Asura, on 20 August 2011 - 10:59 AM, said:
Jasně ... ono jestli se má cela hra v budoucnu změnit díky "Adventure Update" tak se dle mého názoru fanošci MC rozdělí na dva tábory ... jeden co to přijme a jeden co bude zastávat starý MC. Pokud i zde bude Adventure Update, určitě si přijdu zahrát, ale kdyby se zase udělal nový svět, a byla by tu 1.7 tak bych určitě dal přednost nečemu, kde vím, že mám více času na to, užít si své stavby. Před 1. změnou světa jsem byl nadšený, a začal jsem si budovat kus svého světa.... ale po 1. změně už jsem zjistil, že mě to nebaví tak jak mě to bavilo před tím...i když se mnohem zlepšila ekonomika apod... a tak to fungovalo i když jsem přecházel z jiného serveru sem. A ted mě ještě nepřestal bavit tento svět, a už se debatuje o dalším...
Toto je můj subjektivní pocit, a dle toho jsem se rozhodl založit server, který mi vyhovuje a pokud osloví širší okruh lidí, bude to fajn. Ohledně novinek budoucích: Nemám v plánu přejít na Adventure Update, maximálně na novější verzi MC pokud bude ještě před tím nějáká vydána. Pokud si zde většina odsouhlasí určitý závěr, co bude se serverem, budu to respektovat, ale právě díky tomu, že mě minecraft baví tak, jak mě baví zůstávám konzervativní.