Mystiq.org - forum: HipHop/Rap Community - Mystiq.org - forum

Jump to content

• 24 Pages +
  • « First
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • Last »
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

HipHop/Rap Community tmelit,tmelit a tmelit..(sdružovat se)

#281 User is offline   All 

• Group: Registrovaný člen

Post icon  Posted 12 September 2009 - 03:45 PM

Brutální animák...válka je mým osudem,chochocho brutusss http://www.youtube.c...zE&feature=fvsr Ill Bill - War Is My Destiny
0

#282 User is offline   Miras 

Posted 12 September 2009 - 06:23 PM

Hip Hop neposloucham ale weed pálím :-) pěstuju si hezky svuj skunk ve skříni :-)
0

#283 User is offline   Rasta 

• Group: VIP

Posted 12 September 2009 - 11:12 PM

View PostMiras, on Sep 12 2009, 06:23 PM, said:

Hip Hop neposloucham ale weed pálím :-) pěstuju si hezky svuj skunk ve skříni :-)

jakej model a watáž??
0

#284 User is offline   All 

Posted 13 September 2009 - 07:57 AM

Nakupujete náký věci i přez Growshop?:D - Hm, kámoš měl taky skříň nák po domácku upgradovanou, škoda že už nehulí moch sem si dávat šlůčky zadáčo:D mno jn a já bydlim v paneláku a matka weed nechce do baráku...ani na balkon.Mít víc tolerantnější rodiče-ale co :)
0

#285 User is offline   Rasta 

Posted 13 September 2009 - 10:22 AM

a rika ti neco pestovani venku normal pod slunkem?? :D
0

#286 User is offline   All 

Post icon  Posted 13 September 2009 - 04:32 PM

View PostRasta, on Sep 13 2009, 10:22 AM, said:

a rika ti neco pestovani venku normal pod slunkem?? :)

Ano ano už mam zasazený asi 6 skér u kámoše na chalupě..je to trošku vyšší nadmořská výška äle kytiškám se daří víc než dobře...akorát mě sere ten jeho kocour Mourek..jednu kytišku ohnácal a dostal za vyučenou:D je u přítelkyně v jedný vesnici než kytičky budou full:)
mno nato že sou tam od června sou luxusní :)
0

#287 User is offline   jumper 

Posted 13 September 2009 - 05:51 PM

Ty sázíš ... kocour sklízí xD
0

#288 User is offline   M4RtH 

Posted 13 September 2009 - 08:57 PM

Osobně hip - hop poslouchám hodně dlouho ( cca 6 let ) a abych narovinu řekl , nemám rád "hopery" jako je autor topicu . Ani se lidem nedivím , že maj na Hip - Hop ve většině případu negativní názor . Vidět 15 cti letého týpka s gangsta výrazema , EROU na hlavě kterou jim koupila máma a věčně smrdí chlastem a trávou a myslí si jak nejsou cool . Dnešní generace má na HH trošku jiný pohled než před pár lety . Proto jde HH tak dolů , a stává se z něj komerční sračka . Osobně si pod slovem Hip - Hop představím více než jen zkouřené týpky s kalhotama pod kolena . Můj názor , myslím si že od toho tady tenhle topic je .

This post has been edited by M4RtH: 13 September 2009 - 09:00 PM

0

#289 User is offline   Rasta 

Posted 13 September 2009 - 11:35 PM

View PostAll, on Sep 13 2009, 04:32 PM, said:

Ano ano už mam zasazený asi 6 skér u kámoše na chalupě..je to trošku vyšší nadmořská výška äle kytiškám se daří víc než dobře...akorát mě sere ten jeho kocour Mourek..jednu kytišku ohnácal a dostal za vyučenou:D je u přítelkyně v jedný vesnici než kytičky budou full:)
mno nato že sou tam od června sou luxusní :D

muj letosni pest vubec nedopada dle ocekavani...

4 kytky ukradeny, 1 sezrana slimakem, 1 rozmrdana lesni zveri, 3 samci

nakonec se muzu tesit jen na tri samice :) ale ty uz pekne kvetou, tak je aspon na co se divat
0

#290 User is offline   Janyt 

Posted 14 September 2009 - 08:44 AM

View PostM4RtH, on Sep 13 2009, 09:57 PM, said:

Osobně hip - hop poslouchám hodně dlouho ( cca 6 let ) a abych narovinu řekl , nemám rád "hopery" jako je autor topicu . Ani se lidem nedivím , že maj na Hip - Hop ve většině případu negativní názor . Vidět 15 cti letého týpka s gangsta výrazema , EROU na hlavě kterou jim koupila máma a věčně smrdí chlastem a trávou a myslí si jak nejsou cool . Dnešní generace má na HH trošku jiný pohled než před pár lety . .....

souhlasim s tebou cece.. jezdim ted do prace busem a potkavam denne imba gangsta hopera s placatou bejskou a na nohach ma boty prestige. fakt dobrej image :D hip hop sel hodne dolu. je to skoda..

This post has been edited by Janyt: 14 September 2009 - 08:44 AM

0

#291 User is offline   M4RtH 

Posted 15 September 2009 - 10:30 AM

View PostJanyt, on 14 September 2009 - 08:44 AM, said:

souhlasim s tebou cece.....

Hip Hop se mi líbí jako hudba , ne jako životní styl . Taky ho poslouchám a nenosím žádné boty Prestige ani Eru :D . Říkám je to o těch rádoby hoperech o kterých si udělaj lidi názor už jen podle toho jak se vyjadřují , jak se chovaj . Často pak soudí i podle jednoho jedince ostatní , a opravdu nechci patřit mezi věčně zkouřené "gangstery"
0

#292 User is offline   Miras 

Posted 15 September 2009 - 01:43 PM

Hopery mam rad jenom naky, ktery sou v antife :-)
0

#293 User is offline   Miras 

Posted 15 September 2009 - 01:48 PM

View PostRasta, on 12 September 2009 - 11:12 PM, said:

jakej model a watáž??

Model vubec netusim, mam to pres kamose co to ma uz par let.. watáž, nejsem zrovna oducenej od groweru.cz ale takovej spis amater... sodíkovku mam 400W , na steny sem narval takovej lesklej igelit z papirnictvi, je lepsi nez to bílý z growshopu, vetraky mam 170x170x51mm 2x , jeden odtah jeden pritah na pritah mam dole 3 dury pasiv, filter mam z vysavace "" nechtel sem do toho cpat tolika penez stacila mi ta darda za sodikovku. Na ofuk sem si koupil v kauflandu stolni vetrak kterej sem povesil na retizek "" stalo me to 250 takze neber to.. Cela skrin me stala neco okolo 6000-7000 zase jsem to tolik nepocital protoze nez sem ji udelal celou trvalo mi to skoro rok ""
0

#294 User is offline   All 

Posted 15 September 2009 - 03:03 PM

Ste moc chytrý sice se ta moda už jednou řešila ale co..vy stejně nikdy nebudte vědět co toe REAL Hip-Hop...to co máte v povědomí je možná tak 5Ocent,Eminem,Lil Wayne a pobný bubblegum pop rappery...proto tolik děcek, dříf se k rapu dostalo mnohem mín lidí..hh nikdy to nepochopíte ale co užž brána je tovřená jen vyvoleným a jen vyvolení mohou spatřit správnou cestu která je zároveň true a real tak kontroluj heavy rap Necro - No Remorse
0

#295 User is offline   Rasta 

Posted 15 September 2009 - 04:27 PM

View PostMiras, on 15 September 2009 - 01:48 PM, said:

Model vubec netusim, mam to pres kamose co to ma uz par let.. watáž, nejsem zrovna oducenej od groweru.cz ale takovej spis amater... sodíkovku mam 400W , na steny sem narval takovej lesklej igelit z papirnictvi, je lepsi nez to bílý z growshopu, vetraky mam 170x170x51mm 2x , jeden odtah jeden pritah na pritah mam dole 3 dury pasiv, filter mam z vysavace "" nechtel sem do toho cpat tolika penez stacila mi ta darda za sodikovku. Na ofuk sem si koupil v kauflandu stolni vetrak kterej sem povesil na retizek "" stalo me to 250 takze neber to.. Cela skrin me stala neco okolo 6000-7000 zase jsem to tolik nepocital protoze nez sem ji udelal celou trvalo mi to skoro rok ""

to je peknej setup, tak preju at ti to dobre dojede ;)
0

#296 User is offline   Miras 

Posted 15 September 2009 - 04:39 PM

View PostRasta, on 15 September 2009 - 04:27 PM, said:

to je peknej setup, tak preju at ti to dobre dojede ;)

Taky tech nervu pri delani ruznejch der.. nasral sem se s tim hodne ale uz jsem jednou sklizel a dobra dobra namka... neni nad domácí. Ale rad exepimentuju s ruznejma hnojivama venku v kukuricnych polích i na balkone "" na tom poli je to "adrenalin" a hlavne strach aby to do zejtra ,nez prides, nezmizlo :-)
0

#297 User is offline   M4RtH 

Posted 15 September 2009 - 04:58 PM

View PostAll, on 15 September 2009 - 03:03 PM, said:

Ste moc chytrý sice se ta moda už jednou řešila ale co..vy stejně nikdy nebudte vědět co toe REAL Hip-Hop...to co máte v povědomí je možná tak 5Ocent,Eminem,Lil Wayne a pobný bubblegum pop rappery...proto tolik děcek, dříf se k rapu dostalo mnohem mín lidí..hh nikdy to nepochopíte ale co užž brána je tovřená jen vyvoleným a jen vyvolení mohou spatřit správnou cestu která je zároveň true a real tak kontroluj heavy rap Necro - No Remorse

Ještě že ty víš co je to real hip hop ty gangsta rasta man ;) .. Real Hip Hop vymřel po smrti 2Paca ale to ty jsi byl ještě někde na houbách takže o tom stylu víš stejně jako 95 % real hoperu tvé věkové kategorie .

This post has been edited by M4RtH: 15 September 2009 - 04:58 PM

0

#298 User is offline   All 

Posted 15 September 2009 - 06:31 PM

View PostM4RtH, on 15 September 2009 - 04:58 PM, said:

Ještě že ty víš co je to real hip hop ty gangsta rasta man :) .. Real Hip Hop vymřel po smrti 2Paca ale to ty jsi byl ještě někde na houbách takže o tom stylu víš stejně jako 95 % real hoperu tvé věkové kategorie .

Ano ano...víš co...hled si svýho a neškatiulkuj do věkové kategorie já neposlouchám Hip-POP...tupac respektuji ale Hip-Hop neni mrtvej ale vyjebanci by rádi chtěli.Když nevěříš jdi zkontrolovat tvou neighbourhood.Máš mrtvo?:D či wannabe gangstazzz :) Jaký si to uděláš takoví to máš ale hudba reflektuje realitu.A Rap je hlavně o textech.Your ideas is long time dead...
0

#299 User is offline   Lorkis 

Posted 15 September 2009 - 06:40 PM

Víte co je zajímavé? Nechci vás urážet nebo tak, ale nedávno jsem viděl dokument Global Metal a je to dokument o světovém metalu, jen abyste věděli že to není kravina na CSFD má ten dokument 95% A říká se v něm co už jsem dávno věděl, že metal poslouchají hlavně chytrří lidi typu inženýři, lidi na vysoké škole atp... Zato vy Hopeři, ruku nasrdce... moc chytrých jich neznám, konečně mám tuto svou teorii dokázanou vědecky :D
0

#300 User is offline   All 

Posted 15 September 2009 - 07:26 PM

View PostLorkis, on 15 September 2009 - 06:40 PM, said:

Víte co je zajímavé? Nechci vás urážet nebo tak, ale nedávno jsem viděl dokument Global Metal a je to dokument o světovém metalu, jen abyste věděli že to není kravina na CSFD má ten dokument 95% A říká se v něm co už jsem dávno věděl, že metal poslouchají hlavně chytrří lidi typu inženýři, lidi na vysoké škole atp... Zato vy Hopeři, ruku nasrdce... moc chytrých jich neznám, konečně mám tuto svou teorii dokázanou vědecky :D

Zajímavé..taky si myslim že metal poslouchaj docela cajk lidi ale nelíbí semi ten kontrast oblečení alá bledá kůže a černý hadry.Myslim že hypers jsou chytrý ale ne zas tak tady jako spíš v Anglii.Ty starší český fans sou každopádně chytrý.Myslim že toe individuální.
0

• 24 Pages +
  • « First
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • Last »
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic