Stejně půlka z vás binduje jenom /rofl na scroolovací kolečko a zbytek kliká myší :D
Fire spec. do PvP ?! ANO! aneb proč hráči Daemonicy neuznávají fire do aren!!
Posted 17 July 2011 - 12:21 PM
blbost kdyz chci nekoho fakt vyroflovat vyzmrdovat tak si to dam na 1cku xD
Posted 17 July 2011 - 01:19 PM
Ashal, on 16 July 2011 - 11:58 PM, said:
takze -fireball, + flamestrike..
obecně, se firebal nikdy nepoužívá, za deep fire se tahal stále častěji frostfire, proč... rychlost castu, fire mage si nemuze dovolit ztratit 5 bodu na zkraceni castu firebalu.
na deadly se areny hrat nedaji tesim se tak na S7+ kdy to urcite zkusim, ale az budu mit resil,pene a hit cap, 22k hp a 40% kritu v základu.
a nebude mi blbnout mage nuggets. nepocitaje totalni drain many at uz s talenty v mana shieldu ci master of ele, apod. není to ani tak o Umu ale o hospodaření a čtení hry, než tupého rubání.
pro fire maga je nejlepsi human, kde druhy trinket ma napr ciste na regen apod proc sracicky.
Posted 17 July 2011 - 03:46 PM
Já zase když potkam Judeho, tak vytáhnu spešl bary, kde mam namacrováno za každým spellem /facepalm
Posted 17 July 2011 - 10:58 PM
Ten fire, jak už tu padlo několikrát, tak bude pořádně hratelný na vyšších sezonách (asi podobně jako affli lock, jestli se nepletu). Není ted možné vytáhnout resil, crit, hit i penetraci na požadované hodnoty.
Fire jsem si zkusil už i ted na S5 (v arenách se shadow priestem mi nepřišlo, že by jsme přestali dávat nějaká komba a naopak, jen šli více po mě než předtím :)). Ale prostě tomu ještě chybí minimálně sezona (spíš 2) a na to hraní to zas tak náročné není jen správně rozvrhnout a předvídat kroky soupeře.
Fire jsem si zkusil už i ted na S5 (v arenách se shadow priestem mi nepřišlo, že by jsme přestali dávat nějaká komba a naopak, jen šli více po mě než předtím :)). Ale prostě tomu ještě chybí minimálně sezona (spíš 2) a na to hraní to zas tak náročné není jen správně rozvrhnout a předvídat kroky soupeře.
Help