Maník, on May 19 2009, 09:08 PM, said:
maniku, za to ty jsi svatej cece :)
Necro, on May 19 2009, 10:04 PM, said:
Popravdě, už se celkem teším až se sem nahrne mladší ganerace nově vznikajících hoperů a bude to právě Váš topic, kterej bude zaspamovanej sračkama, viz toto. Těším se na Vaše reakce.
A k otázce... ne
kazde muze vyjadrit svuj nazor, je pravda ze to nekdo dela trosku nevhodnym zpusobem, ale taky nazor.. sice pises ze tu pisu jak pisu, ale samotnej autor topicu nam tu nadava do pi.. atd :) staci si to projit :)
All, on May 20 2009, 08:51 AM, said:
no, lepsi byt motherfucker nez totalni trotl ze jo :) aspon z toho neco mas hele.. Proc si me chtel chvalit? :D
Je mi jedno jestli jsi mi veril nebo ne, nebavi me porad opakovat ze tu jde o prezentaci a o chovani, nez o styl hudby jako takovy atd.. zajed se nekdy se svym placatym ksiltem podivat do Bronxu, urcite tam stanes jejich GURU cece, a vsichni z tebe budou vysrani. Kdybych potkal nekoho starsiho, tak vim na tuty ze se nechova jak trotl, resp jak 90% procent z vas, coz je docela smutny :)
Jeste neco ti poradim: slova co pouzivas jako napr.: toe, newvěřil (asi si chtel napsat newěřil), face, mash, boom z tebe neudelaji lepsiho hopera, to mi ver a ani nebudes vetsi drsnak.. spis k smichu :)
Help