Mystiq.org - forum: Blokace fora - Mystiq.org - forum

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Blokace fora

#1 User is offline   Chooze 

• Daemonica CT - Hunter
  • Group: WoW Tester

Posted 21 June 2011 - 10:43 PM

Zajímá mě jak funguje funkce blokace forka. Mám zablokovanou sekci MINECRAFT a stejně mi to z této sekce hlásí nové příspěvky. Předpokládal bych že když si zablokuju hlavní sekci minecraftu tak to automaticky zablokuje i podsekce.

Plus bych měl teda ještě návrh na zlepšení přehlednosti fora
sekce: Sháním/Hledám - by podle mě měla být jen na to pokud něco sháním ve hře suroviny, partáka na arénu atd (takže žádný výměny postav a prodeje účtů)
sekce: ACC ...pravě sem by se mělo psát vše o účtech, postavách a prodeji s nima
0

#2 User is offline   Mystiq 

• Zakladatel
  • Group: Hlavní Admin

Posted 21 June 2011 - 11:05 PM

zablokovat si musis vsechny temata, nebot se daji psat prispevky i do sekce kde sou podtemata... proto si musis blokovat vsechny temata. Co se tyce tech ACC problem je ten ze tyto akce s prodejem vymenou nepodporujeme ale kdyz zrusime sekce, tak to lidi stejne budou cpat do ostatnich temat.. tyto temata zrusim az budeme mit hotovou aukci a vymeny postav pres web, jak se jiz pred rokem psalo. Takze az budou mit hraci alternativu, pak lze pod trestem zakazat jakekoliv spamnovani a psani topicu ohledne prodeje / vymeny.

#3 User is offline   Chooze 

• Daemonica CT - Hunter
  • Group: WoW Tester

Posted 21 June 2011 - 11:29 PM

prave sem myslel ze by se sekce acc nerušila, jen aby se vsecko ohledne prodeje a vymeny postav cpalo do sekce s ACC a zbytečně se stim nespamovala sekce "sháním/hledám". Pokud by v sekci sháním hledám prodávali postavy, sekci si zablokuju...ale pak přijde nějakej hráč co bude shánět něco jiného než ACC a lidi mu nebudou schopny pomoct protože budou mít tuto sekci blokovanou.
0

#4 User is offline   Mijo 

• Group: VIP

Posted 22 June 2011 - 07:50 AM

v sekci "sháním/hledám" se obcas prodej najde, ale je to jen malo a presouva se to
0

#5 User is offline   rewew 

• Group: VIP

Posted 22 June 2011 - 02:41 PM

Další dotaz. Jak se dá označit za přečtenou jedna sekce? NE celé fórum.
0

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users

TOPlist