Mystiq.org - forum: Czech repre ... . - Mystiq.org - forum

Jump to content

• 3 Pages +
  • 1
  • 2
  • 3
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Czech repre ... . :(

#21 User is offline   rewew 

• Group: VIP

Posted 07 September 2011 - 09:08 PM

View Postknedlosak, on 07 September 2011 - 08:36 PM, said:

Je to velka škoda, chtěj bych je zpátky, kluky jedny zlatý :(

jo, doslova..
0

#22 User is offline   Erthy 

Posted 07 September 2011 - 10:39 PM

:-/
0

#23 User is offline   Nixxis 

Posted 07 September 2011 - 11:07 PM

Zprávy z Nebe, rubrika Sport: Trenér českého nebeského hokejového týmu Ivan Hlinka dnes povolal do nadcházející hokejové sezony v ráji i tři nové poslily, a to Karla Rachůnka, Jana Marka a Josefa Vašíčka...
Kdo neplace neni Cech!
3

#24 User is offline   Cactus_ 

Posted 08 September 2011 - 01:20 AM

Hmm ani jedno to jméno neznám. :huh:
Sežerte mě :D
3

#25 User is offline   Mortysek 

Posted 08 September 2011 - 04:05 AM

Je to opravdu smutné :( R.I.P

Všechny jsem znal protože jsem hrál 15 let hokej za Třinec :(

Jak jsem viděl topicky na fb na youtube pak videa tak sem měl co dělat, aby mi slzy netekly :(

S Honzou Markem jsem jezdil na treningy super chlap :(

Snad vám tam bude dobře hoši :(

This post has been edited by Mortysek: 08 September 2011 - 04:05 AM

0

#26 User is offline   Black_one 

• Hlavní GameMaster
  • Group: Hlavní Admin

Posted 08 September 2011 - 03:07 PM

http://www.edgeofthe...rodni-tragedie/

#27 User is offline   Erthy 

Posted 08 September 2011 - 03:16 PM

- Jste si jist, že umíte pilotovat letadlo?
- Tak určitě...
3

#28 User is offline   Cactus_ 

Posted 08 September 2011 - 03:29 PM

View PostBlack_one, on 08 September 2011 - 03:07 PM, said:

Tohle si zaslouží repost.
0

#29 User is offline   Chooze 

• Daemonica CT - Hunter
  • Group: WoW Tester

Posted 08 September 2011 - 04:39 PM

Zajímalo by mě, jeslti je teda správný nosit svíčku k soše Josefa Vašíčka (je asi tak 5 minut chůze od mého baráku), aby to někteří z takovejch kokosaku nepovažovali za známku prasáctví, dekadence a doví čeho ještě.
1

#30 User is offline   sakim 

• Group: Registrovaný člen

Posted 08 September 2011 - 05:08 PM

Já na tom nevidím nic špatného ... Na FB je to teda už hodně přehnané ... xx fun page atd ... To už vadí i mě, ale to, že lidi se sejdou třeba na václaváku a pod .. To mi teda příde úplně v pohodě.To se zas někdo snaží vybočit z řad normálních lidí, kterým je to líto .. to co se stalo, protože Česká republika na to jak je malá, tak má i přesto v hokeji obrovské úspěchy .. poslední 2 roky to jde zase naštěstí nahoru.
A hodně čechů nevynechá v TV každoročně sledováno hokeje ... když je mistroství, tak si dovolím říct, že hodně lidí v to období hokejem žije ... všude je lepší atmosféra, řeší se hokej a pod .. a já si myslím, že je to fajne.
A tyhle hráči patřili mezi naše nejlepší tahouny a já hokej sleduju už od malička ... :)
Jedna věc .. není rozdíl mezi lidským životem .. ( teoreticky je v těch negativných případech ) .. Je to stejné, když havaruje letadlo, kde se necházejí normální lidi, jako, když havaruje letadlo s hokejovm teame ... tragedie je to stejná, ale je v tom určitý rozdíl.
Tyhle borci něco dokázali ... a reprezentují naší zem .. Pokud dosáhnou určitého úspěchu, tak každý z nás může být hrdý na to, že je čech.A oni nám přináší tuhle radost a hrdost ... pokud se stane tragedie neznámemu člověku, tak si řekneš ... joo je to hrozný, ale druhý den už si nevzpomeneš, protože takovejch lidí je hrozná spousta.
Ale je v tom prostě rozdíl ! Tahle banda dokázala něco pro svoji vlast !! V porovnání s jinýma.
A nechápu kretény .. co píšou podobné články .. viz blackův post ... neříkám, že do určité míry nemá pravdu, ale za to co napsal, tak ho považuju fakt za hovado .. mohl to napsa trochu mín arogantně.
0

#31 User is offline   vecernik 

• Group: WW Moderátor

Posted 08 September 2011 - 05:24 PM

Arogantní je ten článek právě proto, že jeho autora nejspíš naštvaly neustálé útoky "ty nemáš smutnej status na fejsbuku? netruchlíš? tak jsi hovado". Mě to sere taky..
Jsem ochotnej přiznat že je to tragédie, ale je to uplně stejná tragédie jako jakýkoliv jiný pád letadla nebo jiné neštěstí. Budu nad tím truchlit uplně stejně jako u jiných případů (tzn zamyslím se kolik lidí asi ztratilo příbuzné, pokývu hlavou a život jde dál. Nemám prostě problém brát všechny lidi stejně a je mi jedno co a jak dokázali. Jediným cílem tohodle cirkusu je prostě vytáhnout z lidí peníze (respektive dotáhnout lidi k sobě a vydělat na reklamě)

Ale ve chvíli kdy mi někdo začne oponovat tak si samozřejmě svůj názor držím a pokud je dotyčnej pitomec, tak ten názor musím trochu přitvrdit, abych mu dal najevo že to myslím vážně.. To že se udělá pietní akce ještě beru - položit svíčku je celkem rozumné a běžné, ať už jde o pomník, sochu, nebo přechodné pietní místo na náměstí.
Rozhodně mi přijde trapné jakékoliv "vystavování ostatků" ... třešničku by tomu nasadili, pokud by k těm rakvím zařídili vstupné: "dej 10 korun a můžeš přijít a položit k rakvi svíčku" . To už je jen prachsprostá atrakce pro blbečky zmatené dnešním stylem života.
3

#32 User is offline   sakim 

Posted 08 September 2011 - 05:35 PM

View Postvecernik, on 08 September 2011 - 05:24 PM, said:

No já si myslím, že konkrétně .. když spadne letadlo, tak je smutek prakticky stejný ... lidé dělají podobné akce .. :) zapalují svíčky a pod ... jediný rozdíl vidím v tom, že dotyčná osoba tráví moc času na fb, kde je tisíce mladých lidí ... a jak sem psal .. taky mě to docela vadí a otravuje mě to ... tragedie to je, ale nebudu z toho dělat takovou pohromu, kteár je momenálně na fb 24 hodin denně.
Jeho článek je blbost ... fb nemůžeš brát vážně ...
Kdo z toho chce tahat prachy je možná nějaký idiot kazma a lidi tohodle typu .. umístěj ten song na sociální sítě .. a lidi se z toho můžou posrat.
Ten jeho článek je prostě píp .. fb je prostě <>... a to, že tam je miliony mladejch mamlasů a budou reagovat takhle je docela očekávané ... proto bych takové věci vůbec nebral vážně .. natož to takhle hrotit a psát kvůli tomu články .. pro mě nepochopitelný.

This post has been edited by sakim: 08 September 2011 - 05:36 PM

0

#33 User is offline   Black_one 

• Hlavní GameMaster
  • Group: Hlavní Admin

Posted 08 September 2011 - 07:24 PM

Největší prasárnu předváděj bulvární novináři, to jsou prasata, a tím, že to všude lidi šířej, serou všude R.I.P., refreshujou dokola seznam.cz aby byly pořád aktuální, tak tímhle vším je jenom podporujete a ukazujete jim, že tohle prostě chcete.

Kdyby tohle lidi nedělali, tak by snad ani bulváry nebyly, jenže lidi to prostě chtěj no.

#34 User is offline   Vara 

• Daemonica CT - Paladin

Posted 08 September 2011 - 07:48 PM

Největší prasárna byla, když hned pár minut po neštěstí volaly všechny bulváry rodinám zesnulých a ptali se jich jak se cítí. Chudáci lidi ještě pořádně ani nevěděli co se stalo a ti zasráni už dělají tohle. To je pro mě vrchol "prasáctví" a neúcty.
0

#35 User is offline   MaiestiQo 

• Daemonica CT - Shaman

Posted 08 September 2011 - 07:53 PM

bulvární hovada, pro článek udělají všechno ....
mě stačí, že na jejich památku zapálím na našem zimáku svíčku a uctím památku minutou ticha. Ale to co předvádí bulvární plátky, blogy atd... je hnus..
0

#36 User is offline   Sharken 

Posted 09 September 2011 - 03:28 PM

Mě zase přijde trochu nepříjemné, vzdávat úctu ČR hvězdám.. (jen)
Na palubě bylo přece mnohem více lidí, celkem 44 (Podle internetových zdrojů)
Je sice hezké vzdávat úctu našim reprezentantům, ale mějte na paměti i ostatní členy !

Byly tam u ruští hokejisti + posádka..
A vina pilota to nebyla, to spíše těch ruských, plechových ptáků (tzn. letadel)
Letadlo typu "Jak-42" je v celku létající smrt !

Někdo píše, že to bylo pilotem, někdo palivem, někdo třeba zátěží letadla..
Avšak je zbytečné tady písemně vyšetřovat detaily..
(Podle posledních zpráv, je zradil motor a řeší se i palivo, informace z černé skřínky)

Tím chci jen naznačit, že je trochu sobecké vzdávat úctu jen našem 4 hvězdám..

Úcta všem členům posádky na palubě zříceného letadla! (RIP)

Je mnoho míst kde můžete potkat spoustu lidí, ale pouze na jednom se jednou setkáme úplně všichni.

This post has been edited by Sharken: 09 September 2011 - 03:39 PM

0

#37 User is offline   rewew 

Posted 09 September 2011 - 06:56 PM

View PostSharken, on 09 September 2011 - 03:28 PM, said:

...

KHL nesleduju, rusy nemám rád, ani jeden z nich mi nic neříkal, všechny 4 "naše" kluky jsem viděl hrát, díky nim jsme váleli, byli pro mě daleko významnější (když to mám říct takhle, pokud to nějak neovlivní můj život, nějak to neřeším), než zbytek posádky. Možná to zní bezcitně, ale kdybych měl řešit každé spadnuté letadlo a každého mrtvého člověka, tak nic jiného nedělám :)
3

#38 User is offline   Sharken 

Posted 09 September 2011 - 08:12 PM

Jasně ale zprávy/texty typu: "Měl tam být "ARŤUCHYN" at se lidé s takovým názorem zamyslí prvně nad sebou !
1

#39 User is offline   Necro 

Posted 11 September 2011 - 07:33 PM

View PostBlack_one, on 08 September 2011 - 03:07 PM, said:

asi tak. Podobnou věc jsem si dovolil napsat na jeden server a hned jsem byl za největšího dementa, co hanobí památku :lol:
0

#40 User is offline   Lloyde 

Posted 11 September 2011 - 07:42 PM

:D :D
0

• 3 Pages +
  • 1
  • 2
  • 3
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic