Page 1 of 1
Headset hledám
Posted 02 March 2011 - 08:39 PM
Prosím Vás, můžete mi poradit nějaký kvalitní headset? (sluchatka + mikrofon)
Cenu bych si představoval okolo toho 1000Kč ... a rád bych aby byl bezdrátový ... děkuju
Cenu bych si představoval okolo toho 1000Kč ... a rád bych aby byl bezdrátový ... děkuju
Posted 02 March 2011 - 11:24 PM
No já si nedávno kupoval v tescu za 80 Kč a jsem naprosto spokojený :)
Posted 03 March 2011 - 12:12 AM
jo no to je mi jasny ... ale potreboval bych nejaky bezdratovy ... protoze jak je tam kabel, tak ja ho bud utrhnu kdyz odejdu se sluchatkama na hlave na hajzl abych stihl raid :D ...
pocitac mam na spatnym miste takze po kablich jezdim zidli ...
a nebo ho ukroutim nejakym zahadnym zpusobem :)
pocitac mam na spatnym miste takze po kablich jezdim zidli ...
a nebo ho ukroutim nejakym zahadnym zpusobem :)
Posted 03 March 2011 - 07:59 AM
Možnost č.1
Možnost č.2
1. je přijatelná. 2. už pro tebe bude moc drahá. A pokud chces zázraky sežen si no name z číny.Jinak za ty peníze spíš seženeš headset.
Není nad vlastní možnost umístění pc.
Kašlat na raidy a na wow.Když nemůžeš ani vykonat jakoukoliv potřebu. http://forum.mystiq....tyle_emoticons/default/to_keep_order.gif
Možnost č.2
1. je přijatelná. 2. už pro tebe bude moc drahá. A pokud chces zázraky sežen si no name z číny.Jinak za ty peníze spíš seženeš headset.
Není nad vlastní možnost umístění pc.
Kašlat na raidy a na wow.Když nemůžeš ani vykonat jakoukoliv potřebu. http://forum.mystiq....tyle_emoticons/default/to_keep_order.gif
Posted 03 March 2011 - 08:54 AM
i kdyz chces headset tak doporucuju sluchatka canyon hpn-cp2 nebo nejak tak. na czc je maji za nejaky 400,sam je mam a jsem spokojen a hrajou mnohem lip jak kdejaky "pro" fatality i kdyz mi z casteho prenaseni ulomilo sluchatko v kloubu,alek pc doporucuju a ext mikrofon mam nejakej za 50 kc z tesca...tydhle sluchatka tam jsou i ve verzi s mikrofonem ale umisteni na kabelu neni moc dobry :) i kabel je u nich sikovne stocen takze neprekazi
Posted 03 March 2011 - 03:58 PM
Za 30 eur a ešte k tomu bezdrôtové môžeš zobrať len podla designu pretože za takú cenu to bude všetko hrať na hovno.. takže tu si vyber buď akú takú kvalitu s drôtom alebo obyčajne chrčítka ale budu bezdrôtové a tak isto by som oželel mikrofón ten sa na slúchadlách v takejto cenovej hladine dosť kazí račej si kúp mikrofón zvlášť za 5 euro v tescu teda samozrejme pokiaľ to chceš na telefonovanie tak toto čo som napísal vyššie neber do úvahy.Upresni svoje požiadavky na čo to bude využívané a podla toho niečo vyberieme a hlavne do slúchadiel by som investoval o trochu viacej keďže to nieje vec ktorú budeš mat pol roka...
PS:rewew tak to sa ti čudujem že si spokojný :) asi nemáš vyvinutý sluch :D
PS:rewew tak to sa ti čudujem že si spokojný :) asi nemáš vyvinutý sluch :D
Posted 03 March 2011 - 04:21 PM
Díky všem zatím za rady ...
Kaspic ... no tak povez kolik bys do toho radil investovat ... sluchatka pouzivam tak nejak porad ... ve wowku, na vt, na muziku, filmy, podcasty ... mam je na hlave nekolik hodin denne (5-10)... no a libilo by se mi kdyby mely A2DP abych je mohl pripadne sparovat s mobilem :D ...
Kaspic ... no tak povez kolik bys do toho radil investovat ... sluchatka pouzivam tak nejak porad ... ve wowku, na vt, na muziku, filmy, podcasty ... mam je na hlave nekolik hodin denne (5-10)... no a libilo by se mi kdyby mely A2DP abych je mohl pripadne sparovat s mobilem :D ...
Posted 03 March 2011 - 04:56 PM
No ja by som bral niečo takéto to je celkom fajn kvalita http://www.proaudio....uchadla---3158/ akurát sú drôtové ale ako ani tie sony niesu podla parametrov zle akurát nikdy ti bezdrát nepodá takú kvalitu ako lacnejší drát Ak chceš tie sony ber tie tu fakt proste nemôžeš čakať kvalitu budú hrať fajn to určite áno ale stále to nebude ono ale bežný užívateľ to nepocíti :)
Posted 03 March 2011 - 05:43 PM
Drát já už vzit nemuzu :D ... posledni sluchatka od fatal1ty mi vydrzely 2 mesice :) a rozjezdil jsem kabel ...
Posted 07 March 2011 - 02:16 PM
No tak mám ty SONY... a pomerne velka spokojenost :) ... konecne muzu se sluchatkama behat po celem byte :)
Page 1 of 1
Help