Mystiq.org - forum: 3v3 - Mystiq.org - forum

Jump to content

• 3 Pages +
  • 1
  • 2
  • 3
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

3v3 proč nééé?

#21 User is offline   Chooze 

• Daemonica CT - Hunter
  • Group: WoW Tester

Posted 16 March 2011 - 11:13 AM

Velikost skillu závisí na tom kolikrát protivníka v aréně vyrofluješ :D takže se pak divte že proti vám nikdo nechodí
0

#22 User is offline   Malakai 

• Group: VIP

Posted 16 March 2011 - 12:44 PM

http://www.pcsincnet.com/dickhead.jpg

K celému topicku.

Je fuk zda ho máte ve "wow" větší menší. Jde o to co máte ve svém Rl.
0

#23 User is offline   Blazek 

• Group: Registrovaný člen

Posted 16 March 2011 - 03:42 PM

rikku: zaprvý chodim za warra zadruhý i za rogunu chodim v assa a ne v sub takze ambush spam u me neuvidis..

avatar: mozna je tu malo lidi ale i tak je dost pvpckaru na to aby se dal dohromady dostatek 3v3 teamu..kdyby jel web tak se staci kouknout kolik je 2v2 a to cislo si trosku zredukovat..duvod proc se na mystiqu nikdy 3v3 nechodilo poradne je porad jeden a ten samej...HRACI NEMAJ MOTIVACI!!! nemaj proc 3v3 hrat kdyz ramena maj za dvojky...to ze pribudou lepsi zbrane a ramena za 3v3 jen hrace donuti to 3v3 chodit...a kdyz to nevyjde? nevadi v dalsi sezone to muze byt za 2v2.. klidne bych risknul jednu failnutou sezonu kde tyhle veci budou jen za trojky s tim ze se to tu rozjede nez to nezkusit vubec!

pro ty kterym uchazi smysl tohoto topicu: absolutne zadny jen jsme se nudili behem cekani na areny a delali kraviny...cekal jsem ze to vsem dojde uz z meho prvniho postu ale evidentne to berete tak strasne vazne ze jste nekde potratili smysl pro humor..komu se tento styl humoru nelibi tak to je ciste jeho problem a at se radsi nevyjadruje a jde..

vazne me prekvapuje kolik lidi je jeste schopno tu hru tak hrotit http://forum.mystiq....tyle_emoticons/default/to_become_senile.gif
ps rytmus je wellinka..rytmus mu rikame proto ze to je 15 lety slovak bez mozku co posloucha hip hop =)

This post has been edited by Blazek: 16 March 2011 - 03:42 PM

0

#24 User is offline   rewew 

Posted 16 March 2011 - 06:20 PM

View PostChooze, on 16 March 2011 - 11:13 AM, said:

Velikost skillu závisí na tom kolikrát protivníka v aréně vyrofluješ :) takže se pak divte že proti vám nikdo nechodí

někde mám ještě screen, jak to jeden alík vyspamoval slovy "KO KO TI" :)
0

#25 User is offline   Jojicek 

Posted 17 March 2011 - 01:04 AM

raci bych aby fungovaly i wotkl areny nechapu proc to nehazi i do nich ?? nebo je to od vyssich sezon nebo jak :(
0

#26 User is offline   Ashal 

Posted 17 March 2011 - 03:17 AM

View PostJojicek, on 17 March 2011 - 01:04 AM, said:

raci bych aby fungovaly i wotkl areny nechapu proc to nehazi i do nich ?? nebo je to od vyssich sezon nebo jak :(

z jednoducheho duvodu...nefungujou
0

#27 User is offline   Qirti 

Posted 17 March 2011 - 11:12 AM

View PostBlazek, on 16 March 2011 - 03:42 PM, said:

..ze jste nekde potratili smysl pro humor..

Já teda nevím, ale ať hledám jak hledám, tak vtom žádnej humor nevidím -.-"
A jestli se ty u toho postu válíš smíchy tak je to....smutný
0

#28 User is offline   Mako 

Posted 17 March 2011 - 12:30 PM

hmm hrozně srandovni sranda .... :) opět si tady pvp "ikony" honí triko nad tim, že mají rating na shouldery. Btw. Blažku, ta tvoje hlášku "nechápu, že tu hru berete tak vážne" je vážne dost trapná, protože kdyby tys ji nebral vážne tak tady nezakládáš tak "srandovní" topic, ale pujdeš off :) ty místo toho čekáš ve hře až se někdo joine a ty si zvedneš rating a ego :)
0

#29 User is offline   rewew 

Posted 17 March 2011 - 01:04 PM

to ne, blažek je jen do počtu, hypke si bugne staty a pozabíjí to sám :)
0

#30 User is offline   avatarr 

Posted 17 March 2011 - 01:27 PM

View PostBlazek, on 16 March 2011 - 03:42 PM, said:

avatar: mozna je tu malo lidi ale i tak je dost pvpckaru na to aby se dal dohromady dostatek 3v3 teamu.... duvod proc se na mystiqu nikdy 3v3 nechodilo poradne je porad jeden a ten samej...HRACI NEMAJ MOTIVACI!!! nemaj proc 3v3 hrat kdyz ramena maj za dvojky...to ze pribudou lepsi zbrane a ramena za 3v3 jen hrace donuti to 3v3 chodit...a kdyz to nevyjde? nevadi v dalsi sezone to muze byt za 2v2.. klidne bych risknul jednu failnutou sezonu kde tyhle veci budou jen za trojky s tim ze se to tu rozjede nez to nezkusit vubec!

Nejde len o motivaciu... teraz sa moze hrat 3v3 for fun ked s toho nic neni. Ja by som si osobne rad zahral 3v3, ale chcel by som to uz rhat z nejakim combom co by som isiel aj na ramena a zbrane v 3v3 pak v neskorsej sezone... A ide o to ze to co ja hladam na servery sa u hordy neda najst, a ked je nejaky hrac (classa) ktoru by som do 3v3 chcel bud uz 3v3 ma abo pojde z niekim inim... ono najst dobrich hracov s tej classy ktoru si ja do 3v3 predstavujem je skoro nemozne... a nechce sa mi nejak improvizovat....

a ja by som nerad zazil failnutu sezonnu :D ... ja by som bol zato to asi aj neskusit... ale uvidime jak sa rozhodnu GM/developeri, neviem ci je toto rozhodnutie na nas :) Kdo vie ci sa to da spravit
0

#31 User is offline   Blazek 

Posted 17 March 2011 - 02:56 PM

View PostMako, on 17 March 2011 - 12:30 PM, said:

hmm hrozně srandovni sranda .... :D opět si tady pvp "ikony" honí triko nad tim, že mají rating na shouldery. Btw. Blažku, ta tvoje hlášku "nechápu, že tu hru berete tak vážne" je vážne dost trapná, protože kdyby tys ji nebral vážne tak tady nezakládáš tak "srandovní" topic, ale pujdeš off :) ty místo toho čekáš ve hře až se někdo joine a ty si zvedneš rating a ego :)

kdybych tu hru bral vážně tak mam imba top gear kempil bych jak debil furt dokola hc a bgcka abyl uber mega top...nekdo hraje pro zabavu ale ja uz to hraju ciste pro to ze me bavi si delat prdel z ostatnich...chapu ze me nechapete=)

ten topic slouzi k pobaveni nas 3 ne vas...proto chapu ze vam to legracni neprijde ja bych se na vasem miste taky nesmal...
ego co se tyce aren mam na slusny urovni to jo =)..pac pochvalit se musis sam nikdo jinej to za tebe neudela..mozna ze sebechvala smrdi ale troska smradu nikdy neuskodi ... http://forum.mystiq....tyle_emoticons/default/tease.gif
0

#32 User is offline   Morky 

Posted 17 March 2011 - 06:47 PM

Tak to pochopte no Hypke nosí ružové tričká Blažek vyrába autá a ja Rapujem!!

Tak to pochop už je KONEC!!!
0

#33 User is offline   saintpke 

Posted 17 March 2011 - 08:34 PM

:D:D:D Rytmus to zabil!
0

#34 User is offline   Alci 

Posted 17 March 2011 - 09:57 PM

J ten oblicej rytmuse na fotce mi pripomina jednoho kluka kteryho ve vedlejsi tride sikanovali :D
0

#35 User is offline   M4RtH 

Posted 17 March 2011 - 10:22 PM

Když se podívám na toho rádoby "Rytmuse" tak se ani nedivím že mají lidé v dnešní době takový názor na Hip-hop pokud si pod tímto pojmem představí někoho takového ...

K topicu snad ani není třeba co dodat , kdo nějak aktivně momentálně hraje na Daemonice mi jistě dá za pravdu že zmínění se chovají nejen na worldwidu jako dementi a tímhle topicem to ještě utvrdili .. Nejhorší je jak si připadají vtipní přitom by spíše měli vyhledat lékařskou péči či dokonce psychiatra protože jestli tohle přijde normální člověku kterému je 20+ let tak to je vážně k zamyšlení

This post has been edited by M4RtH: 17 March 2011 - 10:22 PM

0

#36 User is offline   Blazek 

Posted 17 March 2011 - 10:26 PM

podle tebe jsem dement já podle mě jsi dement ty...záleží na úhlu pohledu...

trošku nadhled lidi...
0

#37 User is offline   M4RtH 

Posted 17 March 2011 - 10:46 PM

Já to narozdíl od tebe nedávám najevo celému serveru prostřednictvím worldwidu či tady fora .. S tím s tebou souhlasím až na ten rozdíl že jsem nikdy o sobě netvrdil že jsem intelektuál a tvůj názor jsem se nesnažil jakkoli vyvrátit

This post has been edited by M4RtH: 17 March 2011 - 10:48 PM

0

#38 User is offline   Malakai 

Posted 18 March 2011 - 12:52 AM

View PostBlazek, on 17 March 2011 - 10:26 PM, said:

podle tebe jsem dement já podle mě jsi dement ty...záleží na úhlu pohledu...

trošku nadhled lidi...

Co to shrnout s nadhledem. Už jen ten topic je "dementní" a stejně tak ten tvůj podpis. Pardon já zapomínám: On celý ten váš "gang" je na stejné metě.
Takže take it Easy a určitě se těšíme na další "Perly".
0

#39 User is offline   Maci 

Posted 18 March 2011 - 01:19 AM

Ja bych rek, ze princip toho podpisu je ten, ze se pujdes zakopat, kdyz te daj takovy 3 hovada :).
0

#40 User is offline   Blazek 

Posted 18 March 2011 - 03:27 PM

View PostM4RtH, on 17 March 2011 - 10:46 PM, said:

Já to narozdíl od tebe nedávám najevo celému serveru prostřednictvím worldwidu či tady fora .. S tím s tebou souhlasím až na ten rozdíl že jsem nikdy o sobě netvrdil že jsem intelektuál a tvůj názor jsem se nesnažil jakkoli vyvrátit

a ja to snad o sobě tvrdil? nebo vyvracim tvuj názor? ..

malakai ano ten podpis je dementní..brečel jsem smíchy když jsem to dělal..aspoň si ze sebe umíme dělat prdel http://forum.mystiq....tyle_emoticons/default/tease.gif
0

• 3 Pages +
  • 1
  • 2
  • 3
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

2 User(s) are reading this topic
0 members, 2 guests, 0 anonymous users

TOPlist