Page 1 of 1
WoW - výzkum spolupráce na výzkumu hráču MORPG
Posted 11 March 2011 - 11:01 AM
Zdravím všechny hráče WoWka, zrovna pracuji na diplomce, která se zabývá Fanouškovství a hraní MORPG - konkrétně WoW. V případě Vašeho zájmu se zúčastnit stačí vyplnit dotazník na následujícím odkazu:
http://www.angelique.cz/dotaznik/
v případě užší spolupráce mne kontaktovat e-mailem - vše je uvedeno v dotazníku. Předem děkuji všem, kteří se chtějí podílet na mém výzkumu. Myslím si, že výsledky dotazníku budou přínosné nejen pro hráče MORPG, ale i pro širší veřejnost.
http://www.angelique.cz/dotaznik/
v případě užší spolupráce mne kontaktovat e-mailem - vše je uvedeno v dotazníku. Předem děkuji všem, kteří se chtějí podílet na mém výzkumu. Myslím si, že výsledky dotazníku budou přínosné nejen pro hráče MORPG, ale i pro širší veřejnost.
Posted 11 March 2011 - 12:31 PM
vyplneno, ale pak me to hned hodilo na stranky wow, ani nevim, jestli se to ulozilo... jo a otazky ohledne guildy mas nejednoznacny, doporucuju je preformulovat - nevim, jestli se odkazujes na mnou zalozenou guildu nebo guildu, v ktery jsem
Posted 11 March 2011 - 12:40 PM
nejednoznačností tam je víc. :) a na ty wowkový stránky mě to taky hodilo.
Posted 11 March 2011 - 01:42 PM
cezeta, on 11 March 2011 - 12:31 PM, said:
vyplneno, ale pak me to hned hodilo na stranky wow, ani nevim, jestli se to ulozilo... jo a otazky ohledne guildy mas nejednoznacny, doporucuju je preformulovat - nevim, jestli se odkazujes na mnou zalozenou guildu nebo guildu, v ktery jsem
Já si to potom nějak přeberu - sice to bude určitě fuška, ale myslím, že jste otázky pochopily správně:) Otázky týkající se guild se týkají stávající situace. Ke všemu se dá široce rozepsat (1000 znaků max)
Posted 11 March 2011 - 02:00 PM
Taky taky :) ... jen u těch guild jsem nevěděl, jestli mám psát o guildě, kde jsem a nebo o guildě, kterou jsem založil ... :)
Posted 11 March 2011 - 03:58 PM
u mě to bloy jednoduchy, psal sem o guildě kterou sem založil a ve který pořad sem :D
Posted 15 March 2011 - 09:35 AM
máš tam vše :( jestli to budeš nějak zpracovávat dál tak sem pak dej kdyžtak výsledky :)
Posted 06 April 2011 - 04:53 PM
Zdravím,
jen bych chtěl všem, kteří se aktivně zapojili do mého menšího výzkumu, poděkovat za jejich práci. Sešlo se mi něco málo přes 500 vyplněných dotazníků. Vzhledem k vélkému množství Vámi uvedených kontaktních e-mailů, nejsem schopen oslovit jen několik z Vás. Až budu zpracovávat kvalitativní výzkum (cca v létě :)) ozval bych se tady na foru, nebo na Daemonice, takže se budeme moct domluvit na další spolupráci.
Ještě jednou všem moc děkuji a přeji hezký den.
jen bych chtěl všem, kteří se aktivně zapojili do mého menšího výzkumu, poděkovat za jejich práci. Sešlo se mi něco málo přes 500 vyplněných dotazníků. Vzhledem k vélkému množství Vámi uvedených kontaktních e-mailů, nejsem schopen oslovit jen několik z Vás. Až budu zpracovávat kvalitativní výzkum (cca v létě :)) ozval bych se tady na foru, nebo na Daemonice, takže se budeme moct domluvit na další spolupráci.
Ještě jednou všem moc děkuji a přeji hezký den.
Page 1 of 1
Help