Mystiq.org - forum: HipHop/Rap Community - Mystiq.org - forum

Jump to content

• 24 Pages +
  • « First
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • Last »
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

HipHop/Rap Community tmelit,tmelit a tmelit..(sdružovat se)

#261 User is offline   sammy 

• Group: Registrovaný člen

Posted 11 August 2009 - 09:26 AM

Zdravím hopíky....Chtěl jsem se zeptat, zda si překládáte nějaké texty "negrů"(to není rasistická urážka, ale oni se tak nazývají) a nebo jenom uctíváte Tupláka(Tu paca), půl dolara (50 cent) aj. Já jenom, že ve videu, které je !!ZDE!! . Je hodně pěkně vysvětleno, že by Vás hopery (samozřejmě mluvím o těch bílých) mezi sebe nevzali. Navíc, když uvidíte jak jde na ulici klučík s rovným kšiltem, kalhotama u kolen, 5Kg stříbra na krku, a houpavou chůzí (přesně jak tučňák) tak není to k smíchu? Jejich český Bloods(červení) a Crips(modrý). Nic víc, blood pálí modrý šátek a crips to sere, protože modrá je jejich "style color" a crips za to pálí červený šátek a to zase sere bloods, protože červená je jejich barva. Říkám si, že už mě nemůže nic překvapit, Hip hop jako takový neodsuzuju, je to styl muziky a říkat "můj styl je lepší a Tvůj je na hovno" je hloupé, protože každý máme svůj. Ale sere mě to arogantní chování daných jedinců z Hip hopové kultury. Hrajou si na "negry" a přitom by byli mezi prvníma který by oni poslali někam jinam. Nechci se hádat, jen mi někdo z hoperů prosím odepište v rámci slušnosti - žádný vyhrožování, že mi zastřelíte rodinu, a já budu pomalu umírat( :D ) na to video, kde jsou hopeři, které tak moc a moc uctíváte :D HOWGH :)

a jinak ještě dodávám: tohle je hip hop, který se mi líbí :-P connect i BBB - boja mojih vena :) (a i když se Vám to může zdát, nejsou to žádní "náckové", ale hooligans a tvrdé jádro fans fotbalového týmu Dinamo Zagreb..)
a tenhle nered & navijaci - srce vatreno (navijacka himna za sp2006. ) :)

This post has been edited by sammy: 11 August 2009 - 09:38 AM

0

#262 User is offline   All 

Post icon  Posted 11 August 2009 - 02:21 PM

Kocour nacíček a dašlí zajímavá debata...Mno čim bych tak začal.Za prví odděl sračky od pravdy.Za druhé nemluv o nikom že je negr jelikož někdo chytrej si to přivez a ostatní se toho chytli a jestli to zkurveneé slovo bude dál existovat akorát posílíš degenaraci dalších mladých vyhulenců co si hrajou na skinheads.Ano černoši si tak řikají protože si dělají prdel z diskriminace.A říct to někdo jinej o nich-prostě jednou nevíš jetli ti nechtěj uříznout hlavu.Debilní hra na šátky a lokace kde jsou moje drogy moje děfky moje prachy atd. je skutečně stupindí ae neska už ji hrajou trochu jinak.Pak je tu další problém v černošských čtvrtích jsou kostely kde malym dětem do hlavy vtloukají odmalička že bílí člověk je špatný a že na bílé lidi přijde zkáza a podobný věcičky.Takže se vůbec nedivim když do takoví čtvrti přijde bílej hyper a ostatní černí hypers mu chtěj dát do držky.Mno holt proti rasismu se nesmí bojovat rasismem.A taky když tyhle černoši co maj špatný vzdělaní maj IQ 100 moc to nejde.San Andreas je skvělá hra.Určitě ti nevysvětim všechno ale se špatnym přístupem tomu ani nemusíš věřit.Já mam dobrej přístup a kolem sebe si tvořim sám.Nevěřim na peníze na komerci na všechno co vidíš v TV.Toe někde ůplně jinde.Sam pak každej uzná jestli vlastně bojoval za správnou věc nebo se jen tak přidružil aby někam patřil.

PS.: Ano ano říká se jsou nazzi proti drogám.Jenže všichni moccc dobře víme jak to je.
0

#263 User is offline   sammy 

Posted 11 August 2009 - 03:32 PM

View PostAll, on Aug 11 2009, 03:21 PM, said:

Kocour nacíček a dašlí zajímavá debata...Mno čim bych tak začal.Za prví odděl sračky od pravdy.Za druhé nemluv o nikom že je negr jelikož někdo chytrej si to přivez a ostatní se toho chytli a jestli to zkurveneé slovo bude dál existovat akorát posílíš degenaraci dalších mladých vyhulenců co si hrajou na skinheads.Ano černoši si tak řikají protože si dělají prdel z diskriminace.A říct to někdo jinej o nich-prostě jednou nevíš jetli ti nechtěj uříznout hlavu.Debilní hra na šátky a lokace kde jsou moje drogy moje děfky moje prachy atd. je skutečně stupindí ae neska už ji hrajou trochu jinak.Pak je tu další problém v černošských čtvrtích jsou kostely kde malym dětem do hlavy vtloukají odmalička že bílí člověk je špatný a že na bílé lidi přijde zkáza a podobný věcičky.Takže se vůbec nedivim když do takoví čtvrti přijde bílej hyper a ostatní černí hypers mu chtěj dát do držky.Mno holt proti rasismu se nesmí bojovat rasismem.A taky když tyhle černoši co maj špatný vzdělaní maj IQ 100 moc to nejde.San Andreas je skvělá hra.Určitě ti nevysvětim všechno ale se špatnym přístupem tomu ani nemusíš věřit.Já mam dobrej přístup a kolem sebe si tvořim sám.Nevěřim na peníze na komerci na všechno co vidíš v TV.Toe někde ůplně jinde.Sam pak každej uzná jestli vlastně bojoval za správnou věc nebo se jen tak přidružil aby někam patřil.

PS.: Ano ano říká se jsou nazzi proti drogám.Jenže všichni moccc dobře víme jak to je.

Co sem taháš nějaký nácky? Kdyby sis 2x nebo 3x přečetl co jsem psal, když Ti to nestačí jednou a nechápeš pointu, tak pochopíš co jsem tím chtěl říct. Ale podle vyjadřování, slovní zásoby, pravopisu a stylu Tvého psaní myslím, že asi nemá cenu pokračovat v diskuzi, protože se opravdu nikam nedostaneme. Budeš omýlat pořád to a ono, a že nevěříš na věci v TV? To já také ne, ale to video co jsem poslal jsou překlady textů, které ta daná skupina(popř. raper) "zpívá" . Konec debaty :D

P.S. : proti drogám jsou no a máš pravdu, že drogy berou...kafe, čokoláda, cigarety, alkohol, ale i na lékách se dá udělat závislost a potom to jsou drogy. Opravdu nevíš o čem mluvíš, utvrdil jsi jen můj názor. nechci Vám to tady spamovat, a tak opravdu končíme debatu :)

This post has been edited by sammy: 11 August 2009 - 03:38 PM

0

#264 User is offline   All 

Post icon  Posted 11 August 2009 - 04:24 PM

View Postsammy, on Aug 11 2009, 03:32 PM, said:

Co sem taháš nějaký nácky? Kdyby sis 2x nebo 3x přečetl co jsem psal, když Ti to nestačí jednou a nechápeš pointu, tak pochopíš co jsem tím chtěl říct. Ale podle vyjadřování, slovní zásoby, pravopisu a stylu Tvého psaní myslím, že asi nemá cenu pokračovat v diskuzi, protože se opravdu nikam nedostaneme. Budeš omýlat pořád to a ono, a že nevěříš na věci v TV? To já také ne, ale to video co jsem poslal jsou překlady textů, které ta daná skupina(popř. raper) "zpívá" . Konec debaty :D

P.S. : proti drogám jsou no a máš pravdu, že drogy berou...kafe, čokoláda, cigarety, alkohol, ale i na lékách se dá udělat závislost a potom to jsou drogy. Opravdu nevíš o čem mluvíš, utvrdil jsi jen můj názor. nechci Vám to tady spamovat, a tak opravdu končíme debatu :)

You are sick...littlebit.Škoda.Právě tak to bude ta druhá varianta..špatnej přístup.Když řikáš ,,negry´´ tak tahám nácky.Nák se mi to nelíbí.A klidně piš dál nic o čem se dá hovořit nepovažuju za spam.A na tvé videjka sem se nekoukal.Možná sem jednoduchej ae jakej je rozdíl mezi tim co řikáš a mezitim co děláš.Chodit s loveckejma plemenama na fotbálek je sockárna ne?Nic neber osobně já to beru jakože kosmopolitně.
0

#265 User is offline   sammy 

Posted 11 August 2009 - 04:27 PM

View PostAll, on Aug 11 2009, 05:24 PM, said:

You are sick...littlebit.Škoda.Právě tak to bude ta druhá varianta..špatnej přístup.Když řikáš ,,negry´´ tak tahám nácky.Nák se mi to nelíbí.A klidně piš dál nic o čem se dá hovořit nepovažuju za spam.A na tvé videjka sem se nekoukal.Možná sem jednoduchej ae jakej je rozdíl mezi tim co řikáš a mezitim co děláš.Chodit s loveckejma plemenama na fotbálek je sockárna ne?Nic neber osobně já to beru jakože kosmopolitně.

Hooligans odsuzuju, pokud narážíš na to :D Prostě se mi to líbí nic víc :) A já vytáhl "negry", protože o nich je celková hip hopová kultura, to založili oni, a jenom banda dětí si na ně hraje :D
0

#266 User is offline   All 

Posted 11 August 2009 - 09:13 PM

View Postsammy, on Aug 11 2009, 04:27 PM, said:

Hooligans odsuzuju, pokud narážíš na to :) Prostě se mi to líbí nic víc :) A já vytáhl "negry", protože o nich je celková hip hopová kultura, to založili oni, a jenom banda dětí si na ně hraje :)

¨
Doba je piča a každej si rád hraje na frajery.To víš.Nwm proč všichni odsuzují děti.Vzdyt děti jsou velcí fanoušci mozná nakeho rappera mají i jako idol.Chodí na koncerty.Kupují CDčka když sou nadšení.Ale jen coe pravda všude už se jen CDs fritují to se netýká jen Hip-Hopu/Rapu.Prodejnost albumů prostě klesá no.Ale to nechci vytahovat.Ano černoši mají svoji kulturu a tu si chtějí chránit.Ale je i spousta US bílích rapperů co nejsou jen další wannabe.Dobrým příkladem je Ill Bill.Taky nahrál na tuto tématiku trek ,,White Nigger´´.Evropa je ale oddělená od Ameriky a tvoří se tu scény každého národa.Repování je skvělá forma sebevyjadřování.Můžeto zkusit každej.Ale ne každý mu to jde...

PS.:Máš zájem řešit rasu? všechno bude 100% true :o
0

#267 User is offline   dandis 

Posted 11 August 2009 - 09:19 PM

jééžiš musim se přidat k těm co Hip Hop odszujou: ty kktni nosej trïka až ke kolenum dlouhý rovný kšilty natočený do strany
no omg když je vidim řikam si jak tohle někoho mužu oslovit rofl nějákej kontrafakt no další rofl a jenom se podívam na tvuj styl psaní
tak je mi jasný že ti tim hiphopem někdo pěkně vymyl mozek..
0

#268 User is offline   sammy 

Posted 11 August 2009 - 09:40 PM

View PostAll, on Aug 11 2009, 10:13 PM, said:

PS.:Máš zájem řešit rasu? všechno bude 100% true :o

Co sem taháš nějakou rasu? Ježiš přečti si co píšeš. A to Tvoje sraní angličtiny do českých vět je už prostě moc - odmítám se bavit s takhle stupidním člověkem. Už nemusíš ani odepisovat, končím... tohle je prostě moc :) Jsi už podle textu inteligentní a úplně bez omamných látek....

PS: vrať se do školy - Tvá čeština je hodně mizerná :) Jo vlastně Ty jsi taky "white nigga" :)

This post has been edited by sammy: 11 August 2009 - 09:42 PM

0

#269 User is offline   sammy 

Posted 11 August 2009 - 09:41 PM

View Postdandis, on Aug 11 2009, 10:19 PM, said:

jééžiš musim se přidat k těm co Hip Hop odszujou: ty kktni nosej trïka až ke kolenum dlouhý rovný kšilty natočený do strany
no omg když je vidim řikam si jak tohle někoho mužu oslovit rofl nějákej kontrafakt no další rofl a jenom se podívam na tvuj styl psaní

+1

Jinak jsi mi připoměl vtip :o
Víš proč černoši nosí ty velký rovný kšilty?
aby jim ptáci neposrali rty

:) :) :)
0

#270 User is offline   Henri 

Posted 11 August 2009 - 09:58 PM

View Postdandis, on Aug 11 2009, 09:19 PM, said:

Tolerance ti nechybí. Jestli se ti něco nelíbí tak se o to nezajímej, když i po tom budeš mít neustálou touhu nadávat do něčeho čemu vůbec nerozumíš, poraď se se svým psychologem.
0

#271 User is offline   All 

Posted 12 August 2009 - 09:24 AM

View Postsammy, on Aug 11 2009, 09:40 PM, said:

Co sem taháš nějakou rasu? Ježiš přečti si co píšeš. A to Tvoje sraní angličtiny do českých vět je už prostě moc - odmítám se bavit s takhle stupidním člověkem. Už nemusíš ani odepisovat, končím... tohle je prostě moc :) Jsi už podle textu inteligentní a úplně bez omamných látek....

PS: vrať se do školy - Tvá čeština je hodně mizerná :wub: Jo vlastně Ty jsi taky "white nigga" :D

Jak cheš asi si chtěl jenom buzerovat..ae ze začátku jsem ti to docela žral.Hovno odepisovat.Člověk chodí na čerstvej vzduch pálit weed a nestará se jenom o to co píšou naký kkti co jim jebe v hlavě z toho že někdo píše kontroverzi.No cho cho.Je to čůpr wjec když si někdo hodí angličtinu do češtiny.Omg já sem tak stupidní..hh vyser se mi na záda.Já ti pak protáhnu tlustym střevem, elektrickej kabel ty vyjebanče.
Má čeština je nádherná.Protože mě sere negr.Přečtu si to klidně stokrát a stejně nevopravim ani slovo.Vrat se do porodnice.
PS.: Myslel si tuhle stupiditu...Dyt je tak krásná:wub: Nechápu jak někdo podle toho co jinej píše může usuzovat kdo je jak inteligentní.
0

#272 User is offline   All 

Posted 12 August 2009 - 09:27 AM

View Postsammy, on Aug 11 2009, 09:41 PM, said:

+1

Jinak jsi mi připoměl vtip :)
Víš proč černoši nosí ty velký rovný kšilty?
aby jim ptáci neposrali rty

:D :wub: :wub:

Moda a anotomie člověka.Ale kvuli rtům to nebude.Proč někdo nosí ponožku přez xicht?aby si čuchal jak mu smrdí noha?Stejně úchylný jako tvoje gegy.
0

#273 User is offline   All 

Post icon  Posted 12 August 2009 - 09:31 AM

http://www.youtube.c...h?v=Q92lUvf8sx8 Turbo Boost - Intelekt z Ulice (neuvedene stratene video)

Bez komentáře.
0

#274 User is offline   sammy 

Posted 12 August 2009 - 09:38 AM

View PostAll, on Aug 12 2009, 10:24 AM, said:

Jak cheš asi si chtěl jenom buzerovat..ae ze začátku jsem ti to docela žral.Hovno odepisovat.Člověk chodí na čerstvej vzduch pálit weed a nestará se jenom o to co píšou naký kkti co jim jebe v hlavě z toho že někdo píše kontroverzi.No cho cho.Je to čůpr wjec když si někdo hodí angličtinu do češtiny.Omg já sem tak stupidní..hh vyser se mi na záda.Já ti pak protáhnu tlustym střevem, elektrickej kabel ty vyjebanče.
Má čeština je nádherná.Protože mě sere negr.Přečtu si to klidně stokrát a stejně nevopravim ani slovo.Vrat se do porodnice.
PS.: Myslel si tuhle stupiditu...Dyt je tak krásná:) Nechápu jak někdo podle toho co jinej píše může usuzovat kdo je jak inteligentní.

Zvýraznil jsem Ti to co je napsané špatně, vynechal jsem anglické slova, čárky a slova, kde Ti chybí nějaké písmenko (to se stát může) a pak si přečti Tvé PS. Tak máš? Tak teď už víš, jak dokážou lidi posuzovat inteligenci druhých lidí :wub: A jinak už ses dal i na urážky? :wub: To je milé :D ze začátku sjem opravdu chtěl inteligentní odpovědi a vyjádření, ale to bohužel neumíš, a tak se jen potvrdil můj názor na tyhle "parazity".
PS: Ten vtip jsi asi nepochopil :wub:

This post has been edited by sammy: 12 August 2009 - 11:11 AM

0

#275 User is offline   bread 

• Group: VIP

Posted 12 August 2009 - 11:50 AM

Yeah nigga!Bhůtyfl flejm...

Hip hop (ani rap )moc nemusím, ale chápu, že jsou lidé kterým se to líbí. Mně osobně jen vadí ty extrémy ( viz. pro znalce Mc Majk a Čéra a podobní exoti ). Když si někdo hraje na to, jak je hrozně z ghetta, jediný co má je jeho gun, jeho bičiz, fellaz a přitom má na účtě miliony dolarů, korun, kun, éček,..To podle mě moc nefunguje :-D i když jasný, v pohádkách se taky lže.... Pokud víš jak a cca kdy rap vznikl, tak pochopíš jaké sociální skupině to bylo určené (černý muž pod bičem otrokáře žil, neměl čas a začal rýmovat) a pochopíš proč tu samm zdánlivě řeší "barvu". Určitě je to dobrý způsob pro sebevyjádření, jen by to asi mělo mít hlavu a patu. Druhá věc je ten styl oblečení. Nelíbí se mi noční košile, boty velký jak garáž na punto, kalhoty velikosti xxxxl na xl člověku, hrnec se střechou na palici, šátek pod tím... Dělám si z toho srandu, ale opět chápu, že to někomu může přijít in. Punkeři se taky neoblíkají zrovna podle mého gusta :D A k tomu bílí x černí, tomuhle vztahu se, když mluvíš o hiphaphopu, vyhnout vážně nemůžeš, vždyť je to samá podstata tohoto stylu.

Kdo je soudnej tak, i když bude hip hop bránit, musí uznat, že hodně bílých raperu je hodně absurdních...
0

#276 User is offline   All 

Posted 12 August 2009 - 11:57 AM

View Postsammy, on Aug 12 2009, 09:38 AM, said:

Zvýraznil jsem Ti to co je napsané špatně, vynechal jsem anglické slova, čárky a slova, kde Ti chybí nějaké písmenko (to se stát může) a pak si přečti Tvé PS. Tak máš? Tak teď už víš, jak dokážou lidi posuzovat inteligenci druhých lidí :) A jinak už ses dal i na urážky? :) To je milé :D ze začátku sjem opravdu chtěl inteligentní odpovědi a vyjádření, ale to bohužel neumíš, a tak se jen potvrdil můj názor na tyhle "parazity".
PS: Ten vtip jsi asi nepochopil :)

Ty si asi taky sežral všechno moudrou na světě když se mi snažíš opravovat komenty.Hele moje nadávky sou fér ale tvoje kecy se v hlavě usazujou dýl.Spisovně se snažim psát jen když musim psát nákou vyjebanou esej do školy.A budeš se možná divit-nevedu si f tom špatně.
O.k nic inteligentního ti asi nepovím.Bohužel pro tebe.Když nepochopíš moje hulváctví v textech si lůzr co si hraje na nákýho hošánka či co.
Umim spoustu vjecí ale chtít po mně abych změnil své vyjadřování tam kde se mi to nehodí je pro mě na hovno.Paraziti.No kamaráde taky máš svý nahrabáno jen se neboj.A ten vtip jsem pochopil až moc dobře.Vzhledem k tomu že už mě uniká pointa toho proč se s tebou dál bavim či odepisuju už to dál dělat nebudu, tak se pak nediv.

PS.:Vyjebanec je taky pěkný slovo a navíc jak si přiznal je to pro tebe ještě lichotka.
0

#277 User is offline   All 

Posted 12 August 2009 - 12:02 PM

View Postbread, on Aug 12 2009, 11:50 AM, said:

Kdo je soudnej tak, i když bude hip hop bránit, musí uznat, že hodně bílých raperu je hodně absurdních...

Uznávám.A neprodává ti tvá máma špatný drogy? :D
Jinak mír :)
0

#278 User is offline   sammy 

Posted 12 August 2009 - 12:03 PM

View PostAll, on Aug 12 2009, 12:57 PM, said:

Ty si asi taky sežral všechno moudrou na světě když se mi snažíš opravovat komenty.Hele moje nadávky sou fér ale tvoje kecy se v hlavě usazujou dýl.Spisovně se snažim psát jen když musim psát nákou vyjebanou esej do školy.A budeš se možná divit-nevedu si f tom špatně.
O.k nic inteligentního ti asi nepovím.Bohužel pro tebe.Když nepochopíš moje hulváctví v textech si lůzr co si hraje na nákýho hošánka či co.
Umim spoustu vjecí ale chtít po mně abych změnil své vyjadřování tam kde se mi to nehodí je pro mě na hovno.Paraziti.No kamaráde taky máš svý nahrabáno jen se neboj.A ten vtip jsem pochopil až moc dobře.Vzhledem k tomu že už mě uniká pointa toho proč se s tebou dál bavim či odepisuju už to dál dělat nebudu, tak se pak nediv.

PS.:Vyjebanec je taky pěkný slovo a navíc jak si přiznal je to pro tebe ještě lichotka.

prej "nevedu si f tom špatně" a "umim spoustu vjecí" to je prostě mazec :D Máš pravdu končíme debatu :) měj se :)
0

#279 User is offline   All 

Post icon  Posted 12 August 2009 - 12:46 PM

View Postsammy, on Aug 12 2009, 12:03 PM, said:

prej "nevedu si f tom špatně" a "umim spoustu vjecí" to je prostě mazec :D Máš pravdu končíme debatu :) měj se :)

Původně si jsem nejspíš přišel řešit proč to někdo poslouchá.Tak abys neřek ješte ti naposled odpovim:Někomu se to líbí.

Jinak se taky měj a opatruj se http://forum.mystiq....tyle_emoticons/default/big_boss.gif
0

#280 User is offline   All 

Posted 12 August 2009 - 12:53 PM

http://www.youtube.c...h?v=564d3daeP-0 Jedi Mind Tricks - Black Winter Day

Dokonalej sampl...
0

• 24 Pages +
  • « First
  • 12
  • 13
  • 14