Zdravím hopíky....Chtěl jsem se zeptat, zda si překládáte nějaké texty "negrů"(to není rasistická urážka, ale oni se tak nazývají) a nebo jenom uctíváte Tupláka(Tu paca), půl dolara (50 cent) aj. Já jenom, že ve videu, které je
!!ZDE!! . Je hodně pěkně vysvětleno, že by Vás hopery (samozřejmě mluvím o těch bílých) mezi sebe nevzali. Navíc, když uvidíte jak jde na ulici klučík s rovným kšiltem, kalhotama u kolen, 5Kg stříbra na krku, a houpavou chůzí (přesně jak tučňák) tak není to k smíchu? Jejich český Bloods(červení) a Crips(modrý). Nic víc, blood pálí modrý šátek a crips to sere, protože modrá je jejich "style color" a crips za to pálí červený šátek a to zase sere bloods, protože červená je jejich barva. Říkám si, že už mě nemůže nic překvapit, Hip hop jako takový neodsuzuju, je to styl muziky a říkat "můj styl je lepší a Tvůj je na hovno" je hloupé, protože každý máme svůj. Ale sere mě to arogantní chování daných jedinců z Hip hopové kultury. Hrajou si na "negry" a přitom by byli mezi prvníma který by oni poslali někam jinam. Nechci se hádat, jen mi někdo z hoperů prosím odepište v rámci slušnosti - žádný vyhrožování, že mi zastřelíte rodinu, a já budu pomalu umírat( :D ) na to video, kde jsou hopeři, které tak moc a moc uctíváte :D HOWGH :)
a jinak ještě dodávám: tohle je hip hop, který se mi líbí :-P
connect i BBB - boja mojih vena :) (a i když se Vám to může zdát, nejsou to žádní "náckové", ale hooligans a tvrdé jádro fans fotbalového týmu Dinamo Zagreb..)
a tenhle
nered & navijaci - srce vatreno (navijacka himna za sp2006. ) :)
This post has been edited by sammy: 11 August 2009 - 09:38 AM