Page 1 of 1
Whiteskin end Skutečně
Posted 05 September 2011 - 07:13 PM
Pro někoho dobrá pro někoho špatná zpráva,rozhodl jsem se skončit s wowkem,již delší dobu jsem se snažil prodat char,ale kupec se nenašel,takže jsem postavy dal Strihimu... ať se vám to líbí nebo nelíbí,zažil jsem s nim ve wowku hodně a i když byl až na 3. místě komu bych dal,ale 1. a 2. hrajou na TBC a postava na WotLK by jim byla k ničemu.
Děkuji všem lidem že jsem tu s nima mohl hrát,všem guildám ve který jsem byl - Royal Generation,Friends of Exodus,Made in HELL,Cryogenic,Destiny,Amoeba... Ve všech guildách jsem potkal dobrý lidi a každá guilda mělo něco navíc než ostatní,takže díky že jsem s váma mohl hrát.
Mohl bych tu napsat ještě spustu hoven,ale nebudu to rozvádět...možná jste si taky všimly že je to můj 1500 post...další už od mě neuvidíte,klidně mi dejte ban na forko,pokud možno ip ban do hry,žijte v míru,bye :) . Možná se potkáme na Minecraftu,pokud mi teda Snipps zažádal o patrona ale zatím mi od asury nic nepřišlo,je možný že nemá čas,nevím...příp. kdyby mi ho chtěl někdo udělat tak PM :) .
Protože nechci psát další post,napíšu to sem - Dawy - dal jsem mu i postavu na twinu.
Děkuji všem lidem že jsem tu s nima mohl hrát,všem guildám ve který jsem byl - Royal Generation,Friends of Exodus,Made in HELL,Cryogenic,Destiny,Amoeba... Ve všech guildách jsem potkal dobrý lidi a každá guilda mělo něco navíc než ostatní,takže díky že jsem s váma mohl hrát.
Mohl bych tu napsat ještě spustu hoven,ale nebudu to rozvádět...možná jste si taky všimly že je to můj 1500 post...další už od mě neuvidíte,klidně mi dejte ban na forko,pokud možno ip ban do hry,žijte v míru,bye :) . Možná se potkáme na Minecraftu,pokud mi teda Snipps zažádal o patrona ale zatím mi od asury nic nepřišlo,je možný že nemá čas,nevím...příp. kdyby mi ho chtěl někdo udělat tak PM :) .
Protože nechci psát další post,napíšu to sem - Dawy - dal jsem mu i postavu na twinu.
Posted 05 September 2011 - 09:56 PM
než dát postavy střihimu, jsi ho měl přemluvit, ať skončí s wow on :D Takže se měj, a hodně štěstí v RL(pokud opravdu končíš a nepřecházíš na t*in). Čau
Posted 05 September 2011 - 10:14 PM
Konečne mi niekto daroval postavy bez toho aby som ho musel prehovarať! Inak Skin bola s tebou sranda si dobrý chalan a preto som rád, že si sa na wowko vykakal je to stráta času to vieš i sám. Tak veľa štastia v živote nech sa ti podarí konečne prísť o "venček" :D
Posted 05 September 2011 - 11:02 PM
mmm věneček
http://nd01.jxs.cz/483/931/88395cd1ce_27546518_o2.jpg
http://nd01.jxs.cz/483/931/88395cd1ce_27546518_o2.jpg
Posted 06 September 2011 - 05:34 AM
VYPADNI
P.S.: Až se budeš vracet, můžu ti splašit nějaký char :)
P.S.: Až se budeš vracet, můžu ti splašit nějaký char :)
Posted 06 September 2011 - 08:23 AM
Jen aby jsi za chvíli nepřišel s tím jak není ten real life nahovno , takových slabších chvil bude hodně věř mi ..
No což přeji ti hodně štěstí v životě , spoustu úspěchu a mnoho splněných snů!Ať se ti daří
No což přeji ti hodně štěstí v životě , spoustu úspěchu a mnoho splněných snů!Ať se ti daří
Posted 06 September 2011 - 09:44 AM
ja spis nechapu proc rikate prestat hrat wow, zacit mit RL :D ja mam RL celou dobu a pritom hraju :D staci neraidovat :lol:
Posted 06 September 2011 - 03:10 PM
p4vlik, on 06 September 2011 - 09:44 AM, said:
ja spis nechapu proc rikate prestat hrat wow, zacit mit RL :D ja mam RL celou dobu a pritom hraju :D staci neraidovat :lol:
Lenže on bol Skin achiev hunter pve RP-abraham čo by robil v aréne a ako jasné tu ide ale aj o to, že keď tá hra už ani moc nebaví hráš kôli "kamarádom" v guilde atd a rozmýšlaš ja nvm idem von niečo robiť v jeho veku napr. kolo krčma baliť chlapcov v skinovom prípade alebo lognem wow a to už ti ten čas tak letí, že sa ti nikam nechce vtedy ti to dokáže ovplivniť život a čo ty vieš čo všetko si mohol zažiť niekde inde :D? :) Každý sme ale iný každý hrá wowko kôli niečomu inému ale nepríde mi úplne normálne tráviť stovky hodín u nejakej fantasy hry môj prípad a určite aj veľa iných ludí je tu na tom podobne a s pribúdajúcimi rokmi si človek uvedomí že je to stráta času a na free duplom :D
Posted 06 September 2011 - 09:40 PM
jak píše skwar ... :) neni vubec problém zkloubit wow, ženu, práci i zábavu .. stačí to mít v hlavě aspon trochu porovnaný a nemusíte pak plodit takové nesmysle, že "končim s wow, nemám čas na RL" to bych se vždycky potrhal smíchy :)
(není mířeno přímo na autora topicu ;) )
(není mířeno přímo na autora topicu ;) )
Posted 06 September 2011 - 10:53 PM
tak pro někoho je třeba znakem RL ženská.. ale to pak upřímnou soustrast jeho peněžence, či kreditce
Page 1 of 1