Page 1 of 1
past na kretény :)
Posted 12 June 2011 - 08:28 PM
tohle mi prostě nedá a musím se podělit :P
[attachment=1449:aa.jpg]
Specialní věnování pro Riweho :D
[attachment=1449:aa.jpg]
Specialní věnování pro Riweho :D
Posted 13 June 2011 - 08:52 AM
Stejně nechápu, co je na tom tak vtipného, možná tam je dvojsmysl, o kterém nevím, ale obrázek jako takový spadá do slabého podprůměru na roumenovi :)
Posted 13 June 2011 - 09:34 PM
Iegoas, on 13 June 2011 - 04:22 PM, said:
Ale ale, tady se ozval nějáký rovný kšilt..
Dneska jsem se poprvé upřímně zasmál, dík http://forum.mystiq....tyle_emoticons/default/rofl.gif
i když možná je to mou neznalostí věcí jako Rytmus, to je fakt :)
//BTW když klikneš na můj profil (dík za další shlédnutí), klikneš levým tlačítkem myši (to co držíš v ruce, ne, to ne, v pravé ruce) na "O mne", tak ti tam vyskočí přímo těžkokšilťácká hudba, kterou já poslouchám a vysílámv rádiu, njoy.
Posted 14 June 2011 - 07:18 AM
Masakeeer :) Ale čo majú všetci proti Rytmusovi? Asi mi niečo ušlo.... asi som mal sledovať Supershitstar a pochopil by som :)
Posted 14 June 2011 - 10:01 AM
Ale čo majú všetci proti Rytmusovi? Asi mi niečo ušlo.... asi som mal sledovať Supershitstar
Ano, paradoxně ti, co ho nejvíce sledují a zajímají se o něj, na něj nadávají a říkají jakej je to magor (protože on se tak prostě prezentuje). Zároveň ti samí lidé ho nejvíce proslavují a zajišťují mu obrovskou publicitu a reklamu, už jen obrázky jako v tomhle topicu. Negativní reklama = taky reklama a on na to imho přímo hraje a lidi mu na to skáčou s navijákem :)
Mě je celkem volnej, ale myslim si, že je poměrně normální a jenom se doma směje pod vousy, jak mu to všichni žerou a sdílej jeho videa "jak napadl moderátora" nebo "tohle není hudba - čo ti jebe" atd.
Já sám sem ho vůbec neznal (superstar sem neviděl ani jednou), dokuď mi ho moji kamarádi, jeho "hateři", nestrčili pod nos několikrát na facebooku a všude možně jinde. To už mluví samo za sebe. Má ten marketing zmáklej bych řek :)
This post has been edited by morfeuss: 14 June 2011 - 10:04 AM
Page 1 of 1
Help