Mystiq.org - forum: PvP Fragy - Mystiq.org - forum

Jump to content

• 2 Pages +
  • 1
  • 2
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

PvP Fragy Byly by nějáké k dispozici ?

#1 User is offline   Sharken 

• Group: Registrovaný člen

Posted 17 August 2011 - 11:33 PM

Tak a jsem tu znova !

"Zdravím"

Než se pustím do větších akcí, jak již plánujeme s "Mada" trailer do budoucna, tak jsem si chtěl trošku oprášit MovieMaking programy od prachu a zase to trošku zahřát, tzn. že bych si chtěl něco vyzkoušet, vytahat zvuky z WoW (Postavy) atd..
Nějaké efekty/tríčky a další..

Co se týče tohohle topicu, tak jsem ho založil zejména kvůli klipům, avšak chci udělat nějaké movie tak bez klipů (fragů) asi ne...
Chtěl bych nějáké solidní PvP akcičky, je mi úplně jedno co by to bylo za Class, H nebo A, žena nebo muž to je prostě fuk..
Jde hlavně o Solidní PvP hraní neslibuji (čáry máry) video nebude možná ani za měsíc, ano nevím jestli ho vydám..

Prostě se chci jaksi zhodnotit, jak na tom stále jsem co se týče WoW Movie's...
Časem jistě až/jestli budu Officálním GM, tak chci připravit nějaké Mini studio, kde budete posílat fragy z PvP/PvE rekory a já bych Vám z toho něco udělal..

Takže, která dobrá duše by mi nabídla tyhle klipy ?
Tomu bych byl vděčný a ještě vděčnější, kdyby je mohl zazipovat a poslat mi je..

(Konkrétnější domluva v PM..)

Děkuji...
s pozdravem Shark
-2

#2 User is offline   Tekacko 

• Group: VIP

Posted 18 August 2011 - 07:20 AM

Duely / bg / areny ?
0

#3 User is offline   stepan 

Posted 18 August 2011 - 07:59 AM

Račej urob nejake PvE video, zober si nejaku guildu chote do naxxu a natačaj. Stoho ti vidu ovela lepsie zabery a hlavne maš vlastné zabery.
Do PvP sa ani nepuštaj :)

To to som natočil ja, keby som bol GM .gm fly on + .mod fly 2 nb ako to je, tak by boli ovela krajšie zabery :)

Ale inak GL :)
-6

#4 User is offline   rewew 

Posted 18 August 2011 - 08:56 AM

Ve wowku se pořádné pvp video udělat snad ani nedá, aspoň když to porovnávám s L2, tak jsem neviděl pořádné pvp video z wowka...

Abych své tvrzení podložil, zde je video od jednoho z největších borců na ofiku a taky mága, co umí dělat perfektní videa :D

0

#5 User is offline   Sharken 

Posted 18 August 2011 - 10:25 AM

Všechny Vás bohužel vyvedu z omylu..

Protože PvP Movie se dá udělat.. Co se týče druhého videa, tak začátek celkem "bored" 3D animačky jsou dobrý, ale nesmí být tak dlouhý..
BTW: PvP Movies...
(Tady naleznete všechny "špičková" videa z World of Warcraft..

Račej urob nejake PvE video, zober si nejaku guildu chote do naxxu a natačaj. Stoho ti vidu ovela lepsie zabery a hlavne maš vlastné zabery.
Do PvP sa ani nepuštaj

Na PvE bohužel nehraji..

Duely / bg / areny

To je jedno, duely moc né, ale může to být i (free) šarvátka někde ..

s pozdravem Shark
-2

#6 User is offline   Mada 

Posted 18 August 2011 - 11:42 AM

Abych vyvedl z omylu. Já sice na videu spolupracovat budu, ale fragy mi neposílejte. Budu pracovat v pozadí a dělat menčí práce, jelikož soutěžím v MovieMakerské soutěži a holt nemám na takové "vedlejší" projekty přiliš čas. Sharkovi pomůžu co to pude (intro/efekty) popř můžu být konzultant, ale jinak to bude stát celé na něm. Děkuji a už ty fragy fakt neposílejte mě do PM :)

Edit\\ Co se týče PvE .. o to bych se klidně postaral já. Ohledně PvE akcí mě klidně kontaktujte ;)
0

#7 User is offline   sakim 

Posted 18 August 2011 - 11:55 AM

Prej, že dobré PVP video se nedá udělat .. :D To si asi hledal videa na youtubku .. existuje dost kvalitních pvp movie, kde je opravdu vidět hráčův skill a sehranost ... BG movie jsou o ničem a nudné ... zelenáka bez skillu umí zabíjet každý ... natož pak nějaká dueli tady z mystiqu ... :) ... Ale štěpán má pravdu ... snaha se cení, ale do mysti PVP movie bych se raději nepouštěl v konečném důsledku to bude spíš k smíchu :) .. sorry, že to říkám tak na rovinu, ale do movieček nemůže šdávat PVE borce, co vemou v BG berserking a spamujou pár tlačítek a dávaj IK ... Takovému videu se maximálně každý vysměje ... Raději PVE movie, které je sice nudné ... ale výsledek to bude mít lepší.
Myslím tenhle post jedině dobře ... ;)
1

#8 User is offline   hatedone 

Posted 18 August 2011 - 12:06 PM

View Postrewew, on 18 August 2011 - 08:56 AM, said:

Ve wowku se pořádné pvp video udělat snad ani nedá, aspoň když to porovnávám s L2, tak jsem neviděl pořádné pvp video z wowka...

Co je na tom movie dobré? Dle mého to soudíš podle toho intra, které (podlě me, L2 neznám) s tou hrou nemá nic společného a je udělané bokem, je to dlouhé, nudné, trapné (pro mě) a pak když příjde na samotnou akci, tak to je jak kdyby to udělal Jarda z WSG 50-59 na Mystiqu... Takže o ničem.

Oproti tomu PvP videa předních PvPčakařů ve WoW jsou sice bez těhle zbytečných inter, ale mají něco do sebe při samostatné akci.

Just my oppinion
0

#9 User is offline   stepan 

Posted 18 August 2011 - 12:14 PM

Niektore WoW PvP videa su fakt luxusne, ale tu take video neurobiš.
Zbytočne sa pustiš do videa ktoré po grafickej stranke bude luxusne ale po druhej strane bude katastrofalne.
Tu vam davam k zhlednuti asi naj PVE VIDEO od Jacka, je borec!
http://warcraftmovie...w.php?id=163137
1

#10 User is offline   Sharken 

Posted 18 August 2011 - 12:45 PM

Asi máte pravdu..

Ale nenapadá mě nic jiného, s čím bychom mohli spojit naše MovieMakerské dovednosti..
Opravdu nic, což mě mrzí..

Dostal jsem chuť na nějáký PvP nářez..

Co se týče Mystiq.org traileru.
(zatím to nechme uzavřené a oddálené)

Teď spíše něco na zábavu..

s pozdravem Shark
-1

#11 User is offline   sakim 

Posted 18 August 2011 - 12:50 PM

View Poststepan, on 18 August 2011 - 12:14 PM, said:

Niektore WoW PvP videa su fakt luxusne, ale tu take video neurobiš.
Zbytočne sa pustiš do videa ktoré po grafickej stranke bude luxusne ale po druhej strane bude katastrofalne.
Tu vam davam k zhlednuti asi naj PVE VIDEO od Jacka, je borec!
http://warcraftmovie...w.php?id=163137

No .. pěkné,pěkná .. na to se dá koukat :)
0

#12 User is offline   sakim 

Posted 18 August 2011 - 12:51 PM

View PostSharken, on 18 August 2011 - 12:45 PM, said:

Asi máte pravdu..

Ale nenapadá mě nic jiného, s čím bychom mohli spojit naše MovieMakerské dovednosti..
Opravdu nic, což mě mrzí..

Dostal jsem chuť na nějáký PvP nářez..

Co se týče Mystiq.org traileru.
(zatím to nechme uzavřené a oddálené)

Teď spíše něco na zábavu..

s pozdravem Shark

A co udělat nějaká propagační mysitq movie ? ... Funkční WG,perfektní naxx,OS .. ulduar s6 již brzy .. něco v tomhle stylu :)
0

#13 User is offline   Sharken 

Posted 18 August 2011 - 12:54 PM

Máš namysli promo movie ?..
0

#14 User is offline   sakim 

Posted 18 August 2011 - 01:00 PM

View PostSharken, on 18 August 2011 - 12:54 PM, said:

Máš namysli promo movie ?..

No já si myslím, že by to mystiqu prospělo .. Pěkně udělané moviečku .. Prej bude brzo novej web ... a řekl bych, že čím víc věcí .. tím líp .. :).
Tyhle PVP videjka bych dělal, až tady bude hrát víc lidí .. trošku to tady pofrčí .. ale momentálně se nehrajou moc areny ani BG ... Až to tady bude prostě trochu žít, tak bych se pouštěl to těch PVP videí a nalákal sem lidi .. třeba i z jiných serverů časem ...
No je to ten návrh .. :)
BTW : rewew nic proti tomu videjku, ale to je fakt mega skill běhat po mapě a zabíjet skoro AFK hráče ... nebo týpky, co před ním utíkaj .. :D A ta grafika je na zeblití ...

This post has been edited by sakim: 18 August 2011 - 01:02 PM

0

#15 User is offline   Sharken 

Posted 18 August 2011 - 01:39 PM

Jasně to by bylo super, ale potřebuji zdroje, mnoho zdrojů.. Obsáhlé informace, tučné video, aby nenudilo..
Časem bych s Mada zorganizoval něco jako (Mystiq Movie Content) za nějákou odměnu nebo tak..
Ale to je dosti daleko, vždyt nejsem ještě officálně v týmu, takže moc předbíhám...

K promu bych zkusil něco popřémýšlet, ale info cybý..
Kdyžtak PM s návrhy já se optám z vnitřku a zkusím posbírat nějaké info..

s pozdravem Shark
0

#16 User is offline   Mufinqua 

Posted 18 August 2011 - 03:04 PM

Aby zaujalo PVP video, je podle me do nej treba zakomponovat hodne efektu. Libi se mi rychlost, rozechvelost, priblizovani a oddalovani obrazu. Proste jako kdyz nekomu davate pres pysk, taky vas obzor nezustava v klidu a na efekt treba vidite jednim okem vic cervene :D

Z toho pohledu me mozna nejvic zaujalo PVP videjko Boneshoka, ktery to proste umi :) . Velke + ma u me i proto, protoze je to spravny destrak a ne nudny affli! :P

Mimo: Sakime novy web? Jestli bude skin stejny jak na novem forku, tak to potes koste :D .
0

#17 User is offline   Mr.Heaven 

Posted 18 August 2011 - 04:04 PM

View PostMufinqua, on 18 August 2011 - 03:04 PM, said:

Aby zaujalo PVP video, je podle me do nej treba zakomponovat hodne efektu. Libi se mi rychlost, rozechvelost, priblizovani a oddalovani obrazu.

prostě nahradit kvalitu pvp která se postrádá v natočeném materiálu, kvalitou a zpracováním videa samotného.

aneb aby to zaujalo, tak to taky často bohužel je xD
0

#18 User is offline   rewew 

Posted 18 August 2011 - 05:03 PM

View Posthatedone, on 18 August 2011 - 12:06 PM, said:

...

Jo, mrknul jsem na pár pvp videjí z toho webu, co sem házel stepan, ale i tak je to pořád záživné, jen když tam je nějaký caster :D
0

#19 User is offline   Mufinqua 

Posted 18 August 2011 - 10:29 PM

View PostMr.Heaven, on 18 August 2011 - 04:04 PM, said:

prostě nahradit kvalitu pvp která se postrádá v natočeném materiálu, kvalitou a zpracováním videa samotného.

aneb aby to zaujalo, tak to taky často bohužel je xD

Tak koho by zaujalo, jak affli lock nahazi dotky, a pak si beha kam chce? Lidi chteji videt crity, ty dostanou cloveka do varu :P . A jeste kdyz ti to pekne priblizi na crit a rozechveje obrazovku :P . Aneb to, co ti hra nenabidne.

A ano, je to tak. Ikdyz jsi skill, nemusi to znamenat, ze se ostatnim budou libit, resp. je budou bavit, tvoje videa :) . Skill, ktery to neumi s Vegasem ci podobnymi vecickami, ma proste tak jenom 5% sanci na velky ohlas :) .
0

#20 User is offline   sakim 

Posted 18 August 2011 - 10:32 PM

View PostMufinqua, on 18 August 2011 - 10:29 PM, said:

Tak koho by zaujalo, jak affli lock nahazi dotky, a pak si beha kam chce? Lidi chteji videt crity, ty dostanou cloveka do varu :P . A jeste kdyz ti to pekne priblizi na crit a rozechveje obrazovku :P . Aneb to, co ti hra nenabidne.

A ano, je to tak. Ikdyz jsi skill, nemusi to znamenat, ze se ostatnim budou libit, resp. je budou bavit, tvoje videa :) . Skill, ktery to neumi s Vegasem ci podobnymi vecickami, ma proste tak jenom 5% sanci na velky ohlas :) .

No právěže pokud chce člověk vidět dobré PVP movie, tak tam většinou moc těch efektů není ... a celé videjko táhnou dobré akce namísto efektů ... Moc pěkné moviečka dělá unmercey ... dobrá intro a semtam nějaká animačka ... jinak čisté pvp akce.
Já si zas na ty efekty vůbec nepotrvím .. naopak mě to spíš vadí
0

• 2 Pages +
  • 1
  • 2
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

2 User(s) are reading this topic
0 members, 2 guests, 0 anonymous users

TOPlist