O co jde: Je to celostátní školní soutěž. Jde o to natočit dokument o délce 15 minut s nějakým pamětníkem.
Co po vás chci: Hlasujte prosím pro náš tým. Jsem z takové, jak bych to řekl, vesnické školy tj.nízký rozpočet, tudíž to není nic moc, o to víc potřebujeme hlasy
NÁŠ DOKUMENT VIDEO
AUDIO DOKUMENT
Děkuji za vaše hlasy :)
Page 1 of 1
Bojovnici proti totalite klik pls
Posted 11 May 2009 - 03:08 PM
no hlas sem vam dal ale to video mi nejak nafunguje (stranku nelze zobrazit) tak sem klikl jenom k tomu zvukovymu zaznamu..ale je to celkem zajimavy nemuzeme se este prihlasit (jako nase skola xD)?
This post has been edited by hokop: 11 May 2009 - 03:08 PM
Posted 11 May 2009 - 03:23 PM
hokop myslim že to má být jen audio.. jinak sem ti na obojí kliknul.. :)
Posted 11 May 2009 - 04:38 PM
Jestli ti bude hlasovat málo lidí, ukecej Reitaka, aby na fórko dal script, co bude hlasovat za každýho proti jeho vůli :)
Jinak já hlas dal...zajímavý dokument :D
Jinak já hlas dal...zajímavý dokument :D
Posted 11 May 2009 - 05:44 PM
Nebo muze nekde vzit clanek z netu na tohle tema, dat ho do Times, do odkazu za clankem dat link na odhlasovani a na titulni stranu Mystiqu to zduraznit jako zhavou novinku
Spoiler
Posted 11 May 2009 - 06:05 PM
Dik moc :) Musim řict ze ikdyz to neni zadna slava dalo to praci obzvlast kdyz sem to delal ze 6 lidi skoro sam :D:D
jeste jednou diky ;-)
jeste jednou diky ;-)
Posted 11 May 2009 - 06:46 PM
mas tam hlas...ikdyz si myslim, ze by to takhle v soutezi probihat nemelo .-) ...ale ostatni ucastnici to urcite taky rozesilaj kam muzou
Posted 11 May 2009 - 06:47 PM
internetova soutez neni hlavni :D nejdulezitejsi je porota no
moc diky :)
moc diky :)
Page 1 of 1