HipHop/Rap Community tmelit,tmelit a tmelit..(sdružovat se)
Posted 01 April 2009 - 03:10 PM
All, on Apr 1 2009, 12:43 PM, said:
Ektor a Enemy - Airon Meidan
Pio Squad - Interwiev
SK: Čystichov - Posledný Doberman
H16 - Čísla Nepustia
Vec - Funkčný Veterán
Nejak tam nevidim slovenskou klasiku Nazov Stavby:) Ale jinak je tam asi vyber toho nejlepsiho momentalne na scene.
Posted 01 April 2009 - 03:18 PM
Posted 01 April 2009 - 03:53 PM
hh Kdo jede do Práglu do Abatonu na Ice Cuba? :) :)
Posted 01 April 2009 - 03:58 PM
A jinak k tématu, hip hopu sem tak nějak přičuchl koncem základky a vesměs sem jel pouze na tomhle až někdy do nedávna, takže tak posledních 5 let, cca. Jenže, nic nemá věčnýho trvání a to, co sem měl na tomhle stylu rád se z toho začíná vytrácet. Začalo to s příchodem jistý věci od Ushera a pak už to začlo narůstat jako rakovina. Čimdál horší melodie, texty, "vytírání si zadků penězma"... hrůza. A toť asi ten důvod, proč se už já onim hiphoperem nenazývám. Ovšem ne že bych to uplně zatratil (jiný triko než to vytahaný bych si nekoupil a některý skladby taky rád poslechnu), ale svět se trochu rozšířil, a díky pár lidem, viz Daft sem trochu přilnul k dnb, reggae (jednou se tohle slovo naučim psát správně, slibuju) a tak podobně. A jinak Golden Touch bylo opravdu celkem líbivý. Bohužel to je asi tak vše, současnej českej hip hop = teplej hip hop. A možná sem z Jihlavy ale na Pio Squad teda fakt hrdej nejsem.
A to je asi tak vše, zase celej den ve škole a hlava... hlava tu není
Posted 01 April 2009 - 04:05 PM
Posted 01 April 2009 - 04:18 PM
Jen je mi smutno když si vzpomenu kde sou ty doby starejch PSH alá Repertoá(2001) :) ...Njn je to vývoj a kdybych měl zůstat na místě nebylo by to o ničem.
Posted 01 April 2009 - 04:24 PM
smismou, on Apr 1 2009, 06:05 PM, said:
v tvym pripade je to spis jit za skolku, utrhnout viko od piva, ozrat se z toho, az se z toho poseres a bude ti hej? :)
Posted 02 April 2009 - 08:39 AM
Sniper83, on Apr 1 2009, 03:17 PM, said:
dik :D btw ja jezdil cca 7 let na skejtu a vim jak to v ty dobe bylo.. ti tvi nosici byli u nas "pozéři" taky dobry oznaceni vid? :D no a spis sme poslouchali jiny veci nez hip hop. hip hop poslouchali prave spis ti pozeri co se jen opirali o skejt. proste lamy no.. stal sem na skejtu cece loni a kickflip si jeste dam :D
Farelein, on Apr 1 2009, 03:55 PM, said:
sam si dej facku, priste az budes chtit s necim poradit tak se na tebe vyprdnu, moc rad a casto zapominas. :D
Posted 02 April 2009 - 10:04 AM
Posted 02 April 2009 - 11:55 AM
Farelein, on Apr 2 2009, 10:50 AM, said:
no ja se na tebe priste vyprdnu, tot vse :)
Mako, on Apr 2 2009, 11:04 AM, said:
Nj, tak to si napis do zpovednice, at te tam nekdo rozhresi a ty budes mit klidny spani. Me je uplne jedno, co si o mne myslis, to ty asi porad nedokazes pochopit. Kdo me zna osobne, tak moc dobre vi. :P
Posted 02 April 2009 - 12:40 PM
Janyt, on Apr 2 2009, 08:39 AM, said:
Takhle bych to zase nerozdělil. Sou lidi který se snažej a de jim to, ostatní zevlujou. Říká se že hopeři maj lepší styl, techniku... zas např. punkeři jezdí daleko rychlej a chodí do hodně nebezpečnejch věci. Možná na tom něco je :)
Já na skejtu vyjedu taky už jenom přiležitostně, docela mě to štve, parta a lidi okolo... to sou nezapomenutelný zážitky :P .
Jaro je tady, možná bych mohl zajít nasbírat nějakou silniční lišej xD
A k hip hopu, žádný problém, mám rád cokoliv co se mi zalíbí na první poslech.
Posted 02 April 2009 - 12:46 PM
Henri, on Apr 2 2009, 01:40 PM, said:
Já na skejtu vyjedu taky už jenom přiležitostně, docela mě to štve, parta a lidi okolo... to sou nezapomenutelný zážitky :P
no to nevim jestli maji lepsi styl a techniku.. Me osobne mp3jka v kapse pri jezdeni vadila, vadi mi i bryle na nose kdyz jsem jezdil a i batoh treba. Premyslim ze si skejt zas koupim a budu jezdit u nas ve skateparku :P) prece jen je to ted snazsi kdyz clovek maka, tak neresi zlomenou desku atd :))
hudbu mam rad jiste ze takovou co me zaujme, nemam vyhraneny styl a kdyz sme u toho hip hopu tedy tak mam rad snad jen M.O.P.feat. Busta Rhymes - Ante Up, to je poradnej narez :)
Posted 02 April 2009 - 05:55 PM
Henri, on Apr 2 2009, 12:40 PM, said:
Já na skejtu vyjedu taky už jenom přiležitostně, docela mě to štve, parta a lidi okolo... to sou nezapomenutelný zážitky :) .
Jaro je tady, možná bych mohl zajít nasbírat nějakou silniční lišej xD
já bych to zas tak nedělil podle hudby...každej jezdil jinak a hudba s tím podle mě nesouvisela. jinak nosič a pózer se u nás tehdy říkalo lidem ve skejtových hadrech co nejezdili...teďka už to je trochu jíný, protože se sem dováží spousta hip-hopových hader, který se od skejtových dost liší, přestože mají společný rysy typu volné kalhoty, mikiny s výraznou kapucou a tak. takže říkat, že člověk ve volných hadrech s new erou na hlavě nutně musí být nosič...no neřekl bych to :) stejně je to slovo už dost mimo...
a tady jedna hip-hop klasika
Group Home - Suspended In Time
Posted 02 April 2009 - 06:27 PM
Vidim tu same rockery co se projevují ,ale proč? viz. druha věta
Metal..? Proč ne.. posloucham a to musim uznat že radši poslechnu numetal ,nez 98% většina metalistu disco.. a dalsim těmto podobným nesmyslům
Posted 02 April 2009 - 06:41 PM
jo to All: máš muj obdiv za ten ledovej klid s kterým řešíš blitky Janýta zde v tomhle topicu, jo a ty Zoníku... chop se lopatky a začni si už hloubit místo pro svůj dřevěnej spacák
Help