Mystiq.org - forum: Obrovsky motivacni video - Mystiq.org - forum

Jump to content

• 2 Pages +
  • 1
  • 2
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Obrovsky motivacni video nemam k tomu co dodat

#1 User is offline   Emotrix 

• GameMaster
  • Group: WoW

Posted 17 August 2011 - 02:50 PM

Nechci tu zakladat topik, kde budou litat odkazy za odkazem na ruzna videa. Take netusim, jestli to uz nekde tu na nasem forku nebylo, ale ja to videl prvne a dost me to uchvatilo. Nejlepsi na tom je, ze to je 100% pravda. A naprosto skvele, po motivacni strance, zpracovane.

http://www.loupak.cz...a-nikoho-neceka
6

#2 User is offline   Lloyde 

• Group: VIP

Posted 17 August 2011 - 03:38 PM

Nepřijde mi to jako něčím motivující to video, kort když to postuješ komunitě wowkařů, kteří si času moc neváží :D
Asi nejlepší motivační video, sice že v rámci team-buildingu, jsem viděl imho tuto

1

#3 User is offline   hokop 

• Group: Registrovaný člen

Posted 17 August 2011 - 03:46 PM

Oboje mi prijde dost o nicem. Asi nejsem ta skupina, na kterou je to cileny..
0

#4 User is offline   Maci 

Posted 17 August 2011 - 04:06 PM

Hm, me to moc teda nemotivovalo :), ale nedokazu si predstavit, ze by i tak na me nejaky podobny video zabralo nebo i film.

Osobne flakani resim tak, ze si pred spanim reknu co sem za ten den udelal a ten pocit nebejt sam se sebou spokojenej je asi jediny co mi dokaze posramotit ego :).
1

#5 User is offline   Colette 

• Daemonica CT - Warlock
  • Group: WoW Tester

Posted 17 August 2011 - 04:35 PM

Nejvíce motivační video kdy vytvořeno je toto:

8

#6 User is offline   Farelein 

Posted 17 August 2011 - 04:36 PM

Tohle by dokázalo před nějkým zápasem celkem slušně vyhecovat si myslím.

http://www.loupak.cz...ovzbuzujici-rec
1

#7 User is offline   Lloyde 

Posted 17 August 2011 - 04:43 PM

View PostColette, on 17 August 2011 - 04:35 PM, said:

Nejvíce motivační video kdy vytvořeno je toto..

zabiiil :D :D
0

#8 User is offline   Chooze 

• Daemonica CT - Hunter

Posted 17 August 2011 - 05:01 PM

ale colletino taky neni spatny :D
6

#9 User is offline   stepan 

Posted 17 August 2011 - 05:02 PM

Toto video zanechalo u mňa silný dojem, som veľmi citlivý, nwm ako ste na to vy, ale asi ne :)
0

#10 User is offline   Asylum 

Posted 17 August 2011 - 05:36 PM

Aneb jak se dělá moderní propaganda: Vezmete nějakou emotivní hudbu (např. Clint Mansell, Dax Johnson apod.) a sprzníte ji jednoduchými hesly a stupidním klipem oslavující vaše cíle, výsledek pustíte své oběti. To stím šampionem je klasická ukázka jak se to dělat nemá, protože by leckdo mohl podotknout, že je to hodně podobné propagandě 3. říše.
Navíc nechápu toho týpka co jim tu řeč musí předčítat, to budí opravdu dojem motivace :D kdyz není schopen jim ten slovní průjem šampionů říct z hlavy tak jim to mohl poslat emailem ne? (-:
1

#11 User is offline   rewew 

Posted 17 August 2011 - 06:35 PM

Po shlédnutí videa jsem přehodnotil své priority, zavřel okno s loupákem, alt+tab a šel do OSka.
0

#12 User is offline   Sweetus 

Posted 18 August 2011 - 08:50 AM

mě se libilo tohle, teda hned po videu od Ariho...sebekritika je nejlepsi motivace, pokud ses sam se sebou spokojenej proc by si se mel k necemu motivovat (teda pokud nejsi treba masovej vrah)
http://www.videacesk...videa/spojme-se
0

#13 User is offline   Necro 

Posted 18 August 2011 - 10:42 AM

to motivační video.. nebylo to tak trochu převzato z Hvězdné pěchoty? Hlavně to dítě, co si chtělo šáhnout na zbraň (sice mu tam neřekl Fuck you, ale stejně)
1

#14 User is offline   Emotrix 

• GameMaster

Posted 18 August 2011 - 12:33 PM

heh, co jineho jsem mohl taky cekat?:-D - ja tu nechtel na nikoho zapusobit a uz vubec ne na ty wowkare, co u wowka travi 18 hodin denne nebo i vice, - oni jednou za par let sami poznaji co vse promarnili a co vse mohli prozit a zazit, ale na dost veci uz bude pozde:-D

pro me za me, rikej si co chces, at je to treba pro tebe stupidni video, ktere je zalozene na emotivni pisni s dojemnym textem, ale urcite to motivuje vic lidi, nez tve kafrani nad timto videem:)

navic si myslim, ze na tohle nemusi byt nikdo "jejich obet" - tohle je proste pravda pravdouci a presto, ze ja tuhle jak rikate "moderni propagandu" moc nemusim, tak me to proste obrovsky nadchlo - proto jsem to hodil sem do offtopinky a jestli to tu na nekoho zapusobi a nebo ne a jestli nekdo ubere par hodin z hrani wowka a nebo ne, je mi naprosto jedno:-P
2

#15 User is offline   Lloyde 

Posted 18 August 2011 - 02:45 PM

View PostEmotrix, on 18 August 2011 - 12:33 PM, said:

a jestli nekdo ubere par hodin z hrani wowka a nebo ne, je mi naprosto jedno:-P

Ty vlastně podkopáváš Mystiqovi byznys! Oo
0

#16 User is offline   Frollik 

Posted 18 August 2011 - 06:21 PM

heh, co jineho jsem mohl taky cekat?:-D - ja tu nechtel na nikoho zapusobit a uz vubec ne na ty wowkare, co u wowka travi 18 hodin denne nebo i vice, - oni jednou za par let sami poznaji co vse promarnili a co vse mohli prozit a zazit, ale na dost veci uz bude pozde:-D

Emotrix moc pěkný videjko, na další jsem ani nekoukala...a s touhle větou plně souhlasím... flákla jsem Ti tam alespoň +1 ;-))
1

#17 User is offline   Emotrix 

• GameMaster

Posted 21 August 2011 - 10:35 AM

View PostLloyde, on 18 August 2011 - 02:45 PM, said:

Ty vlastně podkopáváš Mystiqovi byznys! Oo

To me taky napadlo:-D
0

#18 User is offline   Qirti 

Posted 21 August 2011 - 01:07 PM

oni jednou za par let sami poznaji co vse promarnili a co vse mohli prozit a zazit, ale na dost veci uz bude pozde:-D

Promiň, ale chci se zeptat jak můžeš rozhodovat, co je dobře strávenej čas a co naopak promarněnej ? Tohle je podle mě věc jednotlivce a pro ostatní zase můžou být věci co děláš ty mrháním času...
0

#19 User is offline   Chooze 

• Daemonica CT - Hunter

Posted 21 August 2011 - 04:38 PM

Lepší hrát wowko než někde chlastat, fetovat nebo ujíždět na automatech a zadlužit barák :)
0

#20 User is offline   Mr.Heaven 

Posted 21 August 2011 - 04:51 PM

ta všechna videa převážně, těží z motivační hudby...která má člověka nastartovat, ne to co je ve videu ukázáno, platí to ve filmech, reklamách, spotech, všude... last mohycan,eye of the tiger,we plants are happy plants... podle mne je hudba víc motivující než scéna, kterou vyzdvihává, Zimmer Williams Morricone a další jiní artisti to věděli a vědí.

Myslíte že se po premiéře filmu v americe roztrhl pytel s rekruty? :) Díky třeba takovéto národnostní kontextové tvorbě, kterou američanům může náš Barandov a Národ závidět.
1

• 2 Pages +
  • 1
  • 2
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

2 User(s) are reading this topic
0 members, 2 guests, 0 anonymous users

TOPlist