Mystiq.org - forum: HipHop/Rap Community - Mystiq.org - forum

Jump to content

• 24 Pages +
  • « First
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Last »
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

HipHop/Rap Community tmelit,tmelit a tmelit..(sdružovat se)

#61 User is offline   Prasopes 

• Group: Registrovaný člen

Posted 03 April 2009 - 01:42 AM

proc si nektery lidi myslej, ze sou neco vic, kdyz poslouchaji neco jinyho nez jiny lidi at jsou to metalisti, hoperi nebo kdokoliv ... co se tyce "pozeru" jsou vsude a i ve vasem stylu a rozhodne nejste vyjimecny jenom proto, ze neposlouchate lunetic a negelujete si pindoura, at si kazdej posloucha co chce je mi to jedno, kdyz nebude kecat do toho co mam poslouchat ja a nebude se navazet do toho co posloucham ja, kurva naka tolerance ne ?.p vzdyt je to jen hudba ^^
0

#62 User is offline   Janyt 

• Group: VIP

Posted 03 April 2009 - 07:27 AM

View PostRasta, on Apr 2 2009, 07:41 PM, said:

jo to All: máš muj obdiv za ten ledovej klid s kterým řešíš blitky Janýta zde v tomhle topicu, jo a ty Zoníku... chop se lopatky a začni si už hloubit místo pro svůj dřevěnej spacák

tos trosku prehnal
0

#63 User is offline   Shagy 

Posted 03 April 2009 - 04:02 PM

View PostJanyt, on Apr 3 2009, 08:27 AM, said:

tos trosku prehnal

vystihl ,samá pravda
0

#64 User is offline   All 

Posted 03 April 2009 - 06:30 PM

ty woe Janyte sereš tu hovna jak broky.Jediný k čemu ses standartně vyjádřil je to okolo toho ježďení na skejtu.Kdyby to aspoň bylo vtipný.. http://forum.mystiq....tyle_emoticons/default/big_boss.gif a jinak nenavážej se tu do neutrálních lidí jaký to nejsou degeni.Já sem rád že ty co to neposlouchaj a přispějou sem taky nákým neutrální příspěvkem a pozdravem tak že to je taky v pohodě.Myslim že si akorát znepřátelíš tvé dosavadní felátka jak nato koukám.Nebudu tu davat přednášky typu ,,o čem to teda je a proč to posloucháš??''.Na to každej at si přijde sám, co má nakej vztah k muzice a opakuji že kdo nemá vztah k sobě nemůže mít ani k ničemu jinýmu.Poprví sem to slyšel jako kluk u staršího kámoše když sem byl u něj na návštěvě a řikal sem mu hele co to je za muziku? a On:to je rap.Taky mě to nutilo abych kejval hlavou do rytmu a v obličeji výraz objevu a radosti.Bylo to spontaní..Od tý chvíle sem ožil.Přeju všem at maj taky takovídle zásadní zážitky na který se nezapomíná :D .Protože ten pocit prvního objevu je fantastickej...

Na Očku nedávaj jenom klipy od fiftíka,eminema,snoppa a jinejch hop-stars.Když si přiblížíš tak uvidíš že každý úterý od 19:00 jde pořad 5.Element.A tam je všechno k mání i rozhovory s hostama.Pak v půlnoci tentýž den HipHop Dont Stop a tam sou jen samí klipy od různejch autorů..To co vidíte ve dne a ste neinformovaný je komerce..to samí vám můžou hrát i na Evropě 2 jen bez klipu...Proto občas ten fiftík a eminem občas zaslechnete ale tohle jen nastavená tvář a je potřeba proniknout mnohem hlouběji.Jenže obyčejný lidi si většinou představěj tohle když se dostane na toto téma.. http://forum.mystiq....tyle_emoticons/default/meeting.gif
0

#65 User is offline   Shagy 

Posted 07 April 2009 - 01:34 PM

Jenže obyčejný lidi si většinou představěj tohle když se dostane na toto téma.. http://forum.mystiq....tyle_emoticons/default/meeting.gif
[/quote]

však tim se to myslel..
0

#66 User is offline   Janyt 

Posted 07 April 2009 - 02:06 PM

View PostAnrel, on Apr 2 2009, 07:11 PM, said:

proti tomu co to byvalo na starym forku je to dneska krasa co pise :(

taky si myslim ze jsem milius

View PostShagy, on Apr 3 2009, 05:02 PM, said:

vystihl ,samá pravda

at si kopu hrob vystihl? no jak myslis.. je to od vas hracu pekny, mi tohle prat ty vole. se nedivim, ze se....
0

#67 User is offline   risko 

Posted 07 April 2009 - 03:57 PM

a vubec, hip hop to nejsou jen slova, to jsou i činy
XD lol ja z ty hlasky nemuzu :)
0

#68 User is offline   Janyt 

Posted 07 April 2009 - 07:20 PM

View Postrisko, on Apr 7 2009, 04:57 PM, said:

a vubec, hip hop to nejsou jen slova, to jsou i činy
XD lol ja z ty hlasky nemuzu :D

nj jsou to hlavne sracky v hlavach tech pitomcu co si mysli ze to tu osvobodili
0

#69 User is offline   Rasta 

Posted 09 April 2009 - 10:22 AM

no jo vlastne, ten osvoboditel si byl ty.. v čele.... a s lopatou
0

#70 User is offline   Janyt 

Posted 09 April 2009 - 10:55 AM

View PostRasta, on Apr 9 2009, 11:22 AM, said:

no jo vlastne, ten osvoboditel si byl ty.. v čele.... a s lopatou

myslis? ja delam v IT oboru, narozdil od tebe, co mas na brade dulek od nasady lopaty :P
0

#71 User is offline   All 

Posted 13 April 2009 - 08:10 PM

Umučení Krista je výbornej film pro Janýta:D hrozně mě to mučí číst ty žvásty:D

Já vim co by to chtělo...někoho kdo sem napíše něco k tématu:)
0

#72 User is offline   Anrel 

Posted 13 April 2009 - 08:12 PM

zeditovane /ospravedlnujem sa za spam/

This post has been edited by Anrel: 13 April 2009 - 09:58 PM

0

#73 User is offline   Anrel 

Posted 13 April 2009 - 08:12 PM

sry za double uz by som si mal kupit tu novu mys..

This post has been edited by Anrel: 13 April 2009 - 08:12 PM

0

#74 User is offline   Koomp 

Posted 13 April 2009 - 10:14 PM

moj nazor, ktory sa vztahuje len na hudobny styl nie na ludi

hip-hop a rap - od hudby to ma daleko, za to by som nedal ani cent
metal- vecsina metalistov su konske copy, ktore kricia do mikraku a hovno im rozumiet.
a preco? uz len tie texty hovoria samy za seba.

nechapem ako mozu niektory posudzovat cloveka podla toho co pocuva.
to je ako keby ste sa mí smiali,ze nosim tricko zo second- handu a to uz je trosku primitivne nemyslis janyt?
0

#75 User is offline   Kopo 

Posted 13 April 2009 - 10:35 PM

Ludia serte na to...

proste hudba+net = flame ktory vzdy bol, je a bude...

pretoze dve partie blbych deti na seba kydaju a nepochopia co je multikulturna spolocnost alebo pojem tolerancia.
tento topic je uplne zbytocny, hheri maju svoju pravdu, metalisti tiez... vo vsetkych kulturach sa najdu normalni ludia aj blbe deti ale sudit cloveka podla hudby, ktoru pocuva je naozaj demencia.

prosim locknite to niekto, je to diskusia postavena na tom ze sa niekto chce navazat do hiphopu (nie nebojte sa nepocuvam ho a je to irelevantne) a nevedie k nicomu. vznikaju tu akurat hadky, spory a potom su z toho tresty uplne zbytocne. chodte sa hadat o hudbe niekde inde, lebo ako ste iste pochopili (aj z hadok ingame, mozno iba na inych servroch to je) nikam to nevedie, olej vo vode nikto nerozpusti.

naozaj neviem ci to niekoho a koho to bavi, a myslim si ze to vypoveda o jeho IQ, proste sa naucte tolerovat toho druheho, nie je kazdy ako vy, a to ze sa mu paci nieco ine (nie iba hudba) nie je dovod na to aby som ho isiel slovne verejne zniest pod ciernu zem. kazdy ma svoju pravdu.

ak vas to bavi, pokracujte, ale IMHO je to naozaj trapne a dementne takto sa tu hadat onicom a kydat na seba kvoli kravinam.
0

#76 User is offline   Black_one 

• Hlavní GameMaster
  • Group: Hlavní Admin

Posted 14 April 2009 - 08:02 AM

Prago Union powa jako a Divokej západ ti nedovolí chrápat :( Náhodou starej hip hop je jako dost dobrej.. dnešní HH stojí za velkou pi**.

This post has been edited by Black_one: 14 April 2009 - 08:03 AM

#77 User is offline   Janyt 

Posted 14 April 2009 - 11:24 AM

View PostBlack_one, on Apr 14 2009, 09:02 AM, said:

Prago Union powa jako a Divokej západ ti nedovolí chrápat ;) Náhodou starej hip hop je jako dost dobrej.. dnešní HH stojí za velkou pi**.

moje rec.. skoda ze to tak skoncilo
0

#78 User is offline   All 

Posted 15 April 2009 - 04:23 PM

Nic neskončilo jen se to posunulo někam jinam a možná se z toho vytratilo to počáteční "srdce" a vzalo se to pak za špatnej konec ale ta energie je tu furt...jen mě sere že málo mladejch kluků se snáží svůj rep protlačit(v ČR)...
0

#79 User is offline   Zuzatornik 

Posted 15 April 2009 - 05:01 PM

Jo...diwokej západ si taky pamatuju asi 2-3 písničky:D. Dřív sem taky poslouchala hip hop, ani nevím jak dlouho se mě to drželo...pak jsem přičuchla k Papa roach a podobným. Časem mi začal hip hop vadit...českej se mi nelíbí kvůli tomu že většina textů je s prominutím o ničem, když každý pátý slovo je d*vka, k*rva, tráva, chlast, kalby...a když slyším americkej hip hop, vybaví se mi prostě reklama na Maxi king. Ale každej si může poslouchat co chce, neodsuzuju nikoho kvůli tomu. Ale ,,velký" kluky s kýblem na hlavě a borky s rozkrokem u kolem nemusím.
0

#80 User is offline   All 

Posted 15 April 2009 - 06:28 PM

hele vy jihlaváci..znáte ty trika slogem: MY SME Z JIHLAVY HAJZLE!
sem to nedávno viděl na Deputoj Madre z PIO..
0

• 24 Pages +
  • « First
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Last »
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic