Mystiq.org - forum: přežije to WoW? - Mystiq.org - forum

Jump to content

• 3 Pages +
  • 1
  • 2
  • 3
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

přežije to WoW? ..aneb GW:2 se blíží x)

#21 User is offline   -TemP- 

• Group: LoL moderátor

Posted 03 November 2011 - 07:03 PM

jenom by me zajimalo, co si vsechny ty hry vupujcuji od wow, protoze wow mi jako prukopnik niceho neprijde..
1

#22 User is offline   Chooze 

• Daemonica CT - Hunter
  • Group: WoW Tester

Posted 03 November 2011 - 07:38 PM

Nečetl sem všecky příspěvky...každou takovouhle novou hru posuzuju podle jediný classy a tou je HUNTER
- NCSOFT asi nějaká Japonská firma nebo co, vsechny jejich hry sou stejný - neumí dělat hunter povolání

Warhammer Online - kokotina, nejdou kitovat mobové, pvp za huntera, výsměch
Aion - to samý
Rift - mužu se jen opakovat
Star Wars TOR - uvidíme ale myslim že to nevyjde
Guild Wars - fuj

Diablo 2 - řikám si že bych ho znova nainstaloval :)
Diablo 3 - Demon Hunter vypada slušně jako Sylwanas (jo do toho bych šel pokud nesprzněj talentový stromy jako že to vypadá že je sprzněj)
WoW (zakladni, TBC, WOTLK) - nejlepší co sem kdy hrál :)
Cataclysm - tam už to zase upadá
Kungfupanda - upadá

Takže je jasný že MystiQu hráče fakt nepřebere.
0

#23 User is offline   Gathis 

• Group: VIP

Posted 03 November 2011 - 07:49 PM

Chooze, on 03 November 2011 - 07:38 PM, said:

...

tady máš GW:2 huntera prvních 5 základních abilitek.... mě se třeba líbí že už není tak závaslí na petovi že ti nebude stačit zapnout sračku z bm talentu a poslat peta ale budeš muset něco dělat x)

bohužel nějáký lepší gameplay se mi nedaří najít něják si to projeď třeba natom něco najdeš.... kdyžtak
gameplay 1
gameplay 2
0

#24 User is offline   MiTiNkA 

Posted 03 November 2011 - 07:55 PM

Když už WoW přežilo i Metin 2, tak to přežije už snad všechno. -_-

Jinak u GW2 v traileru grafika dobrá. ale co nějakej gameplay.. jestli je to tohle tak je to dost divný. WTF ten breakdance..??

A jak tak koukam na tu mapu tak by mě to opravdu zajímala například doprava a co se nějakýho pohybu po ní týče.

Nečetl jsem toho moc, takže se omlouvam, jestli jsem něco opomenul.

EDIT: ted jsem viděl GAMEPLAY co sem házel GAthis. No.. Neni to zase tak hrozný, ale když už je člověk zvyklej na wow, tak je to divný.
0

#25 User is offline   Chooze 

• Daemonica CT - Hunter

Posted 03 November 2011 - 08:16 PM

Sem ty spelly od huntera už někd kdysi viděl...

Barrage = Volley
Spread Shot = MultiShot
byla tam vidět i Explosive Trapka

Jako jeslti budou mít nějakej Trial ACC tak to zkusim ale platit to rozhodně nebudu a i tak bych řek že wowko je stale lepši :)
0

#26 User is offline   Mufinqua 

Posted 03 November 2011 - 08:52 PM

Tak ono prakticky uz skoro nic noveho vymyslet nejde, WoWko obsahuje (temer) vse, co clovek potrebuje k (virtualnimu) zivotu.
1

#27 User is offline   Wiranri 

• Group: WW Moderátor

Posted 03 November 2011 - 10:00 PM

Hra, která by dokázala položit WoW by musela mít hlavně jednu věc. A tou je Lore ... a hodně promakaný. Osobně si myslím, že takhle mohou se světem Warcraftu soupeřit leda svět Warhammeru a nebo nyní vycházející Star Wars.

Bohužel Warhammer se nepředvedl a Star Wars? ... no uvidíme, ale taky to nebude nic světobornýho.
0

#28 User is offline   -TemP- 

• Group: LoL moderátor

Posted 03 November 2011 - 10:39 PM

me prijde, ze prave naopak; ve wow skoro zadny lore neni.. je to jenom, hele tenhle na nas byl zlej, tak ho a jeho kamose sundame a bude loot..

to samy diablo.. proste frcej jednoduchy hry, kde deti nemusi premyslet a cist hromadu textu, staci, ze zvladnou pochopit "zabij a prines"
1

#29 User is offline   Shalladan 

• Daemonica Team
  • Group: Developer

Posted 03 November 2011 - 10:44 PM

Jedinné, s čím by mohl SWTOR překvapit a položit wowko by byla možnost (jako bylo na shitu Star Wars Galaxies) stavět vlastní města. To je věc, kterou wowko nemá. Obojí dvojí má lore (i když wowko má toho mmo loru mnohem více), obojí má rozsáhlé prostředí, každé je z "jiné" doby, takže si konkurují ve vymýšlení "utilitek" ale třeba cestování a vesmírné bitvy jsou oproti lítání na gryfonovi nebo "hypergripenu" (hypogryph :D) rozhodně zábavnější ;).

A nevím, co proti pandám máte. mě to zaskočilo jak sviňa, nejdříve se mi to nelíbilo, ale vlastně je to úplně první datáč, kde není předurčné, jak to bude vypadat (preTBC = odvyprávěné warcrafty, TBC to samé, WotLK taky, Cata lore hodně vychází z aspectů, pandy staronová novinka). Čili, blizzard si může vymyslet prakticky "cokoliv" a hráči mu to sežerou. Nejsou svázaní tak do detailů lorem ;). Celkem čekám, co vymyslí.

PS: pandy ve warcraftech byly mnohem dříve, než nějaká kung-fu panda ;)
1

#30 User is offline   Zulldruid 

Posted 03 November 2011 - 11:20 PM

Mě byl lákalo SW MMO, kdby to byl opravdu udělanej obrovskej svět (galaxie) planety, zadne načítání prostě, mohl by si si pořídit vesmírnou lod a odletet s planety (atmosfera, pristavcí rampy) do vesmíru tam by se letelo na jinou planetu, a dejme tomu zkrs hyperprostor to by se preltavalo mezi galagxiema ktere by obsahovali několik planet ale řízení a všecko pak už sám přistání na planetu, prostě všecko tohle Realtime zadný načítání, prostě volnost po galaxii
0

#31 User is offline   nemak 

Posted 03 November 2011 - 11:42 PM

Chooze, on 03 November 2011 - 08:16 PM, said:

Sem ty spelly od huntera už někd kdysi viděl...

Barrage = Volley
Spread Shot = MultiShot
byla tam vidět i Explosive Trapka

Ne hele bude behat a mlatit pazbou gunu a skrtit tetivou luku. Pet bude kousat do nej misto do nepratel... Pokud si myslis ze vzdalene realna a logicky fungujici class = kopie wow, tak to potom kazdy rpg i ty co byly pred wowkem jsou kopie wowka :|. Kazdy fantasy rpg vychazi z D&D a nekopirovat je klicem k neuspechu. Videl jsem hry, ktery mely apsolutne debilne reseny nektery prvky, jen proto, aby to nebylo stejny jako v jiny hre a fakt to k zabave neprispelo.
K topicu: Na rozdil od jinych "pokoritelu wow" u GW2 cim vic infa a videi je na svete, tim vic se mi ta hra libi (u ostatnich rift atd to bylo naopak). Ja osobne jsi GW koupim na 100% i kdyby me to prestalo bavit po pul roce, tak me to bude stat porad "jen" kupni cenu, kdyz tam nejsou poplatky. Hlavne po pvp strance se mi to libi, proste kazdej ma stejnej equip aneb zadnej Unheeded warning hero (kdo byl na ofiku pred pul rokem chape co myslim). Motivaci k hrani pvp bude samotna zabava z toho pvp a ne lepsi pvp equip (nechapu jak tolik lidi co hraje wow pvp v tomhle vidi odmenu, ale proste je to tak no). Celkem me dostalo ze WoW zacal kopirovat od GW2 ve zmenach na panda expu -> mensi vyber spellu a monk jakozto melee classa bez autoatacku - v GW2 nebude autoatack a spellu bude mit kazda classa o dost min nez ve wow. Jinak wow to nepolozi to urcite ne, panda exp at to vypadalo z prvu jako spatnej vtip si myslim ze bude dost dobrej exp. On to bude vicemene cata takovej, jakej mel byt. Proste velky zmeny k lepsimu, kde v cata se bali udelat tolik zmen najednou kvuli reakci lidi, ze jejich class je jina nez byla a ze je to spatne i kdyz je jina k lepsimu. Takze v cata ty classy prekopali nektery jen na pul a proste se to projevilo tak, ze ty classy jsou "jiny nez byly a tim je to spatne" a zaroven to odnes balanc class v pvp.
Jinak lore je fajn ale kdyz vezmes wowko, tak 80% wowkaru nikdy nevidelo warcraft1,2,3 (myslim lidi na ofiku, vychazim teda z nahodny mnoziny lidi, kterych jsem se na to zeptal z ruznych duvodu :) ) a stejne to hrajou, takze i bez lore se da v pohode hrat. Treba takovej counter strike, tam lore taky nepotrebujes a je to sranda :D :D. A navic GW2 ma lore z GW1, takze to lore existuje, jen ho lidi co to nehrali neznaji a tim se dostavam zase k tomu wow a warcraft :).
0

#32 User is offline   Zone_Labs 

Posted 04 November 2011 - 08:27 AM

definice Asury se mi moc libi :D
0

#33 User is offline   ulixe 

Posted 04 November 2011 - 09:24 AM

pro me dalsi korejska sracka, asiati maji divnou kulturu, delaji divnou grafiku, zensky charaktery vypadaj jak 12lety holcicky, borci jak buzny, ve svych hrach maji dycky plno ciprlatek a kravinek ze bych blil. Kdysi jsem hraval L2, kde me bavil ten ekonomickej model (hrady a seedovani)a mass pvp pri castle siege, ale ta grafika a ten svet byl proste divnej;)

zlaty wowko s peknyma pro oci prijemnyma pastelovyma barvama a zajimavym pekne vymodelovanym svetem..
1

#34 User is offline   Nerris 

• Daemonica CT - Death Knight

Posted 04 November 2011 - 09:48 AM

-TemP-, on 03 November 2011 - 10:39 PM, said:

me prijde, ze prave naopak; ve wow skoro zadny lore neni

Lore prekladáte ako príbeh? Viem iba, že to je tradícia alebo náuka.
Keď si vezmeš taký Naxx alebo niektorých bossov z HC z mnohými z nich si spolupracoval ak si robil DK chain. Mňe sa zdá, že má wowko príbeh celkom fajn. Keď som s wow začínal lákalo ma hlavne to, že v hre boli niektoré postavy z W3. Škoda, že ich ubúda. Hlavne wotlk sa mi zdá byť taký, že dosť na W3 nadvezuje.
0

#35 User is offline   elgruzz 

Posted 04 November 2011 - 11:42 AM

WoW podle mě nepoloží nic, dokud pro něj bude vycházet nový obsah.
Ta skupina MMO hráčů se podle mě tolik rozrůstat nebude. Teď plácnu jen tak od oka, že po světě hraje různá MMO cca 20 milionů hráčů, z toho přes 10 milionů (?) hraje WoW, které je zaběhnuté, lidi u něj mají jistotu, že tam je hodně lidí, a i když pořád někdo brečí ohledně nových datadisků, tak to hraje dál.
Co se týče lore, WoW ho podle mě má celkem propracované a jak psal Shalladan, Blizzard může přicházet s něčím novým. Kdyby měl pořád jen vycházet z toho, co hráli hráči ve Warcraft RTSkách, tak už nic nového nemůže přijít. Ale lore není všechno, takové LOTRO má lore známější než WoW a v porovnání s WoW ho hraje pár lidí. SWTOR má lore asi nejznámější, točí se okolo toho spoustu geeků, takže můj tip je, že naláká možná 3 miliony lidí, kteří nikdy nehráli MMO + takové 2 miliony sebere z WoW; ale stejně tak si myslím, že se lidi k WoW vrátí, protože jsem ohledně TOR po všech těch gameplay záběrech dost skeptický a nemyslím si, že nějaká MMO dokáže překonat PvE systém WoW. GW2 vůbec porovnávat nebudu, to podle mě nemá takovou reklamu, aby vůbec přilákalo dostatečný počet lidí.

IMHO by mohla v budoucnu uspět onlinovka z nějaké momentálně známé hry. Sázím na Mass Effect ;)
0

#36 User is offline   nemak 

Posted 04 November 2011 - 02:23 PM

ulixe, on 04 November 2011 - 09:24 AM, said:

pro me dalsi korejska sracka, asiati maji divnou kulturu, delaji divnou grafiku, zensky charaktery vypadaj jak 12lety holcicky, borci jak buzny, ve svych hrach maji dycky plno ciprlatek a kravinek ze bych blil. Kdysi jsem hraval L2, kde me bavil ten ekonomickej model (hrady a seedovani)a mass pvp pri castle siege, ale ta grafika a ten svet byl proste divnej;)

zlaty wowko s peknyma pro oci prijemnyma pastelovyma barvama a zajimavym pekne vymodelovanym svetem..

No jeste jsem nevidel 12letou holcicku s ocima pres pul hlavy IRL, ale chapu jak to myslis. Je fakt, ze v aionu tusim ty efecty spellu jsou na epileptickej zachvat mnohdy a i kdyz mangu/anime obecne mam hodne rad, tohle v rpg taky moc nemusim. Ale v GW2 co jsem koukal se drzeli celkem na uzde, nektery spelly jsou blikavejsi o neco nez ve wow, ale urcite ne tak jako v aionu. A obecne grafika GW2 postav mi prijde vic do realna nez do anime stylu (zadny oci pres pul hlavy, teda krome tech ovco-gnomu asura nebo jak to je :D ). Wowko to vychytalo z grafikou, ze to udelali zamerne "hnusne" :). Hnusna grafika nenatchne ale zaroven se casem neokouka.
0

#37 User is offline   Xaverius 

• Hlavní korektor
  • Group: Mystiq Times

Posted 04 November 2011 - 04:02 PM

Shalladan, on 03 November 2011 - 10:44 PM, said:

třeba cestování a vesmírné bitvy jsou oproti lítání na gryfonovi nebo "hypergripenu" (hypogryph :D) rozhodně zábavnější ;).

K tomu existují Allods, kde dostaneš vlastní vesmírný koráb. A pokud nekupuješ kraviny z vip shopu, tak je to zdarma... a ruské :D.
0

#38 User is offline   Habotin 

Posted 04 November 2011 - 07:59 PM

wowko to prezije, ale ne pvp uz po failu s nazvem cataclysm si za mue sam blizzard, proste GW2 coz je primarne pvp hra, a proc bude pvp lepsi, zadnej rozdil v eq takze zalei jen na skillu, zadne mesicni poplatky koupis hru a jedes, zadnej tank (nelogicnost wowka gnom tankuje 300x vetsiho srace) atd jako daleko lepsi to bude, ale konkurence to bude jen z pohledu PVP, jedine co bude opravdu konkurence je SWTOR protoze to ma za sebou hodne moc fanousku, kdo by neznal hnezdny valky
0

#39 User is offline   Nerris 

• Daemonica CT - Death Knight

Posted 05 November 2011 - 11:17 AM

elgruzz, on 04 November 2011 - 11:42 AM, said:

Sázím na Mass Effect ;)

Jn, v Mass Effect 3 má vraj byť multiplayer to je fakt :) na ten som tiež veľmi zvedavý. Nedávno som si povedal, že to skúsim stiahnuť a môžem povedať, že som lepšiu hru zatiaľ nehral.
0

#40 User is offline   Chooze 

• Daemonica CT - Hunter

Posted 05 November 2011 - 01:13 PM

Liteon, on 05 November 2011 - 11:17 AM, said:

Jn, v Mass Effect 3 má vraj byť multiplayer to je fakt :) na ten som tiež veľmi zvedavý. Nedávno som si povedal, že to skúsim stiahnuť a môžem povedať, že som lepšiu hru zatiaľ nehral.

Nedokažu si představit First Person Střílečku jako MMO RPG...ale kdyby mystiq spustil freečko jako nástupce wowka, určitě bych do toho šel radši jak do nějaký japonský manga hry. Bohužel se bojim že mi trojku nerozdejchá komp, když nerozjedu ani blbý heroes 6

Hodně se těšim na mystiq diablo 3 multiplayer :D
0

• 3 Pages +
  • 1
  • 2
  • 3
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

4 User(s) are reading this topic
0 members, 4 guests, 0 anonymous users

TOPlist