomu například u WoW ale do tzv. světů. Světy budou vlastně servery, mezi kterými bude možno přecházet. Svět GW2 nabídne obrovské propracované podvodní oblasti, které budou tvořit i celé dungeony. Zde se také můžeme těšit na speciální podvodní pety.

předpokládaná mapa GW2:
mapa

příběh této hry navazuje na GW:1 z knih Matta Forbecka a Jeffa Grubba který se zapsal i do warcraftu x)

V hře máme jako u WoW několik ras:
officiální trailer ras

Člověk:
Časy kdy lidstvo bylo jedinou dominantní rasou v Tyrii už pominuly. Byli vyhnáni ze svých domovů a jejich jediným zbývajícím územím je Kryta, s hlavím městem Divinity’s Reach, vedena královnou Jennah. Nyní je však neohrožují jenom banditi a přemnožení kentauři, ale intriky a korupce rozežírají poslední společenství lidí zevnitř.

Charr
Tato rasa osrstěnců vyhnala lidstvo z jejich původního domova, Ascalonu. Jejich rasa spoléhá na sílu a neoblomnost.

Norn
Nornové jsou rasa vysokých, houževnatých hrdinů, kteří si dávají záležet na individualitě a síle jednotlivce. Snaží se žít co nejvíce epický život.

Asura
Asury jsou malá roztomilá ušatá stvoření. Ale nenechte se splést. Za jejich roztomilostí se skrývá nenávist k ostatním rasám, a povýšenost. Asury si o sobě myslí, že jsou nejlepší a ostatní rasy jsou dobré možná tak k přenášení těžkých předmětů.

Sylvari

Zcela nová rasa, která se vyvinula teprv nedávno z kouzelného stromu. Jsou proto plaší, zvídaví a teprve objevují svět kolem sebe.

několik class:

link: warrior
link: Guardian
link: ranger
link: Thief
link: Engineer
link: elementalist
link: Necromancer

už z videí na youtube bude PvE velice zásobené z příběhu a účelem hry není nic jiného než zlikvidovat draky kteří přišli do tyrie co se týče pvp je tam dokonce dle mě i lepší sýstém jak ve wow, který spočívá vtom že si vyberete jednu ze tří módů pvp která běží nonstop....něco jako BG u wow akorát pro neomezený počet hráčů a neomezený časem.... o tom toho až tolik nevím více si můžete přečíst tady

dále dalším VELKÝM + co se onlinovky týká je určitě to že si jen koupíte hru...a dále už NEPLATÍTE měsíční poplatky a hrajete ji offic x)

pár gameplay videí z beta verze hry:
link 1
link 2
link 3
(upozorňuji že to je jen BETA...nečekejte nějáký velký fighty ani nějáký extra skillery xD)

více informací se dozvíte tady http://guildwars2.cz/ a nebo na officiálním GW:2 webu x)

hra je stále ve vývoji a vyšla zatím jen BETA verze officiální hru se zatím neví kdy vydají ale podle spekulací hráču na officiálním českém fóru by to mělo být někdy před začátkem letních prázdnin x) takže co si otom myslíte? wow nebo GW:2? x)

1

#2 User is offline   Bonitko 

• Daemonica CT - Priest
  • Group: WoW Tester

Posted 03 November 2011 - 05:35 PM

Přežije to asi tak jako každou jinou MMORPG,"která sebere wowku tolik hráčů, že wowko pude do kytek".
0

#3 User is offline   Gathis 

Posted 03 November 2011 - 05:37 PM

View PostBonitko, on 03 November 2011 - 05:35 PM, said:

Přežije to asi tak jako každou jinou MMORPG,"která sebere wowku tolik hráčů, že wowko pude do kytek".

no co já si právě myslím je opak.... že to wow totálně položí protože co jsem si otom já četl tak tam budeš moct i hrát na kytaru a další spousta píčovin xD...grafika je výrazně lepší...příběh do pve to má solidní a pvp se mi líbí ....jak to bdue vypadat zatím nevím ale jestli to bdue takové jak arenanet slibuje tak to bude určitě pecka...a zadarmo offic?..... x)
0

#4 User is offline   Nerris 

• Daemonica CT - Death Knight
  • Group: WoW Tester

Posted 03 November 2011 - 05:42 PM

View PostGathis, on 03 November 2011 - 05:37 PM, said:

no co já si právě myslím je opak.... že to wow totálně položí protože co jsem si otom já četl tak tam budeš moct i hrát na kytaru a další spousta píčovin xD...grafika je výrazně lepší...příběh do pve to má solidní a pvp se mi líbí ....jak to bdue vypadat zatím nevím ale jestli to bdue takové jak arenanet slibuje tak to bude určitě pecka...a zadarmo offic?..... x)

Mňa osobne to veľmi neoslovilo. Pripadá mi to také ako tie anime seriály proste také čudné. :D
Edit: Nikde tam nevidím classu DeathKnight :o :D
0

#5 User is offline   Gathis 

Posted 03 November 2011 - 05:47 PM

View PostLiteon, on 03 November 2011 - 05:42 PM, said:

Mňa osobne to veľmi neoslovilo. Pripadá mi to také ako tie anime seriály proste také čudné. :D
Edit: Nikde tam nevidím classu DeathKnight :o :D

k editu: bohudík xDDD

jinak mě hlavně zaujalo že tady bude mít vliv i tvá class ne že gnom je schopen jen tak umlátit taura protože mají stejnou class se stejjným eq a stejnýmy abilitamy..... spelly se odvíjejí od prostředí jak můžeš vidět v gameplay videích..... no při nejmenším za pokus mi to určitě stojí.....
0

#6 User is offline   Ymeris 

Posted 03 November 2011 - 05:49 PM

Parody of WoW, tudíž další sračka, ani jsem to nečetl, stačilo mi vidět jen že to má překonat WoW, z toho nic nebude.
-1

#7 User is offline   Gathis 

Posted 03 November 2011 - 05:52 PM

View PostYmeris, on 03 November 2011 - 05:49 PM, said:

Parody of WoW, tudíž další sračka, ani jsem to nečetl, stačilo mi vidět jen že to má překonat WoW, z toho nic nebude.

když nemáš tolik síli to ani číst tak si pro příště ušetři ten tvuj egoistickej post x) mě zajímají názory lidí co to porovnají....
2

#8 User is offline   Necro 

Posted 03 November 2011 - 05:54 PM

viz Boun.. takovejch jasnejch favoritů už tu bylo trochu víc, nepletu li se. Viz hype kolem Warhammer online
0

#9 User is offline   mariangalbavy 

• Group: Registrovaný člen

Posted 03 November 2011 - 05:56 PM

Tak si tiez vezmi, ze take lolko hra snad viac ludi ako wow a wow stale zije WOW ma najlepsiu reklamu najlepsie zazemie stalu klientelu ludi ktory hraju datac po dataci lebo su zavisly a potrebuju zlepsit svoju postavu este viac takze to urcite prezije lol a keby aj nastala situacia ze to s tych 12 mega ludi co to hraj na ofi 10 prestane hrat blizzardu sa este stale oplati pokracovat vo vyvoji minimalne na ten lvl 100 :D
0

#10 User is offline   Gathis 

Posted 03 November 2011 - 05:58 PM

View Postmariangalbavy, on 03 November 2011 - 05:56 PM, said:

Tak si tiez vezmi, ze take lolko hra snad viac ludi ako wow a wow stale zije WOW ma najlepsiu reklamu najlepsie zazemie stalu klientelu ludi ktory hraju datac po dataci lebo su zavisly a potrebuju zlepsit svoju postavu este viac takze to urcite prezije lol a keby aj nastala situacia ze to s tych 12 mega ludi co to hraj na ofi 10 prestane hrat blizzardu sa este stale oplati pokracovat vo vyvoji minimalne na ten lvl 100 :D

musíš to brát s nadsázkou....samozřejmě jsem neměl na mysli zrujnování blizzardu xD ale hru vs hru..... se všemy pro a proti.....x)
0

#11 User is offline   mariangalbavy 

Posted 03 November 2011 - 06:03 PM

Tak si to mal pomenovat co myslite bude to lepsie ako wow? A na to by som ti napisal kup pls moje chary lebo sa mi nechce utracat 40 euro s tazko zarobenych penazi (random chudobny slovak) za originalku hry ktora je podla mna lepsia ako wow. :D
0

#12 User is offline   Mufinqua 

Posted 03 November 2011 - 06:04 PM

Imho ani 5% neprejde na GW2. A ti, co prejdou, se zase vrati, protoze ve svete MMORPG nema wowko konkurenci. Mozna tak, az prijde ten hentai fekal pandi svet, ale pokud lidi neodpudil Cata, tak uz nic...

Me to nesebralo vubec. Jedine, co se mi libi, je grafika, a ta muze byt v urcitem smyslu i nepritel onlinovek. U me plati pravidlo cim vic efektu, tim hur. Navic ty videa z pvp mi pripadaji strasne chaoticke narozdil od wowka.

Hra mozna pekna, ale mou prizen nenajde.
2

#13 User is offline   Gathis 

Posted 03 November 2011 - 06:08 PM

View Postmariangalbavy, on 03 November 2011 - 06:03 PM, said:

Tak si to mal pomenovat co myslite bude to lepsie ako wow? A na to by som ti napisal kup pls moje chary lebo sa mi nechce utracat 40 euro s tazko zarobenych penazi (random chudobny slovak) za originalku hry ktora je podla mna lepsia ako wow. :D

pojmenoval jsem to tak jak jsem to pojmenoval jak to tvuj mozek pobral je věc druhá xD

View PostMufinqua, on 03 November 2011 - 06:04 PM, said:

...

taky možnost xD ´mně už se wow ohrálo.....
0

#14 User is offline   Cedar 

• Zloděj!

Posted 03 November 2011 - 06:11 PM

Já si myslím že WoW přežíje i konec světa :-)
1

#15 User is offline   Arwy 

Posted 03 November 2011 - 06:25 PM

Vypadá to jako sloučení WoW a Aionu dohromady. Grafika vypadá dobře ale to je asi vše. Řekl bych že WoW GW2 rozhodně přežije :) .
0

#16 User is offline   Sheleronk 

• Group: WW Moderátor

Posted 03 November 2011 - 06:34 PM

Tý jo, fanoušci anime rozbijte prasátka.. no, co by se od NCsoftu mohlo čekat :) V mnoha věcech se to podobá AIONu, který mě neoslovil, asi to bude tím, že WoW je pro mě klasika :)
2

#17 User is offline   Navrcek 

Posted 03 November 2011 - 06:34 PM

Ja do toho pujdu :) wowko uz je moooc ohrany :D a pvp a cata no coment a na pandy nemam nejak naladu :D
1

#18 User is offline   Gathis 

Posted 03 November 2011 - 06:37 PM

View PostSheleronk, on 03 November 2011 - 06:34 PM, said:

...

aion mě také mco neoslovil....popravdě ani tohle na první pohled ne ale něco jsem si otom zjistiil čekl pár videí a začalo se mi to brutálně líbit xD wow jsem hrál již od uplných začátků.... chce to změnu a tohle se mi zdá jako dobrá volba..uvidí se x)

View PostArwy, on 03 November 2011 - 06:25 PM, said:

...

grafika je určitě dobrá.... jaký to bdue jako hra uvdidíme až to vyjde xD

View PostNavrcek, on 03 November 2011 - 06:34 PM, said:

Ja do toho pujdu :) wowko uz je moooc ohrany :D a pvp a cata no coment a na pandy nemam nejak naladu :D

přesně tak...potkáme se v tyrii! xD
0

#19 User is offline   Zulldruid 

Posted 03 November 2011 - 06:54 PM

neni to ono a wow to nepoloží, už gbylo tolik her, ale žádná prostě netrunfne wow, všecky si odněj akorat vypujčují ale nepridavají moc noveho, a grafika je možná lepší ale vizuálně mi přijde wow lepší, já treba wow hraju skoro hrlavně pro tu jeho užasnou kreslenou grafiku, a ne nake japonské sra**y, bylo tu L2, Aion, Rift který mi přijde asi s těhle nahrašek wowka nejuspěšnější, uvidíme jeste SW:OR, které mají dobře našlapnuto díky velkému zázemí fanoušku SW
1

#20 User is offline   Arwy 

Posted 03 November 2011 - 06:59 PM

View PostZulldruid, on 03 November 2011 - 06:54 PM, said:

.....

Řekl bych že jediným hodným konkurentem WoW bude TERA. Sice si vypůjčila něco z WoW a L2 ale to ovládání mi příjde více než dobré.
0

• 3 Pages +
  • 1
  • 2
  • 3
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users

TOPlist