Mystiq.org - forum: BlackOne na hrad ! - Mystiq.org - forum

Jump to content

• 5 Pages +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • You cannot start a new topic
  • This topic is locked

BlackOne na hrad !

#41 User is offline   Malakai 

• Group: VIP

Posted 09 November 2011 - 02:14 PM

+1
Sorry došla pluska

-Konečně trošku čerstvého vzduchu. Stejně, když si to shrneme stejně většina hráčů fórum nečte a je jim jedno co se tu děje(95%) a raději hrají.
;) :P
Každej z vás má svůj názor a jak se praví "Názory jsou jak díry do prdele. Každý nějakou má"
0

#42 User is offline   TToMasS 

Posted 09 November 2011 - 03:29 PM

View PostMalakai, on 09 November 2011 - 02:14 PM, said:

+1
Sorry došla pluska

-Konečně trošku čerstvého vzduchu. Stejně, když si to shrneme stejně většina hráčů fórum nečte a je jim jedno co se tu děje(95%) a raději hrají.
;) :P
Každej z vás má svůj názor a jak se praví "Názory jsou jak díry do prdele. Každý nějakou má"

To bych nesouhlasil Ted prave lidi hraji na Forku na + a - pac nejsou nove veci ve hre.(to jen tak aby jsi byl v obraze)
0

#43 User is offline   Bonitko 

• Daemonica CT - Priest
  • Group: WoW Tester

Posted 09 November 2011 - 04:12 PM

Má cenu k tomu něco říkat?
Jen Blacku myslel jsem minulost jakože fakt minulost v širším měřítku dalo by se říci historii, Vanillu/TBC, kde se supportilo každý GMko supportilo svý kamarády (vím o čem mluvím) a přitom se navzájem bránili a podporovali a všem to ve vedení bylo jedno s tím, že tu za ně není nikdo jiný. Hráči to věděli taky všichni, ale i když na to poukážeš, takový to EGO "my jsme tu GM, ty jen hráč, tak bud rád, že hraješ zadarmo" bylo vždycky dost vysoké.

To, že tu vždycky byli nosánky nahoře(tak mi to alespon přišlo) si myslím vidělo dost lidí, ale zase každej byl rád, že si hraje, jenže tohle všechno se postupem času mění. Mění se jak politika serveru, tak hráčů, tak všeho okolo, lidi si zvykají na jiný standard atd. Radši nebudu mluvit konkrétněji, tak jako to nedělá nikdo tady, protože se pořád mluví jen v hádankách aa náznacích schovaných za slovy "to je interní záležitost", takže si tu každý hráč může udělat svůj názor, který bude ovšem založen pouze na domněnkách a na tom, která ze dvou stran dokáže napsat přesvědčivější reakci, skoro jak naši páni politici. Chcete, aby lidi věděli pravdu? Tak ji napište na rovinu(i když ani to v minulosti mnohokrát nepomohlo), podložte ji nezvratnejma důkazama a pak vám lidi můžou věřit, do tý doby? Přidávejte polínka do ohně, ale stejně to bude debata o ničem, protože jedna strana je maková a druhá povidlová a ani jedna nikdy nepřijme chuť té druhé.
3

#44 User is offline   Mystiq 

• Zakladatel
  • Group: Hlavní Admin

Posted 09 November 2011 - 04:12 PM

"moje lopaticka je na tomhle piskovisti dele nez tvuj kyblicek, a pokud neni tvuj kyblicek kompatibilni s moji lopatickou tak si bez hledat jiny piskoviste"..

.... nikdo nikoho nevyhodil (krome chodce, ale duvod je znam), vsichni zde zminovani odesli na svou vlastni zadost, ze nekdo s nekym nedokaze vychazet a chovate se jako ceska vlada, ktera misto reseni dulezitych reforem a veci budoucich se hadá o tom komu v minulosti stal vic.... veci se meni, stejne tak lidi ve vlade, neco konci, neco jineho zacina, je potreba aby na serveru byla krev ktera chce neco dokazat nebo delat a o vysledku tohoto snazeni se bude mluvit az v budoucnu, zapšklý dinosauri musi z kola ven, jinak se veci nikam nehnou.... takze si laskave prestante honit triko ci lopaticka nebo kyblicek tu byl driv... hrace stejne zajima vysledek, stejne jako obcany vysledky reforem, ta omacka okolo je naprosto k nicemu a tim hadanim se akorat ztraci cas a nervy.... zdar..

#45 User is offline   rewew 

Posted 09 November 2011 - 04:31 PM

jojo, Janyt byl jediný, který měl nervy dělat pořádek v L2 sekci, Mijo zase objektivní moderátor, který věděl co dělat... Budiž jim lehká zem
0

#46 User is offline   Malakai 

Posted 09 November 2011 - 04:36 PM

:P
Ještě neumřeli. Ty to tak píšeš rewewe, kdyby už čuchali ke kytkám zespod
Jen už tu nikdo takový nebude))/cry
0

#47 User is offline   Maceq 

• Honored member

Posted 09 November 2011 - 04:50 PM

Hi!

No a já bych přispěl konstatováním, že po celé 3 roky, co jsem na pozici vedoucího WoW týmu stále jen utahuji šrouby, osekávám práva co se dá, stanovuji normy pro GMka a vývojáře a stejně mě vždy dokáže nově příchozí do týmu překvapit nějakou novinkou, na kterou už ale přicházíme docela včas, protože furt něco žurnálujeme. Uvědomte si - jsme komunitní projekt, ne One Man show, co si sami neuděláme to nemáme, a to v dobrém i ve zlém. Po čase je k selhání náchylné každé GM, díky sociálním vazbám, které kolem sebe má každý. Samotná hra je navíc silně návyková, a tak i selhávají i GMka, která by něco podobného v minulosti nikdy neudělala. Jestli někdo naznačuje, že se tady supportovalo, tak ať buď promluví, anebo ať tu jedovatou slinu spolkne, já proti supportu tady bojuji 3 roky, GM-ek jsem vyházel jako nikdo přede mnou. Máme server, jaký si uděláme. Když ho budete pomlouvat, zabijete ho. Projekt má vysokou hodnotu díky práci, kterou tady odvedli všichni - od moderátorů, přes GMka, vývojáře až po adminy. A samotným Mystiqem bych nechtěl být ani náhodou. Hrozný stres, vidím to sám na sobě. Není neobvyklé, že noví vývojáři se u nás vyučí, a pak jdou ke konkurenci se známkou - dělal jsem na Mystiqu. To jméno zavazuje, má trvalou hodnotu. I pro hráče. Jestli někdo úspěšně prodal postavu za RM, tak připomínám, i díky Mystiq týmu, protože po celá ta léta bojujeme za trvalou hodnotu těch postav. A například nedávno se se mnou loučil jeden vývojář, a říkal mi, že díky Mystiqu získal práci.
Takže asi tak.

Jo a Reitaku, až budu odcházet z týmu, tak to fakt není kvůli neúprosnému tlaku Blackone na mou pozici, ale proto, že jsem si letos řekl, že 3 roky už stačí, a že to musí vzít do ruky někdo mladší, kdo to zas posune dopředu. Pamětníci vědí, v jakém stavu jsem projekt přebíral a naslouchající si nepotřebuji přiklánět na svou stranu. Každý projekt stojí mimo jiné na loajalitě členů týmu. Bylo proto pro mne velkým zklamáním to, co jsem se o tobě dozvěděl a za jakých okolností jsi odcházel. A ještě víc mne to bolelo u Howkeye, se kterým jsem denně spolupracoval po několik let.

Bye, M
15

#48 User is offline   cezeta 

• Daemonica Team
  • Group: Developer

Posted 09 November 2011 - 05:30 PM

View PostBlack_one, on 09 November 2011 - 11:40 AM, said:

Ale faktem je, že mě snad nikdy nikdo za nic neseřval, možná z části i proto, že tu není druhý člověk s náturou jako mám já. To bychom se asi nesnesli :D

Ja na tebe rvu furt :-D /rude :-D
0

#49 User is offline   Cedar 

• Zloděj!
  • Group: Registrovaný člen

Posted 09 November 2011 - 06:01 PM

View PostBlack_one, on 09 November 2011 - 11:40 AM, said:

mohl bych pokračovat dlouho, protože momentální team je skutečně dost velký. Každý tu má svou roli, ale všichni jsme víceméně na jedné úrovni, což znamená, že mě může GM in test vykřičet do debilů naprosto bez problémů, aniž bych ho za to vyhodil. Jo ať mě seřve, když na to bude mít právo, proč ne.

:-D ve Čtvrtek si tě podám :-D ( sice nemám žádný důvod ale jen tak preventivně ) :-)
0

#50 User is offline   Zone_Labs 

Posted 09 November 2011 - 06:24 PM

Hm, clovek rozdvoji forum, komunitu, jde si na mezinarodni imba server o 7mi hracich onlajn, pojebe to a jeste ma tu drzost se tu smat verejne vsem do xichtu jak Paroubek.

btw Shalladane, ty mas hodne zkresleny predstavy
0

#51 User is offline   Bonitko 

• Daemonica CT - Priest

Posted 09 November 2011 - 06:31 PM

View PostZone_Labs, on 09 November 2011 - 06:24 PM, said:

Hm, clovek rozdvoji forum, komunitu, jde si na mezinarodni imba server o 7mi hracich onlajn, pojebe to a jeste ma tu drzost se tu smat verejne vsem do xichtu jak Paroubek.

btw Shalladane, ty mas hodne zkresleny predstavy

Mohl bych quotnout co sem psal, ale teda. Napíšeš sem co přesně udělal, společně s nějakými důkazy nebo budeme dál mlátit prázdnou slámu? Protože to vážně nemá cenu a kničemu to nevede.
1

#52 User is offline   Black_one 

• Hlavní GameMaster
  • Group: Hlavní Admin

Posted 09 November 2011 - 06:42 PM

View PostZone_Labs, on 09 November 2011 - 06:24 PM, said:

Stupid is as stupid does... ;)

#53 User is offline   Johnny 

• Times - Redaktor
  • Group: Mystiq Times

Posted 09 November 2011 - 06:56 PM

Kde jsou ty časy, kdy největší flame topic byl ten o pádech na Albatrosu :rolleyes:
2

#54 User is offline   Zone_Labs 

Posted 09 November 2011 - 07:10 PM

jo blacku, presne jak rikas. akorat ze to sedi primo na tebe, vetsi arogantni hovado nez jsi ty neznam
0

#55 User is offline   nine 

Posted 09 November 2011 - 07:23 PM

Šéfové musí být arogantní vy šoumeni. A přísní.
1

#56 User is offline   Nomercy 

Posted 09 November 2011 - 07:28 PM

Všiml si ještě někdo že se do blacka naváží převážně nejvíce lidi kteří opustili mystiq komunitu za všemožné prasárny..?

View PostGarry, on 08 November 2011 - 11:16 PM, said:

Reitaku, přijdeš mi jako někdo kdo už dávno odešel, uražen, ukřivděn a po dvou měsících si vzpomněl, že by mohl ještě něco dodat. Ve dveřích něco pleskne a zase zabouchne. Efekt nula. Jen smích zůstává.

Krásně shrnuto, ale bohužel to neplatí jen o reitakovi.
3

#57 User is offline   elgruzz 

Posted 09 November 2011 - 07:28 PM

Leave Black_One alone! Někdo tu sekretářku dělat musí...
0

#58 User is offline   Asriel 

• Insomnia Team

Posted 09 November 2011 - 07:50 PM

Podle mě, je už zcela zbytečné nějak řešit ten Topic. Akorát bych reagoval na některé příspěvky typu: Mijo s Janytem byli supr moderátoři atp.
(k diskusi jak kdo odešel a jak to bylo tehdy a tehdy se přidávat nebudu protože jsem poměrně mladý člen komunity Mystiq.org)

Moderátorský log: (zveřejněný Mageoffirem, dle mého přesně vystihuje, jací byli Mijo s janytem moderátoři)

Member - Action
Yuna - 4441
Mijo - 282
Mageoffire - 277
Black_one - 271
Hortensie - 215
Mako - 181
Janyt - 114

Co tu vidím tak jediný moderátor(respektive moderátorka) Fóra tu je Yuna a to, že B1 a mageoffire sou nad některými moderátory, je dle mého dost šokující. Takže Ne/Moderátoři by se měli řádně zamyslet nad svou aktivitou. Tímhle bych chtěl taky vzdát hold Yuně, kdykoli něco potřebuji odpoví do pár hodin ten samý den.
0

#59 User is offline   cezeta 

• Daemonica Team
  • Group: Developer

Posted 09 November 2011 - 08:02 PM

No abych tady jen neflamoval - nejak si nejsem vedom toho, ze by B1 udelal neco za co byste meli pravo do nej takhle verejne kopat a hazet na nej spinu. Po tom, co jsem si procet tenhle topic, jsem dosel k nazoru, ze vasim nejvetsim argumentem proti blackovi je, ze padla Archaica. A to je teda dost chabý.
Ano, pohledem cloveka mimo deni by to mohlo vypadat tak, ze na krachu ma black velkej podil. Opak je pravdou. Projekt byl nedomyslenej uz od zacatku a po tom, co si to uvedomil puvodni team, se na to panove vykaslali. V tu chvili si vzal slovo black a ze vsech sil se snazil projekt zachranit - prechodem k mezinarodni pusobnosti, resenim novyho fora, naborem novejch DEVu a vsemoznou propagaci. Bohuzel se kolem serveru nepodarilo sestavit spolehlivej team, kterej by mel schopnosti a cas se o Vanilla WoW starat tak, jak si tahle uzasna kapitola WoW sveta zaslouzi. Kdyz to black videl, nasel silu na to nelhat hracum, nenasliboval jim hory doly... ale projekt ukoncil - chtel bych videt vas, jak byste tohle resili. Ja bych na to teda koule nemel. Blackova schopnost videt dopredu a zarazit Archaicu, nez jeji stav napacha skody na jmene Mystiq.org v ohledu na vysoke standardy, na ktere jste tady zvykli - za to si u me black vyslouzil radnou davku respektu.

Špínu od odejdutých chápu, je lidské se bránit pomluvama... ale ty nářky odešlých? Máte to zapotřebí?
2

#60 User is offline   Chooze 

• Daemonica CT - Hunter

Posted 09 November 2011 - 08:50 PM

Asriel: Yuna je poměrně mladá moderátorka, tušim že Janýt s Mijem tu byli ještě dřív jak ona (jak stary osu to logy?)

Legendy: Sou taky jen normální lidi.

Moderátoři: Kdo tu ted bude moderovat když tu máš možná tak tři moderátory, který sem ještě chodej :)

Rota je nejlepší :) bych se do ní pořád nenavážel ani po takhle dlouhé době :)
0

• 5 Pages +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • You cannot start a new topic
  • This topic is locked

5 User(s) are reading this topic
0 members, 5 guests, 0 anonymous users

TOPlist