Mystiq.org - forum: HipHop/Rap Community - Mystiq.org - forum

Jump to content

• 24 Pages +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Last »
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

HipHop/Rap Community tmelit,tmelit a tmelit..(sdružovat se)

#41 User is offline   Mako 

• Group: VIP

Posted 01 April 2009 - 03:01 PM

chtělo by to vic moderátorů :))
0

#42 User is offline   Farelein 

Posted 01 April 2009 - 03:10 PM

View PostAll, on Apr 1 2009, 12:43 PM, said:

Cz:Dj Wich - The Golden Touch
Ektor a Enemy - Airon Meidan
Pio Squad - Interwiev
SK: Čystichov - Posledný Doberman
H16 - Čísla Nepustia
Vec - Funkčný Veterán

Nejak tam nevidim slovenskou klasiku Nazov Stavby:) Ale jinak je tam asi vyber toho nejlepsiho momentalne na scene.
0

#43 User is offline   Qirti 

Posted 01 April 2009 - 03:18 PM

Někteří jedinci jsou tu fakt k breku. Bylo tu něco ve smyslu že kdo poslouchá hip hop = malý děcko, totál výmaz. Taky nemusím ty malý "gangstaz" co ve 12/13 chodí po ulici v cigáre v hubě, mají svoji mp3 vní 10 písniček a jedou furt dokola.. Ale jinak vetšina je normální což znamená že jsou to stejní lidi jako Janýt a podobní "anti hip hoperi" a to že třeba nosí flexu/new eru a oblíkají se třeba jen trošku jinak než "lidi obvykle" neznamená to jak už jsem psal že jsou to dementi apod. Já taky když nejdu po ulici a vidím např. metalistu tak mu nezačnu nadávat že je kokot za to co poslouchá a kdoví co ještě.. Prostě žijeme ve svobodným státě a každej má právo poslouchat co chce a a těm co se to nelíbí nezbýva nic jinýho držet huby.. Proto prosím Janýte vyser se na to když se ti to nelíbí tak si toho nevšímej a přestaň tu psát ty sračky... Ve výsledku si tu stejně za dementa jen ty...
0

#44 User is offline   All 

• Group: Registrovaný člen

Posted 01 April 2009 - 03:53 PM

Nic se uzavírat nebude je to můj topic pro lidi stejný krve.Nesnášim co si sem chodíte dělat prdel z něčeho na co nemáte viz.ta metalbásnička.Ajo líbí se mi ta polovina lidí co dávaj zpětnej ráz:) jen tak dalej chlapci palte weed vyjadřujte se jak chcete, jebejte politky, fakujte nácky a všechny co stojí proti nám je nato vhodná doba i čas.Bratři ze slovenska koukněte na youtube na skladbu Slovensko od Mojej Reči.Ta vystihuje atmosféru a dobu.Jinak ZVERINA bude mít nové album..
hh Kdo jede do Práglu do Abatonu na Ice Cuba? :) :)
0

#45 User is offline   Necro 

Posted 01 April 2009 - 03:58 PM

Janýte ty seš normálně idiot, teď už to i já musim říct. Smím vědět, jak by si ty reagoval, kdyby někdo pičoval (viz to co tu ty píšeš) do tvýho oblíbenýho? Čimž nemyslim pouze hudbu ale tak něco podobně...

A jinak k tématu, hip hopu sem tak nějak přičuchl koncem základky a vesměs sem jel pouze na tomhle až někdy do nedávna, takže tak posledních 5 let, cca. Jenže, nic nemá věčnýho trvání a to, co sem měl na tomhle stylu rád se z toho začíná vytrácet. Začalo to s příchodem jistý věci od Ushera a pak už to začlo narůstat jako rakovina. Čimdál horší melodie, texty, "vytírání si zadků penězma"... hrůza. A toť asi ten důvod, proč se už já onim hiphoperem nenazývám. Ovšem ne že bych to uplně zatratil (jiný triko než to vytahaný bych si nekoupil a některý skladby taky rád poslechnu), ale svět se trochu rozšířil, a díky pár lidem, viz Daft sem trochu přilnul k dnb, reggae (jednou se tohle slovo naučim psát správně, slibuju) a tak podobně. A jinak Golden Touch bylo opravdu celkem líbivý. Bohužel to je asi tak vše, současnej českej hip hop = teplej hip hop. A možná sem z Jihlavy ale na Pio Squad teda fakt hrdej nejsem.

A to je asi tak vše, zase celej den ve škole a hlava... hlava tu není
0

#46 User is offline   smismou 

Posted 01 April 2009 - 04:05 PM

a co se všichni chytit za ruce a vyjít si na procházku jako ve školce?? to byly panečku léta..hudbu jsme neposlouchali a bylo nám vše jedno..teda krom toho kdo ukrad toho poníka nebo kdo utrhl nožižku týhle princezně..pojdte a projdem se třeba po parku nas*rem si do plenek a bude nám hej..a nebudem se tu hádat a pomlouvat okolo hudebních stylů ok?
0

#47 User is offline   All 

Posted 01 April 2009 - 04:18 PM

to Necro: No já vim taky sem si dříf něco nalhával co se týče tej komerce ale taky mě sere že se z toho začíná dělat stádo občas tupých,občas vyzrálejších lidí co nevěděj na čem je to založený.Jestli to nebude fungovat brzo to celé spadne jako domek z karet.Jak sem řekl kvalitu podpořim nemam s tim problém proto to u mně nikdy neskončí a budu stát za svým.
Jen je mi smutno když si vzpomenu kde sou ty doby starejch PSH alá Repertoá(2001) :) ...Njn je to vývoj a kdybych měl zůstat na místě nebylo by to o ničem.
0

#48 User is offline   Maník 

• Vyhozen z komunity Mystiq.org

Posted 01 April 2009 - 04:19 PM

my sme ve skolce nemeli ponika :'(
0

#49 User is offline   KouKyS 

Posted 01 April 2009 - 04:24 PM

View Postsmismou, on Apr 1 2009, 06:05 PM, said:

a co se všichni chytit za ruce a vyjít si na procházku jako ve školce?? to byly panečku léta..hudbu jsme neposlouchali a bylo nám vše jedno..teda krom toho kdo ukrad toho poníka nebo kdo utrhl nožižku týhle princezně..pojdte a projdem se třeba po parku nas*rem si do plenek a bude nám hej..a nebudem se tu hádat a pomlouvat okolo hudebních stylů ok?

v tvym pripade je to spis jit za skolku, utrhnout viko od piva, ozrat se z toho, az se z toho poseres a bude ti hej? :)
0

#50 User is offline   Anrel 

Posted 01 April 2009 - 06:12 PM

.

This post has been edited by Anrel: 02 April 2009 - 12:37 AM

0

#51 User is offline   Janyt 

Posted 02 April 2009 - 08:39 AM

View PostSniper83, on Apr 1 2009, 03:17 PM, said:

no jo, hip hop, kde jsou ty časy, kdy tahle hudba patřila téměř 100% jenom ke skejťákům, snowboarďáků, bikerů a podobný pakáži (ke kterejm se ještě dnes ochotně hlásim, i když už jsem na prkýnku nestál dobře tři roky)... tenkrát jsme pro lidi, co nejezdili, ale jen "vyznávali" hiphopovej styl měli krásný slovíčko "nosič." Bohužel se z tohohle stylu stala naprosto nechutně komerční záležitost...

dik :D btw ja jezdil cca 7 let na skejtu a vim jak to v ty dobe bylo.. ti tvi nosici byli u nas "pozéři" taky dobry oznaceni vid? :D no a spis sme poslouchali jiny veci nez hip hop. hip hop poslouchali prave spis ti pozeri co se jen opirali o skejt. proste lamy no.. stal sem na skejtu cece loni a kickflip si jeste dam :D

View PostFarelein, on Apr 1 2009, 03:55 PM, said:

Janyte dej si facku. Soudit lidi podle toho, co poslouchaji, a jeste jim zato nadavat. Zase si jednou ukazal jakej si genius na intelektualni vyssi.

sam si dej facku, priste az budes chtit s necim poradit tak se na tebe vyprdnu, moc rad a casto zapominas. :D
0

#52 User is offline   Farelein 

Posted 02 April 2009 - 09:50 AM

View PostJanyt, on Apr 2 2009, 09:39 AM, said:

sam si dej facku, priste az budes chtit s necim poradit tak se na tebe vyprdnu, moc rad a casto zapominas. :D

Nezapominam. Za radu sem byl rad, ale nemam rad lidi, kteri soudi podle toho co clovek posloucha. Tot vse :D
0

#53 User is offline   Mako 

Posted 02 April 2009 - 10:04 AM

Janýte, upřimně, nepříjdeš si sám sobě někdy trapně ? na forku se chováš jako ten uplně nejvíc arogantni idiot, kterýho sem kdy viděl .... chováš se fakt otřesně ...
0

#54 User is offline   Janyt 

Posted 02 April 2009 - 11:55 AM

View PostFarelein, on Apr 2 2009, 10:50 AM, said:

Nezapominam. Za radu sem byl rad, ale nemam rad lidi, kteri soudi podle toho co clovek posloucha. Tot vse :P

no ja se na tebe priste vyprdnu, tot vse :)

View PostMako, on Apr 2 2009, 11:04 AM, said:

Janýte, upřimně, nepříjdeš si sám sobě někdy trapně ? na forku se chováš jako ten uplně nejvíc arogantni idiot, kterýho sem kdy viděl .... chováš se fakt otřesně ...

Nj, tak to si napis do zpovednice, at te tam nekdo rozhresi a ty budes mit klidny spani. Me je uplne jedno, co si o mne myslis, to ty asi porad nedokazes pochopit. Kdo me zna osobne, tak moc dobre vi. :P
0

#55 User is offline   Henri 

Posted 02 April 2009 - 12:40 PM

View PostJanyt, on Apr 2 2009, 08:39 AM, said:

dik :) btw ja jezdil cca 7 let na skejtu a vim jak to v ty dobe bylo.. ti tvi nosici byli u nas "pozéři" taky dobry oznaceni vid? :P no a spis sme poslouchali jiny veci nez hip hop. hip hop poslouchali prave spis ti pozeri co se jen opirali o skejt. proste lamy no.. stal sem na skejtu cece loni a kickflip si jeste dam :)

Takhle bych to zase nerozdělil. Sou lidi který se snažej a de jim to, ostatní zevlujou. Říká se že hopeři maj lepší styl, techniku... zas např. punkeři jezdí daleko rychlej a chodí do hodně nebezpečnejch věci. Možná na tom něco je :)
Já na skejtu vyjedu taky už jenom přiležitostně, docela mě to štve, parta a lidi okolo... to sou nezapomenutelný zážitky :P .
Jaro je tady, možná bych mohl zajít nasbírat nějakou silniční lišej xD

A k hip hopu, žádný problém, mám rád cokoliv co se mi zalíbí na první poslech.
0

#56 User is offline   Janyt 

Posted 02 April 2009 - 12:46 PM

View PostHenri, on Apr 2 2009, 01:40 PM, said:

Sou lidi který se snažej a de jim to, ostatní zevlujou. Říká se že hopeři maj lepší styl, techniku... zas např. punkeři jezdí daleko rychlej a chodí do hodně nebezpečnejch věci. Možná na tom něco je :)
Já na skejtu vyjedu taky už jenom přiležitostně, docela mě to štve, parta a lidi okolo... to sou nezapomenutelný zážitky :P

no to nevim jestli maji lepsi styl a techniku.. Me osobne mp3jka v kapse pri jezdeni vadila, vadi mi i bryle na nose kdyz jsem jezdil a i batoh treba. Premyslim ze si skejt zas koupim a budu jezdit u nas ve skateparku :P) prece jen je to ted snazsi kdyz clovek maka, tak neresi zlomenou desku atd :))

hudbu mam rad jiste ze takovou co me zaujme, nemam vyhraneny styl a kdyz sme u toho hip hopu tedy tak mam rad snad jen M.O.P.feat. Busta Rhymes - Ante Up, to je poradnej narez :)
0

#57 User is offline   Daft 

Posted 02 April 2009 - 05:55 PM

View PostHenri, on Apr 2 2009, 12:40 PM, said:

Takhle bych to zase nerozdělil. Sou lidi který se snažej a de jim to, ostatní zevlujou. Říká se že hopeři maj lepší styl, techniku... zas např. punkeři jezdí daleko rychlej a chodí do hodně nebezpečnejch věci. Možná na tom něco je :)
Já na skejtu vyjedu taky už jenom přiležitostně, docela mě to štve, parta a lidi okolo... to sou nezapomenutelný zážitky :) .
Jaro je tady, možná bych mohl zajít nasbírat nějakou silniční lišej xD

já bych to zas tak nedělil podle hudby...každej jezdil jinak a hudba s tím podle mě nesouvisela. jinak nosič a pózer se u nás tehdy říkalo lidem ve skejtových hadrech co nejezdili...teďka už to je trochu jíný, protože se sem dováží spousta hip-hopových hader, který se od skejtových dost liší, přestože mají společný rysy typu volné kalhoty, mikiny s výraznou kapucou a tak. takže říkat, že člověk ve volných hadrech s new erou na hlavě nutně musí být nosič...no neřekl bych to :) stejně je to slovo už dost mimo...

a tady jedna hip-hop klasika

Group Home - Suspended In Time
0

#58 User is offline   Anrel 

Posted 02 April 2009 - 06:11 PM

View PostMako, on Apr 2 2009, 11:04 AM, said:

proti tomu co to byvalo na starym forku je to dneska krasa co pise :)
0

#59 User is offline   Shagy 

Posted 02 April 2009 - 06:27 PM

ooohh gengsta ,fackovat lidi na potkaní? Díívate se moc na MTV a očko kde v tučnych klipech rapuje 50cent,tohle je fakt uroveň ,tester team power.. rejpete se vnosu a nevite co dělat ,kopete se doprdele nudou?!
Vidim tu same rockery co se projevují ,ale proč? viz. druha věta
Metal..? Proč ne.. posloucham a to musim uznat že radši poslechnu numetal ,nez 98% většina metalistu disco.. a dalsim těmto podobným nesmyslům
0

#60 User is offline   Rasta 

Posted 02 April 2009 - 06:41 PM

sem taky kdysi mel z hopíků celkem srandu, ale od té doby co jsme se s kamosem zbombili na strome a on pustil pisnicku od cypress hill ("Here is something you cant undestand"), a já zacal v rytmu pohupovat hlavu aniž bych to vědel, tak sem zjistil, co na tom tak asi vidíte (slyšíte)... ale tak zhulenost pak opadla, krk prebolel a vratil sem se k svymu

jo to All: máš muj obdiv za ten ledovej klid s kterým řešíš blitky Janýta zde v tomhle topicu, jo a ty Zoníku... chop se lopatky a začni si už hloubit místo pro svůj dřevěnej spacák
0

• 24 Pages +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Last »
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users