Mystiq.org - forum: Já a komunita serveru - Mystiq.org - forum

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • This topic is locked

Já a komunita serveru

#1 User is offline   matrix 

• Group: VIP

Posted 25 February 2011 - 07:10 PM

Cawte táááák kde začít :) no vlastně k tomuhle topiku jsem se dokopal kvůli včerejší a dnešní hádce na ww,co sem chci vlastně napsat??Chci hlavně aby v tom lidi měli pořádek o co mi jde proč tak jednám a reaguju.Začnu tím že je mi hlavně ukradený co si o mě kdo myslí samozřejmě myslím na Hře muj RL tu rozebírat nechci snad jen zkratka jsem s ním spokojen :),rozhodně o sobě vím že jsem explodujcí tip člověka to nepopírám snadno se naštvu ale ne bez důvodně či kvůli hlouposti pokud do mě nikdo nerejpe ja nerejpu do něj,ve hře rád lidem poradím na ww když vím či pomohu když je to v mojich silách,a vím že oblíbenost mojí osoby tu není nijak extra skvělá :) a proč je mi to tak jedno ??nejsem jeden z těch co musí mít nejlepší repku být se všema za nejlíp a říkat věci s kterýma třeba nesouhlasím jen abych nahodou u tamtoho ci toho druhého neklesl říkám co chci řídím se tím co mi příjde správné.Mám svoji guildu kde mě berou takovýho jakej jsem to že se hádám do ču..a ko..tů na ww je jim jedno je to moje věc a jim to nevadí,Sorrotar !!nemenil bych :) to znamená? přatelé tu mám ne jen v g samozřejmě je jich dost není to celý server ale jak už jsem říkal jsem ten co nepotřebuje všechny.. :) co se týče těch hádek na ww je to prosté co mě tak rozčílí? něco napíšu !!(nikoho se netykajcí věta)!! a do toho mi frajer č1. napíše urážku...fajn vím přehlídnout to vyhnu se hádce vše může být OK ale povahu člověka nezměníte hold se bráním,a můj slovník nezná meze... a do toho se ještě přidá dalších 5 frajeru co rádi buzerujou.. jelikož vidí že píšu vulgarity mají 100 procentní šanci že urážky na mě jim lidi vyčítat nebudou a největší sranda je že pak ostatní lidi neberou na vědomí vulgarity jejich...to je celý ww efekt :) zkuste se nad tím zamyslet třeba někdo uzná že je na tom něco pravdy :) No mohl bych asi psát dlouho :) problem je že než se někam dopíšu tak to zapomenu :) taky moje slabší stránka :) ale tak nějak si myslím že jsem napsal co jsem chtěl minusovou repku mi klikejte dál, já tu hru jenom hraju !!!:) nežiju tu a nenaháním si tu ego :) záleží mi na realném životě a ani trochu ve virtual life :).Tímhle topikem rozhodně nechci nijak atakovat je to pro ty co mi pak na ww omývají že jsem 10ti leté děcko debil a td:) myslete si co chcete je mi tolik kolik mi je a jsem takovej jakej jsem :) dál se pokusím řešit takovéto situace tím že kdo mě vytočí dám si ho do ignoru a dál se sním nebudu bavit za pokus nic nedám :)jo a aby to dávalo smysl tak an Deimonice jsem (Xir)(tam)(ka) Matrixka :)děkuji všem co si to přečetli a našli v tom aspon kousíček mojeho rozumu :) ostatní klikejte minus :)
0

#2 User is offline   -TemP- 

• Group: LoL moderátor

Posted 25 February 2011 - 07:27 PM

no a co jako..? myslis si snad, ze to nekoho nejak extra zajima..?

nezajima, tak to necpi do hlavni sekce, ale do cernyho toaletaku, kam patris
0

#3 User is offline   GruPyk 

Posted 25 February 2011 - 07:37 PM

Smajlaaaa PAWA!
0

#4 User is offline   Holibson 

• Group: Registrovaný člen

Posted 25 February 2011 - 07:37 PM

Aby ses neposral Matrixu :)

Stráta
0

#5 User is offline   Lloyde 

Posted 25 February 2011 - 07:39 PM

Ch :) v :) i :) l :) k :) a :) v :) e :) č :) e :) r :) n :) í :) p :) o :) e :) z :) i :) e
0

#6 User is offline   Fix3 

Posted 25 February 2011 - 07:44 PM

omg...ale vemte to takhle..ma to levnejsi se vylejt tady nez u nejakeho doktora za prachy http://forum.mystiq....tyle_emoticons/default/stinker.gif http://forum.mystiq....tyle_emoticons/default/stinker.gif
0

#7 User is offline   Bruggho 

Posted 25 February 2011 - 07:47 PM

Temp to druhou větou asi shrnul vše.. nic víc není potřeba dodat. Snad jen ať se to lockne nebo tu bude další z žabomyších válek.
0

#8 User is offline   matrix 

Posted 25 February 2011 - 07:53 PM

No smůla no... nechtěl jsem tu vyvolávat nějakýpeklo..jen jsme chtěl tak nějak vysvětlit proč občas jednám tak akčně..jinak k těm příspěvkům GJ kluci tady jde přesně vidět ten efekt 1 se do mě pustí a už to jede.
0

#9 User is offline   kalhi 

• Daemonica Tester
  • Group: WoW Tester

Posted 25 February 2011 - 08:01 PM

Ehm, když je ti tak jedno, co si o tobě lidi myslí, na co tenhle topic? :) Fail...
0

#10 User is offline   Lloyde 

Posted 25 February 2011 - 08:05 PM

Hele napsal sis o to sám. V jedné větě napíšeš, jak je ti to jedno, že to "jen hraješ" a nesejde ti na ostatních lidech a přitom ten topic napíšeš na fórum, kde si to přečte 200 lidí za hodinu a snažíš se vysvětlit svoje chování vůči komunitě, která ti ale, jak paradoxně píšeš, je u prdele.
K tomu špetku té správně gramatiky, okořeníš to miliardou smajlíků a vrchol trapnosti je na světě.
Kdyby ti to bylo doopravdy jedno, co si o tobě lidi myslí, tak tady není tenhle topic. Nevím, co to je za nutkání přesvědčovat ostatní, že je všechno v pořádku, když evidentně není.
0

#11 User is offline   Mijo 

Posted 25 February 2011 - 08:08 PM

presunuto

Jinak k topiku, opravdu si myslis, ze si to zaslouzilo sve misto na foru? Neslo to hodit na papir do sveho denicku, blogu, fb nebo ja nevim, co se jeste pouziva? :)

Z ww bych ja osobne zvracel, a proto mam nastavenou svoji zalozku, kde mam jen say, whisp a guild chat a na ww se prepinam jen, kdyz neco shanim. Mam klid v dusi a prisel jsem i o potrebu zvracet :)

Az budes mit pocit, ze stacilo, tak napis a locknu to. Tohle jsou presne topiky, jejichz autory nase komunita zere k snidani :)

This post has been edited by Mijo: 25 February 2011 - 08:14 PM

0

#12 User is offline   kakadubobek 

Posted 25 February 2011 - 08:09 PM

Jako psaníčko pěkné, ale nějak jsem nepochopil jeho význam...
0

#13 User is offline   matrix 

Posted 25 February 2011 - 08:12 PM

Tak pozor! nepochopil jsi to.. vůbec pokud člověk jedná na hře tak že si o něm plno lidi myslí že je idiot myslej si že je takovej i V realu tímhle topikem jsem se snažil vysvětlit že takto jednám jen na hře a nic víc.A o co mě teda šlo? Každou chvíli mi někdo píše jak se ztrapnuju či tak něco nebo mi klika každej repku mínus a myslí že mě to vadí Tímto vysvětluju že mě to nevadí že tu pouze hraju HRU.
Víc to vysvětlit nedokážu ani jsem nepotřeboval aby mi sem nekdo něco psal ten kdo v tom našel aspon něco ví to ten kdo ne ..klik minus repka pokud bude štastnější.
0

#14 User is offline   matrix 

Posted 25 February 2011 - 08:17 PM

Jinak jistě že můžeš lock. nechtěl jsme tu slyšet nějaký uznaní.. jen ten kdo chce aby si to přečetl zas tolik jsem toho neudělal ne? a co se týče FB a podobných věcí popravdě do toho nedělám napsal jsem to sem logicky protože tady hraju nebudu to psat na twinstar forum nebo jine.
0

#15 User is offline   Lloyde 

Posted 25 February 2011 - 08:24 PM

View Postmatrix, on 25 February 2011 - 08:12 PM, said:

Tak pozor! nepochopil jsi to.. vůbec pokud člověk jedná na hře tak že si o něm plno lidi myslí že je idiot myslej si že je takovej i V realu tímhle topikem jsem se snažil vysvětlit že takto jednám jen na hře a nic víc.A o co mě teda šlo? Každou chvíli mi někdo píše jak se ztrapnuju či tak něco nebo mi klika každej repku mínus a myslí že mě to vadí Tímto vysvětluju že mě to nevadí že tu pouze hraju HRU.
Víc to vysvětlit nedokážu ani jsem nepotřeboval aby mi sem nekdo něco psal ten kdo v tom našel aspon něco ví to ten kdo ne ..klik minus repka pokud bude štastnější.

Naopak,
- tímhle topicem ukazuješ na svoji zbrklou povahu "co na mysli, to na jazyku",
- že se ztrapňuješ, to je pravda, ale má to návaznost na to, že ti doopravdy vadí, za koho tě ty lidi mají,
- ještě 100x napiš, že máš na párku nějakou podělanou repku a bude to pak 100x viditelnější, že tě to doopravdy hryže

Viditelně máš ten problém, že nedokážeš myslet dopředu, než něco uděláš, viz. tenhle topic.
0

#16 User is offline   matrix 

Posted 25 February 2011 - 08:42 PM

Ach ach od tebe jsem čekal něco takového :) hrajes si tu na psychouse? děláš jak kdybys do mě viděl a víš prd co jsem ti chtěl říct to co jsem napsal to platí tak jak jsem to myslel tak to myslím nevím proč za tím pořád něco hledáš... to znamená nemá smysl se z tebou bavit (hádat) takže si mysli co chceš stejně tak i já a nejlíp když mě budeš ignorovat.
0

#17 User is offline   Lloyde 

Posted 25 February 2011 - 08:46 PM

:)
0

#18 User is offline   Mijo 

Posted 25 February 2011 - 09:16 PM

lock
0

Page 1 of 1