stáhněte to znova..... jsem předtim udělal menší chybičku a zapoměl tam přidat pár souborů kvůli minimapce,...
je zajímavý že mi to fungovalo, když jsem to zkoušel,....
Update serveru 5 Revize 953 a Minecraft 1.7.2
Posted 07 July 2011 - 11:08 AM
Hmm stáhl jsem znova, smazal starou složku, ale bohužel stále se mi to nedaří rozchodit, zasekne se to při tom načítání.
Posted 07 July 2011 - 11:22 AM
Mě to taky nechce změnit jméno (jedu na Win XP), už se tu s tim dobrou hodinu nervim a pořád "Nemáte přístup na server!", zkoušel jsem to i na druhym PC (Visty) a nic. Když se jméno úspěšně změní, nevytvoří se složka [net](...\.minecraft\bin\net\minecraft\client\MinecraftApplet.class)(nevim teda jestli tam má normálně bejt, ale nic neni jen tak), ta se vytvoří, až když dám znovu apply, ale to už to zahlásí, že nenašel search pattern a že mám restornout, tím se zase vracim na začátek. Úspěšně jméno změní, ale nepřipojím se.
Kdyby aspoň te program nehrál tak neuvěřitelně otravnou melodii...
Kdyby aspoň te program nehrál tak neuvěřitelně otravnou melodii...
Posted 07 July 2011 - 11:48 AM
ten crack mě normálně nemá rád,..... až budu mít k dispozici spojení, tak tam nahraju funkční verzi,....
ve finále by měl mít ten staženej soubor 14,69 MB....
EDIT: už by ten klient měl bejt v pořádku....
ve finále by měl mít ten staženej soubor 14,69 MB....
EDIT: už by ten klient měl bejt v pořádku....
Posted 08 July 2011 - 09:49 AM
dneska vysel patch na 1.7.3
takze pistony by mely bejt uz ok,uz jenom aby vysla stabilni revize
Bug fixes, bug fixes and bug fixes. - Corrected a block duplication bug when using pistons - Corrected a redstone torch duplication bug when using pistons - Corrected a client crash when placing a sign in front of the piston, powering the piston and then removing the block beneath the sign - Ice blocks are now pushed without causing water streams breaking everything - Booster rails are no longer being powered magically without a power source - Pistons connected to the end of a piston-transistor via redstone are now properly closed when the power goes out - Doors no longer create purple particles - Hacking clients can no longer edit texts of placed signs in multiplayer - Changed so that paintings pushed by pistons will pop off
takze pistony by mely bejt uz ok,uz jenom aby vysla stabilni revize