Mystiq.org - forum: Czech repre ... . - Mystiq.org - forum

Jump to content

• 3 Pages +
  • 1
  • 2
  • 3
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Czech repre ... . :(

#41 User is offline   elgruzz 

• Group: VIP

Posted 11 September 2011 - 08:10 PM

View PostBlack_one, on 08 September 2011 - 03:07 PM, said:

Když to pána nezajímá, tak nemá důvod o tom psát. Na jedné straně máš bulvár, na druhé straně takovéhle chytrolíny. Nic to nemění na tom, že obě strany mají hodně čtenářů a pravda bude vždycky někde mezi.
Facebook a sociální sítě jsou problém samy o sobě. Nelíbí se mi nějaká skupina nebo to, že mě někdo zve na nějakou akci typu "všichni si dají na profilovku černobílou fotku našich hokejistů", tak to snad přehlédnu a neřeším. Ten, kdo se proti tomu takhle staví je u mě na stejné úrovni jako ten bulvární plátek.
Já sám jsem si třeba to černé tričko druhý den vzal. Ty hráče jsem sledoval každý rok na mistrovství a je mi líto, že se jim to stalo. Bydlet někde v Praze nebo poblíž, tak třeba položím i tu svíčku a rozhodně bych se nepovažoval za nějaké prase, za které by mě považoval autor toho článku. Zemřeli prostě tři lidé, kteří mi poslední roky dělali radost a považuji za vhodné nějak uctít jejich památku.
Kdyby mě hokej nebo ta událost nezajímali, tak bych ze slušnosti držel hubu a krok.
3

#42 User is offline   ulixe 

• Group: VIP

Posted 12 September 2011 - 08:56 AM

Naprosto souhlasim s tim clankem, dnesni spolecnost se feminizuje a informacni inflace to bohuzel jen podporuje. V tomhle pripade tou hysterii prohlubuji tragedii, v jinych pripadech novinari rovnou manipuluji a predhazuji temata, ktera rezonuji spolecnosti jako cigany, imigraci, EU politiku a mezitim se v poklidu schvaluje nejvetsi okradacka vsech dob= duchodova reforma. Vsude je plno blejskatek, picovinek, fejsbooku a hovadin a lidi jsou tim soustavne oblbovani. Pro nasi zkurvenou zlodejskou vladu je lepsi, kdyz spolecnost resi radeji nejaky cigany a hokejisty a oni muzou v klidu premyslet co jeste ukrast.
0

• 3 Pages +
  • 1
  • 2
  • 3
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users

TOPlist