Rock for People ...
Posted 02 June 2011 - 08:45 PM
Já nejedu,, dokud to bylo u nás(Český Brod) Byla to pohodička ,, ale Hradec sux .. :)
This post has been edited by Iegoas: 02 June 2011 - 08:47 PM
Posted 03 June 2011 - 10:11 AM
Jo klidně, já tam ale pojedu asi jen na jeden den na Pendulum, zatím se mi nepodařilo splašit lidi na delší dobu B)
Posted 04 June 2011 - 11:00 AM
Nikdo další?... to jsem teda čekal, že vás ty 3 dny bez wowka nezabijou! :)
Posted 08 July 2011 - 05:31 PM
Prostě, nezapomenutelný zážitek v kotli, skákačka na každej song a na poslední písničku pogo v kolečku o poloměru 4 metry uprostřed davu :)
Posted 08 July 2011 - 10:45 PM
ja se ztotoznuju z recenzi na musicserveru:
To Pendulum - prý úplně nejvíc největší hvězdy - rozhodně nepaběrkovali. Zatímco se celá louka před pódiem "do posledního místa" zaplnila a ponořila do tance, marně jsem se škrábal za uchem, čím že je tahle parta tak výjimečná. Škrábu se stále. Pódiová prezentace o ničem, naprosto všední a ničím zajímavý drum and bass (to samé dnes hrají v klubu dva ze tří dýdžejů) smíchaný s naprosto všední a ničím zajímavou kytarou, afektovaný MC... Snad jenom vizuál scény měl něco do sebe. A že to mělo energii? To má i metronom vytažený na 130 dB. Po famózním nedělním setu The Qemists byla tahle australsko-britská sestava ztělesněnou nudou a pro mě osobně nejvíc přeceněnou kapelou na celém Rock For People.
letosni rocnik nebyl nejlepsi.. snad jen druha pulka Sum 41 za neco stala, hned za nima Kate Nash z mekkeho soudku a z toho tvrdsiho Parkway Drive
edit: samozrejme nechci rict, ze byl spatny.. to ne.. RFP uz je na takovy urovni, ze to spatny ani byt nemuze.. proste jsou ale roky, kdy se mi cely lineup trefi do chuti a letos byl proste rocnik s kapelami pro jine fajnsmekry
To Pendulum - prý úplně nejvíc největší hvězdy - rozhodně nepaběrkovali. Zatímco se celá louka před pódiem "do posledního místa" zaplnila a ponořila do tance, marně jsem se škrábal za uchem, čím že je tahle parta tak výjimečná. Škrábu se stále. Pódiová prezentace o ničem, naprosto všední a ničím zajímavý drum and bass (to samé dnes hrají v klubu dva ze tří dýdžejů) smíchaný s naprosto všední a ničím zajímavou kytarou, afektovaný MC... Snad jenom vizuál scény měl něco do sebe. A že to mělo energii? To má i metronom vytažený na 130 dB. Po famózním nedělním setu The Qemists byla tahle australsko-britská sestava ztělesněnou nudou a pro mě osobně nejvíc přeceněnou kapelou na celém Rock For People.
letosni rocnik nebyl nejlepsi.. snad jen druha pulka Sum 41 za neco stala, hned za nima Kate Nash z mekkeho soudku a z toho tvrdsiho Parkway Drive
edit: samozrejme nechci rict, ze byl spatny.. to ne.. RFP uz je na takovy urovni, ze to spatny ani byt nemuze.. proste jsou ale roky, kdy se mi cely lineup trefi do chuti a letos byl proste rocnik s kapelami pro jine fajnsmekry
Posted 08 July 2011 - 10:57 PM
nj největší jásot propukl, když do toho vmixovali prodigy :)
ale musela to být stejně paráda
ale musela to být stejně paráda
Posted 09 July 2011 - 03:34 AM
...ten remix Voodoo People je od Pendulum :) Ale to je vcelku jedno, Pendulum je prostě DnB live. Komu se nelíbí DnB, těžko se mu může líbit Pendulum. Ale upřímně tu recenzi nechápu - kdo má rád komerční DnB, je pro něj Pendulum naprostý skvost.
Pardon, ale tohle snad nemůže napsat člověk, který se v Drum and Basu orientuje a zná nejnovější scénu. :)
Nevím no, to je asi jako kdybych já měl soudit Sum 41 - sr*čka. :) S tím MC ale musím souhlasit - MC je kravina v jakémkoli DnB. Snad jediný Dynamite, popřípadě i český Jacob za něco stojí, jinak je to hrůza co jen kričí "hej hej you you". Je mi až líto, že do téhle skupiny musím zařadit i MCho GQ, který nejčastěji "zpívá" s nejlepším DnB DJ na světě :( , Andym C. Mno, ale to už jsem se hodně rozvášnil mimo původní téma RFP.
-TemP-, on 08 July 2011 - 10:45 PM, said:
......naprosto všední a ničím zajímavý drum and bass (to samé dnes hrají v klubu dva ze tří dýdžejů) smíchaný s naprosto všední a ničím zajímavou kytarou, afektovaný MC... Snad jenom vizuál scény měl něco do sebe. A že to mělo energii? To má i metronom vytažený na 130 dB.
Pardon, ale tohle snad nemůže napsat člověk, který se v Drum and Basu orientuje a zná nejnovější scénu. :)
Nevím no, to je asi jako kdybych já měl soudit Sum 41 - sr*čka. :) S tím MC ale musím souhlasit - MC je kravina v jakémkoli DnB. Snad jediný Dynamite, popřípadě i český Jacob za něco stojí, jinak je to hrůza co jen kričí "hej hej you you". Je mi až líto, že do téhle skupiny musím zařadit i MCho GQ, který nejčastěji "zpívá" s nejlepším DnB DJ na světě :( , Andym C. Mno, ale to už jsem se hodně rozvášnil mimo původní téma RFP.
Posted 09 July 2011 - 11:50 AM
Presne tak blacku, tu recenzi psal nekdo kdo o DnB moc nevi. Nemuze srovnavat nejakej set od Dj s Pendulum, Pendulum to hrajou live a to je uplne neco jinyho, nez kdyz nejakej Dj mixuje placky, hrat DnB na ruzny nastroje live je o dost tezsi, urcite je to jinej zazitek nez koukat na Dj, kterej sice muze hrat lip, ale jen stoji na miste a prehrava neco co ma uz nahrany :) Mozna proto jsou Pendulum tak cenenny...
Help