Ahoj,
chtěla bych se zeptat, zdali někdo nevíte oč jde a jestli se to někomu z vás taky stává.
Snad už od doby co jsem se regla tady na foru mi chodí pravidelně na email spam z adresy forum@mystiq.org název emailu je vždy napsán titul "Hlásenie od" ale v emailu není nic krom dvou slov a to "Kontrolný kód". Email neobsahuje žádnou přílohu nic. Během týdne mi těch emailů přijde i 20 a pořád mi to spamuje emailovou schránku.
Máte s tim někdo podobné zkušenosti?
Page 1 of 1
Spam email
Posted 13 April 2011 - 01:07 PM
Já bych to viděl na to, že jsi moderátor a někdo nahlásí příspěvek. A možná je špatně nastavenej formát toho mailu...
Posted 13 April 2011 - 01:11 PM
No takove emaily mi chodi jeste zvlast s titulem Nahlaseni reportu, ale tohle zacalo uz kdyz jsem se regla na forku, to jsme nebyla jeste moderator ;)
Posted 13 April 2011 - 01:22 PM
Tak si v Settings v Notification options nastav co vsechno chces, aby ti chodilo na mail a problem solved Sandro ;)
Posted 13 April 2011 - 01:43 PM
Tam nemam zaskrtane nic, krom tech reportu Zdenku! ;)
Tak spis mi jde o to co je nejaky Kontrolný kod, ktery tam vlastne jakoby ani neni, nebo oč jde :)
Tak spis mi jde o to co je nejaky Kontrolný kod, ktery tam vlastne jakoby ani neni, nebo oč jde :)
Posted 13 April 2011 - 02:12 PM
Tak zkus odfajfkovat i ty reporty a uvidis, ze to prestane...stejne je vidis i na forku ;)
Posted 13 April 2011 - 02:32 PM
Já mám email projistotu přepsaný na neexistující. Měl jsem s tím jen špatné zkušenosti. ;)
Page 1 of 1
Help