Tenhle článek mě teda donutil se zamyslet. Že si stavěj novej zikkurat, babylon a semiradiny zahrady v jednom, to mě neva......
http://www.novinky.c...park-sveta.html
Znáte ty scénky jak hrajete nějakou hru, od diabla 2 počínaje přes WOW a vlastně jakoukoliv výpravnou hru, dete světem, zabíjíte příšerky a okolo sebe čas odčasu bafne nějaká obrovnská monumenntální stavba dávno mrtvý civilizace? Nebo v nějakym postapokaliptickym filmu z budoucnosti? Přemejšleli ste jaký by to bylo žít ve starověku, třeba v době kdy se stavěly pyramidy, jak by to bylo hustý? No, teď žijete. A za tisíce let si budou myslet to samý :D
.. mam přesně ten pocit, že v tý civilizaci žiju.
Něco tak nepřirozenýho, jako to co dělaj oni, v poušti tohle.. šílenství, hnaný dočasnejma zásobama ropy.
Příjde mi že žiju ve druhym starověku, jenom je to ještě všechno stokrát šílenější, znova se stavěj divy světa. A stejně znepokojivej a neodvratnej mam pocit, že TOHLE zkončí stejně a za nějakej tisíc let, až půjde karavana velbloudů v době kdy budou lidi zas primitivní jako před tisícem let, jak na TYHLE šílenosti budou čumět.
Úplně mě mrazí... žijeme v TÝ době o který si lidi jednou budou říkat "wtf".
A ještě víc mě děsí představa, CO příjde v tý další etapě :D
No, ale zpátky k šejkům - za padesát let jim stejně zbyde jen to, co měli jejich dědové. Velbloud, pytlík datlí a hroznej vztek na židy :) A i tohle se za dvacet let odsoudí jako megalomanství z pomatené doby :)
Page 1 of 1
Šílená doba .. :o
Posted 27 February 2011 - 07:31 PM
Měl sem ho ..ale pak sem si změnil vzhled a vypadal hnusně, tak sem si ho smazal spolu s asi 200tě článkama.
Posted 27 February 2011 - 07:37 PM
tady mas taky moznost zalozit si blog primo na mystiqu..nebo driv to slo
Posted 27 February 2011 - 07:39 PM
KDO si myslíš že půjde z boháčů za kasínama, kde ti písek zalejzá doprdele, aby se mohli podívat mimo jiné na cheopsovu pyramidu a eifelovku v životní velikosti s barevnejma blikajícíma žárovkama a z plastiku?
Myslíš že TYHLE věci budou tolik lidí, opakuju tolik lidí, aby se to uživilo, zajímat? Nějakej emirát někde támdle s estrádama?
Oni si neuvědomujou že to je kýč a po tom lidi nejdou. Lidi jedou do las vegas, je to kýč, ale las vegas je pojem, sám sebe pojem, protože byl jediný a první. A jedou tam "jen bokem" se juknout.... až na pár milionářů co si tam jedou na večení karban.
Prostě vařej vodu z ničeho.... a pokud si myslej že se jim tam pohrnou milionový davy zápaďanů, aby si mohli sednout na prdel z blikající pyramidy..?
Navíc WTF, tam vlastně ani kasína nebudou. Islám to nedovoluje.
Myslíš že TYHLE věci budou tolik lidí, opakuju tolik lidí, aby se to uživilo, zajímat? Nějakej emirát někde támdle s estrádama?
Oni si neuvědomujou že to je kýč a po tom lidi nejdou. Lidi jedou do las vegas, je to kýč, ale las vegas je pojem, sám sebe pojem, protože byl jediný a první. A jedou tam "jen bokem" se juknout.... až na pár milionářů co si tam jedou na večení karban.
Prostě vařej vodu z ničeho.... a pokud si myslej že se jim tam pohrnou milionový davy zápaďanů, aby si mohli sednout na prdel z blikající pyramidy..?
Navíc WTF, tam vlastně ani kasína nebudou. Islám to nedovoluje.
Posted 27 February 2011 - 09:17 PM
ja bych tam jel...mohlo by to byt zajimavy videt, akorat si myslim ze to nebude pro normalni lidi (myslim cenama)
Page 1 of 1
Help