Mystiq.org - forum: Pozor WOTLK! Ctete! - Mystiq.org - forum

Jump to content

• 2 Pages +
  • 1
  • 2
  • You cannot start a new topic
  • This topic is locked

Pozor WOTLK! Ctete! jeste je cas zustat na tbc.)

#1 User is offline   matrix 

• Group: VIP

Posted 08 November 2010 - 09:28 PM

Taaaakze ze zacatku chci rict ze to co ted budu psat nebude extra pravopisne... :) takze nekoukejte na chyby ale ctete o co jde.)
Rozhodl jsem si na nejmenovanem serveru tw...cz kde je wotlk vyexpit si rogunu s tim ze se mi nechtelo cekat nez to bude tady a ted vas chci tak nejak upozornit aby jste vedeli do jakych HOVEN presneji SRACEK se řítíte.) z prva neco plusoveho tak jako jou parada mount od 20 lvl gj.. od 40 100 procent mount hmm opravdu se vyplati dale bg se da joinovat z jakeho koliv mista a tam vas to taky po bg vrati takze pri expeni bg no problem no aaaa :D tady bych asi tak skoncil s plusovejma bodama:) ted jedeme do minusu ale rikam predem vsechno sem nevypisu nechci zavarit mystiq forum :D no budu mluvit hlavne o PVP:) nevim kde zacit takze to bude 5 prez 9ty.) treba humanska racialka zlepsena detekace stealthu perma.. sice o neco slabsi ale je porad no a aby chudaci humani toho nemeli malo tak jim jako dalsi racialka pribude insignie... takze 2 trinkety na dmg ?? proc ne ale musis hrat humana a naopak chudaci undeadi.. racialky stejne ale forsaken lze kliknout az po 45 sec po tom co si date insigni a naopak...krasa ne??!!kam skocit dal:) treba takhle healy kazdy healer uz tu ma instant heal co nehealuje malo:) takze neco jako taktika v arenach?? kde to zijete ano na wotlku.. ted jsem si tak vzpomel jak jsem tu vzdycky nadaval ze roguna musi do posrani shifovat woundy a rikam si juu na wotlku nemusim tam je jeden wound a na 50 procent redukuje healy a proc se mi to prestalo libit??kolik rogun v arene shifuje 5 woundu?? rozhodne ne kazda protoze (hemo hemo skill)a arenu nedaj.. a na WOTLK se tim padem stava kazda roguna tak nejak skillem.. protoze 50 proc redukci na nem ma pokazde co klikne mutilate...dale treba takova nova classa DK..co si asi blizzardovnici rikali kdyz ji vytvareli?? ja bych rekl ze absolutne nic mozna tak u toho smazili crack dk kazdou ranou se healuje kazdou ranou rozda dotky ktery nedavaj zrovna nejmin dmg..dal? plosnak podobny paladinove conc.. ale ? muze si ho hodit kolem sebe kam bude chtit,jeste jsme neskoncil dal ma u sebe vecne ghula ktery dava stun meele dmg a kdyz ho zrusi dostane instant heal !!!bomba a muze si vas pritahnout zpomalit dal si taky do vseho tohohle cirkusu muze vyvolat jakousi svinu litaci ktera do vas dobrej trictvrte minuty casti bolty cca za 2 K pro info ma asi 20 k. no mozna by se i dalo pokracovat ale staci udelejte si o tom obrazek jakej chcete.a je tu protekt palach a v arene??? :) muje prvni slova rofl moje druha slova co mi kurva dalo pomalu IK...jou protect pala ma dmg ze by z toho jeden sral ale ani retri neni marny vuuubec marny a holy :) ehm no coment.) a co takovy BM hunt ? moc jich tam neni ale jednou na me v arene poslal peta v enrage a ten to doslova vyridil za nej :D do 5 sec cca jsme byl down pouze od peta.) ale nechci tim popisovat jak je kazda classa OP proste kazda class tam ma neco co je opravdu BUST.farmeni eq to kdyz jsem se dozvedel !! ty PIC... za honory full eq jeste k tomu je tam savage modrej barvy takze porad vypadate jak modrasek pri expeni i kdyz mate savage... ael!! weaponky za honory nejsou..bud za rating nebo si proste bezte farmit do dungu treba me osobne pve nebavi ale nemel jsem na vybranou ten kdo jede spell tak ho to asi tak nevyvede z miry ale meelecka celkem dost!.. rikam si proc ne weapky?? odpoved aby prej lidi vic chodili dungy a ted tresinka co ty debilove z blizzu vymysleli aby lidi museli chodit taky areny?? HOVNO taaaaaaaaaakhle velky nekecam!! a aby chudaci co chodej pve meli nejakej eq?? ruce cesta legy to vse jim padne v dungu... parada ne??:D nac se srat z ratem kdyz nam to padne z bosse kteryho da i random raid slozeny prez ww toto je vazne UROVEN!! fuuuuuuuaaa seru se u toho jen to pisu :) uz nevim co napsat je toho mraky lidi a hlaven vim ze nejsem jedinej plno lidi si stezuje na wotlk jak jsem rekl z hlediska pve toho zas tolik nevim ale co se tyce PVP :D cry cry cry cry a jeste jednou cry pro labuzniky arenek a pvp: ZKAZILI NAM HRU!!!! ingeniri z BLIZZARDU a proc hlaven to sem pisu? MYSTIQ!!! je nej server kde bezi TBC vazme si toho ze nam dava sanci nechat si hru takovou jakou ji chceme! jasne mate 2 postavy nebo vam nevadi expit ? tak to rozjedte na WOTLKU zkuste si to
ale k tomuto se hodi paradni prirovani vylepsovat se muze ale do urcite miry vetsina lidi zna rodinou komedii Sam Doma skvela rodina komedie vzdy jsme ji rad zkouknul prirovnavam k PRETBC Sam Doma 2 stale paradni komedie neztracejci svoje kouzlo tez jsem zkouknul ne jen jednou prirovnavam k TBC!! Sam Doma 3 totalni zohavena kravina uplne mimo misu spise trapne nez vtipne tady si clovek rekne dost uz netocte dalsi dil.. a to Prirovnavam k WOTLKU! to je vse mate svou hlavu delejte jak myslite tohle je jen takova srdecna rada od Matrixe :) zle pripominky vynechte .) nic tu nerozpoutavam ani nechci je to ciste z meho pohledu bye.

This post has been edited by Mijo: 08 November 2010 - 10:02 PM

0

#2 User is offline   -TemP- 

• Group: LoL moderátor

Posted 08 November 2010 - 09:33 PM

lock pls
0

#3 User is offline   Daron 

• Group: Registrovaný člen

Posted 08 November 2010 - 09:37 PM

blablabla, nic jinýho, mě wotlk pvp i pve baví víc něž tbc a nejsem sám :D třeba to co si popsal o BM huntrovi se děje i tady :) jen se to chce naucit hrat trochu jinak na wotlk..znam roguny co meli vysokej rating takže z toho nedělej že sou vsichni ostaní OP.. a v pve roguny taky nejsou k zahozeni :D
0

#4 User is offline   Kefan 

Posted 08 November 2010 - 09:38 PM

Hzeky napsaný ale hodil bych sem lock než tu bude zase 10 stránkový flame o tom jak je Wotlk SUX...
0

#5 User is offline   hokop 

Posted 08 November 2010 - 09:38 PM

View Postmatrix, on 08 November 2010 - 09:28 PM, said:

...

ja sem wotlk hral 2 roky na ofiku a nic co popisujes mi nedelalo problem... => problem mezi zidli a klavesnici :)
0

#6 User is offline   matrix 

Posted 08 November 2010 - 09:42 PM

TAK POZOR pro blbecka o kousek vys! jasne jsem psal o vyhodach rogun a moc dobre vim ze i roguna tam je boostla tohle ma byt o wotlku a nesnazim se udelat z roguny na wotlku nulu tak to neni i rogunu tam sunda za par sec kdyz chce takze problem je u tebe a prosim muzete to lock je to proto aby si to lidi precetli:) dik
0

#7 User is offline   sakim 

Posted 08 November 2010 - 09:43 PM

Roguna neni na wotlku sux, ale je děsně nudná .. proto na něj taky seru .. ubohej muti spam ... zlatý TBC hemmo, který je 100x zábavnější ... :).
Souhlas wotlk pvp sux, nuda , hnus.
0

#8 User is offline   JXE 

Posted 08 November 2010 - 09:44 PM

Hezky napsaný, z části pravdivý :-) je jasné že tbc ma své kouzlo a wotlk to jakoby všechno rozbije ale vše je to otázka zvyku. Po roce na ofíku jsem si taky zvykl a když jsem si občas zahrál na mystiqu tak me ten rozdíl zas tak ani moc nepřišel. Ano hodně věcí se změní ale není to žádná katastrofa která by se nedala přežít :-) Naopak v některých případech je wotlk mnohem zábavnější :)
0

#9 User is offline   balrog1 

Je to stejný jak tbc... první dojem může bejt hnuj.. třeba já, když sem začínal TBC, tak sem se málem po...l. Mág mi dal skoro IK, BM hunt skill on, war me zabil dřív než sem se probral z intercept stunu atd... Časem sem si zvykl a přizpůsobil se. Po nějaký době mi nic nepřijde OP, prostě je to pohoda, vsadim se, že WOTLK se mi taky nebude líbit, ale pak se přizpůsobim a bude to zase Ok.
0

#10 User is offline   hokop 

View Postmatrix, on 08 November 2010 - 09:42 PM, said:

rogunu tam sunda za par sec kdyz chce takze problem je u tebe a prosim muzete to lock je to proto aby si to lidi precetli:) dik

jo jenomze je to kupa sracek takze tim ctenim ztrati lidi uplne zbytecne 2 minuty zivota..
0

#11 User is offline   Daron 

Posted 08 November 2010 - 09:45 PM

to je forum tady si lidi muzou psat, ne že sem něco napišeš a chceš to dát lock aby ti to nikdo nemohl vyvracet :)
0

#12 User is offline   matrix 

Posted 08 November 2010 - 09:48 PM

View Posthokop, on 08 November 2010 - 09:44 PM, said:

jo jenomze je to kupa sracek takze tim ctenim ztrati lidi uplne zbytecne 2 minuty zivota..

Tak uz tu prosim neztracej svuj drahoceny cas a muzes se jit misto tech 2 minut tady...treba zakopat :)
0

#13 User is offline   hokop 

Posted 08 November 2010 - 09:50 PM

View Postmatrix, on 08 November 2010 - 09:48 PM, said:

Tak uz tu prosim neztracej svuj drahoceny cas a muzes se jit misto tech 2 minut tady...treba zakopat :)

rozkaz sefe uz du...
0

#14 User is offline   Fukinwichu 

• Vyhozen z komunity Mystiq.org

Posted 08 November 2010 - 09:53 PM

Taková rada do života...příště až budeš chtít rozdávat obsáhlý moudra, tak ten text aspoň nějak naformátuj a zpřehledni. Takhle to člověk otevře uvidí jakejsi chuchvalec slov a 80% lidí si to ani nepřečte :)
0

#15 User is offline   Daron 

Posted 08 November 2010 - 09:57 PM

prostě si zvyklej na tbc, kdybys byl zvyklej na wotlk a měl si jít hrát na tbc tak by se ti taky spousta věcí nelíbilo..
0

#16 User is offline   matrix 

Posted 08 November 2010 - 10:00 PM

Ach :) boze boze vsem chytrolinum ja nepotrebuju vysvetlovat na co si musim zvyknout bo na co nejsem zvykly :D jde mi ciste o to ze jsme chtel napsat svuj nazor na wotlk a jak to vidim tak prosim s podobnyma pripominkama STOP dik! :D
0

#17 User is offline   Mijo 

Posted 08 November 2010 - 10:00 PM

No asi takhle.
Jako prvni dostanes warn.

6. Je zakázané psát název topicu velkými písmeny (HELP, POMOC, STÍŽNOST apod.). Výjimkou jsou důležité topici od Administrátorů, GM a moderátorů.

A ted k tomu co pises, jedno male prirovnani.
Budeme jezdit porad autem skoda favorit z roku 85, proc jezdit skodou octavia II?

Hold to je pokrok a pokrok nezastavis.

Zapomnel jsi na jednu vec a to je warrior, v pvp ma throw, ktery shazuje palabubliny a kostku magum. Kazda classa a rasa ma neco, jen si musis najit co.

Kdyz to shrnu, chtel bys hrat porad na tbc, protoze je lepsi, takze bychom meli hrat dalsich x let na tbc a chodit vesele s4 areny a swp jako top? jak dloho si myslis, ze by to lidi bavilo? ja myslim, ze moc dlouho ne. Uz ted je to dost nuda.

Ohledne tebou zminovaneho pvp, nedavno jsem nainstaloval wotlk a obcas to jdu vyzkouset na nas server paranoia. Ano, bgcka jsou mnohem rychlejsi, k arenam jsem se jeste nedostal. DK, ano je neprijemnej, ale jde zabit, zabil jsem ho s nejhorsim eqp, ktery lze na paranoii ziskat.

Vsechno ma sve pro a proti a rozhodnuti zda zustanes na tbc serveru nebo prejdes na woltk je ciste na tobe, tbc server zustane zachovan, ale nediv se, ze vas tam moc nezustane, kdyz tu bude neco noveho a dosud nevyzkouseneho.
0

#18 User is offline   Daron 

Posted 08 November 2010 - 10:03 PM

proc bych tu lidi nemohli vyjádřit svuj názor? to tu můžou psát jen ti co budou řikat "jj máš pravdu wotlk sux" ?

já sem zase chtel napsat svuj názor na tvuj názor :D

ale tak už do toho moc rejpat nebudu.. :) jen občas
0

#19 User is offline   matrix 

Posted 08 November 2010 - 10:09 PM

View PostDaron, on 08 November 2010 - 10:03 PM, said:

proc bych tu lidi nemohli vyjádřit svuj názor? to tu můžou psát jen ti co budou řikat "jj máš pravdu wotlk sux" ?

já sem zase chtel napsat svuj názor na tvuj názor :D

ale tak už do toho moc rejpat nebudu.. :) jen občas

Jsi trapnej a hloupej doted jsi to nepochopil ja nepotrebuju slyset zadny joo joo mas recht wotlk je sux nepotrebuju k tomu slyset nic je to pro lidi aby si to mohli precist ale ty jsi proste natolik blbej ze stale resis!...
0

#20 User is offline   Nerris 

• Daemonica CT - Death Knight
  • Group: WoW Tester

Posted 08 November 2010 - 10:18 PM

Nebodaj si nečakal, že s tebou bude každý súhlasiť :) . Ja osobne mám názor podobný ako Mijo, Daron a určite sa tu nájde kopa ďalších ľudí. Tiež ma nebaví hrať stále dookola to isté a chcem skúsiť niečo nové. Nepáči sa ti wotlk? Dobre napísal si svoj názor a nikto ti ho nebere ale nemôžeš ostatným brániť, aby ti na to napísali tej svoj.
0

• 2 Pages +
  • 1
  • 2
  • You cannot start a new topic
  • This topic is locked

2 User(s) are reading this topic
0 members, 2 guests, 0 anonymous users

TOPlist