Mystiq.org - forum: Bylo nás 5 - Mystiq.org - forum

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Bylo nás 5 xD xD xD

#1 User is offline   RiivyNr 

• Group: VIP

Posted 01 June 2011 - 08:54 PM

Shalladan: super práca... ten czechwow ma mrzí, pretože si sa snažil a ľudia odtiaľ boli už na nás naladení :)

Inak je to super nápad a myslím, že by sa toho mohli chytiť niektorí jedinci :D ešte to ale treba nejako zmarketingovať aj navonok mimo stránku...

A k tomu ich vyjadreniu, že tu nebolo korektné jednanie... tu je iný štandard jednania s hráčmi a začínam si ho skutočne vážiť, pretože tu je možnosť voľby... plus si myslím, že im nejde o spojenie serverov, ale o presunutie sa niekde kde to ovládnu a budú si diktovať pravidlá...

P.S. kto je ten Fazole na CW? ;)
0

#2 User is offline   Mystiq 

• Zakladatel
  • Group: Hlavní Admin

Posted 01 June 2011 - 09:00 PM

normalne mas vode me +1 (si asi druhy clovek za celou dobu co forum existuje komu sem ho dal ;) )....

#3 User is offline   Shalladan 

• Daemonica Team
  • Group: Developer

Posted 01 June 2011 - 09:02 PM

Snažíme se pro server udělat co můžeme, ale jejich označení mě, že jsem agresivní člověk.. ach jo. Vyjednával jsem s něma 4 dny a napsal jsem jim 18 stránek textu ve wordu (jako jednotlivě v emailech). Prostě žádná reakce od nich. Škoda mluvit, jsem zklamaný.
0

#4 User is offline   Mystiq 

• Zakladatel

Posted 01 June 2011 - 09:06 PM

no bacha na shalladana ;) je to vysove agresivni marketingovy byznysmén, cekat 3 dny na odpoved na nabidku by kdekoho zmenilo v agresivniho jedince :)

#5 User is offline   RiivyNr 

Posted 02 June 2011 - 07:46 AM

Mystiq: tak to si vážim, keď tými + tak šetríš :D

Shalladan: no keď budeš zase agresívny logni si BG a možno ťa to prejde :) . Inak sa tým netráp, pretože ako tam jeden spomenul v príspevku: "By ma zaujímalo čo majú spolu GM z CW a GM z CzD?" :D

A k téme: no ja som to celé sledoval... toľko spamu som dávno nečítal, ale skrátka to ich vyjadrenie nechápem... no ale aj tak som zvedavý, že koľko ľudí využije túto akciu... bolo by možné hodiť potom nejaké číslo? :)
0

#6 User is offline   Daft 

Posted 02 June 2011 - 09:15 AM

šlo by sem hodit nějaké info, o co přesně šlo? :D Nejlépe link na topic nebo tak (jelikož CW končí, tak bych to nebral jako propagaci jiných serverů:D. Z tohohle topicu jsem jen pochopil, že se Shalladan snažil dohodnout na převedení hráčů k nám a byl odmítnut..
0

#7 User is offline   Manjuk 

• Group: Registrovaný člen

Posted 02 June 2011 - 09:44 AM

CW se dohodlo na spojení se serverem Czechdream, ale moc do toho nevidím, třeba tu bude někdo informovanější.
0

#8 User is offline   Mystiq 

• Zakladatel

Posted 02 June 2011 - 10:04 AM

takova usmevna fraska nic vic :D shalladan poslal nabidku a na odpoved cekal tri dny a ta odpoved byla ze vybrali jiny server a nas vyradili z jednani (ktere ani neprobehlo) z duvodu ze pry delal shalladan agresivni reklamu u nich na foru, reklama spocivala v tom ze se hraci ptali co nas funguje a on jim odpovidal a vzhledem k tomu ze GM na CW si mohl kontaktovat pouze pomoci kontaktniho formulare (ktery jak jeden z jejich GM rekl, stejne nikdo necte), tak ta nabidka byla postnuta na forum.... takze proste behem tech tri dnu co sme cekali na aspon odpoved na nasi nabidku se oni dohodli s jinym serverem, resp. cele to meli dohodnute uz predtim, takze si nasli nejakou zaminku jak nam rici ne a jeste to udelali tak aby to vypadalo ze jednali s vice servery, pak se ale doctes ze GM na czechdreamu byl nejaky slavny hrac na CW apod.... takze si ty souvislosti spoj a mas vysledek :D jinak staci na czechwowu si procist posledni dve noviky a porovnej si to sam, proste nas narkli z agresivni reklamy (samozrejme az potom co prisli s tim ze se dohodli s jinym serverem) :)

P.S. hraci tam byly cely nadseny ze se tam snima shalladan vubec bavi a ze na to nejsou zvykly,... porad rikam ze u nas je informovanost atd naprosto OK, to akorat u nas si to nikdo neuvedomuje :)

#9 User is offline   RiivyNr 

Posted 02 June 2011 - 10:11 AM

Skrátka CW oznámil, že končí a rozhodli sa zachovať hráčom postavy a teda chceli nájsť spriaznený server na ich úrovni (niekde okolo t7,5 a s5) aby tam presunuli postavy hráčov (býva ich vraj cca 400 online). Takže dostali niekoľko ponúk od serverov vrátane Mystiqu (ktorý zastupoval náš marketingový "agresívny a neskutočne dravý" zástupca Shalladan, ktorý sa nezastaví pred ničím :D ) a navrhol spojenie s Daemonicou... no lenže ako som to ja pochopil radšej sa spoja s tým czechdream, pretože oni nie sú takí draví a hlavne ich pomer hráčov k pomeru hráčov CW bude 1:5 cca... Celkom škoda, ale na druhú stranu sa vraj dosť ľudí pýtalo na prevod sem a preto vznikol tento výhodný časovo obmedzený spôsob prevodu :) Plus som rád, že to spojenie nakoniec nebude, lebo tie ich GM majú vážne miesto mozgu h**no... alebo im ide len o to zabrať nejaký iný server aby sa tam mohli rozťahovať a to by sa im tu nepodarilo...

Dôvod odmietnutia Shalladana bolo vraj jeho "neslušné a nešportové správanie", pretože odpovedal hráčom na ich otázky aké to je na Mystiqu a tým vlastne propagoval server, ktorý zastupoval a tým sa dopustil nekalej súťaže podľa obchodného zákonníka :D :) :) Škoda len toho, že GM od CW nedajú na hráčov a totálne ignorujú požiadavky komunity, pretože čo som čítal 90% bolo kladne ladených voči Mystiqu... Takže asi tak sa má situácia...

P.S. Mystiq bol rýchlejší :)
0

#10 User is offline   cezeta 

• Daemonica Team

Posted 02 June 2011 - 10:16 AM

tak tam poreste převrat a generální stávku :-)
0

#11 User is offline   Shalladan 

• Daemonica Team

Posted 02 June 2011 - 10:20 AM

Zdravím. Je to tak, jak říkal Mysťa.. My tu tři dny kvůli toho nespíme a oni mi řeknou, že jsem agresivní, když v prvním mailu mi to dovolili napsat na forko.. demence. Napíšu o tom topic, protože spousta hráčů z CW se mě ptá na jejich foru PMkama, jak se dostat na náš server a proč jsme nebyli vybráni mi. Abych to nemusel všem psát, napíšu tomu topic, ale rád bych ho měl v Daemonice, tady by se ztratil časem :D.
0

#12 User is offline   Ganjalf 

Posted 02 June 2011 - 10:33 AM

Tak proc ti hraci nejdou k nam kdyz chcou.
0

#13 User is offline   Mystiq 

• Zakladatel

Posted 02 June 2011 - 10:44 AM

View PostGanjalf, on 02 June 2011 - 10:33 AM, said:

Tak proc ti hraci nejdou k nam kdyz chcou.

protoze prevodem "klasicky" pridou o nejake veci .. ve skutecnosti i spojenim stim CzD pridou o spoustu, jak vime my z nasich zkusenosti, import postav, kolidace nicku, achievu atd... neni zadna sranda a jak to tak byva, pujdou tam kam vetsina a vetsina se samozrejme bude drzet sve postavy, na druhou stranu nemuzeme delat prevody tak atraktivni z duvodu nasi stavajici komunity... byse nasi hraci vztekali. Daemonikáři si stezuji na malou populaci, ale aby taky prilozili ruku k dilu, zacli delat reklamy, prekecavali hrace aby sem sli to neeee.... cekaji ze to zaridime my, snazili sme se, vysledek tu mas jak to dopadlo... a kdyby nahodou to dopadlo v nas prospech, uz vidim ty brecici topiky o tom ze nove prichozi sou zvyhodnovani atd atd atd.... proste se nezavdecis :D

#14 User is offline   Shalladan 

• Daemonica Team

Posted 02 June 2011 - 11:04 AM

NO, kdo chce být přesně informovaný, napsal jsem o tom topic, který pošlu i do PM hráčům z czechwowu, co k nám chtějí a jak to vlastně bylo. Tady nám tomazat nebudou.

Kdyžtak můžete spamovat tam :D

TOPIC ZDE
0

#15 User is offline   Black_one 

• Hlavní GameMaster

Posted 02 June 2011 - 01:41 PM

Aby tu za chvilku ten agresivní Shalladan neudělal převrat!

#16 User is offline   RiivyNr 

Posted 02 June 2011 - 04:33 PM

A budeme hrať na Shalladan.org? :D
0

#17 User is offline   cezeta 

• Daemonica Team

Posted 02 June 2011 - 04:35 PM

shallallalladan :-D
0

Page 1 of 1