Jinak abych taky něco přidal .. v poslední době co sem měl možnost vidět novější filmy/remaky :
Predatori : Už od malička sem byl velkej fanda arniho, tak sem hodně srovnával starýho predatora s novm podáním.
A mužu říct .. že pro mě to byl bohužel velkej propadák .. hlavní postava mi do filmu absolutně nezapadlo .. rádoby "tvrdák" se tam vůbec nehodil a celý to bylo tak nějak moc "moderně americký ". Moje hodnocení 5 z 10.
Souboj titánů : Další rameka starýho dílu na který sem se hodně těšil .. bohužel opak byl zase pravdou.
Byl sem na tom u nás v 3D kině a skutečných 3D scen bylo ve filmu tak 15 - 20 % podle mě.Opět pro mě absolutní kravina kterou se se starým dílem nemužu vůbec srovnávat.
Hodnocení : 4 z 10.
Kick ass : Tak tohle je hodně povedenej filmek :D.Něco podobnýho sem snad viděl poprví.
Brutalita, komedie, romantika všecho perfektně zapasovaný v jednom celku + vynikající soundtrack ( hlavně scenka big daddyho ve skladišti nebo jedna z posledních akčních scen ve sklepě ).
Hodnoce : 8,5 z 10
V poslednéch týdnech byla "twighlight horečka" .. takže sem se rozhnodul, že stáhnu 1,2 díl a uvidím jestli pudu mkrnout na 3.
Nechápu jak se něco takovího může někomu vůbec líbit .. to je tak "sladká romantika " až mi z toho bylo špatně.
Jak tady někdo psal hlavní herečka vypadá jak na drogách ... v druhým díle sem na ní byl už dost alergickej a to ani nemluvím o edwardovi, takže jsem se 3 dílu vyhnul hodně velkým obloukem.
Jinak co můžu doporučit za filmy :
1. Dokonalý trik,iluzionista - Absolutně perfektní filmy.Kdo na to mrkne dá mi určitě za pravdu. (mysteriozní dramata)
2. Pak určitě thrillery - spojenec,zločinec,vyjednávač a hlavně sedm.( super filmy se skvělím koncem .. hlavně sedm je docel brutálka .. určitě nejlepší film s bredem pittem.)
3. Horrory - tady mě nic nenapadá :D.
4. sportovní - V zajetí rychlosti, million dollary baby, těžká váha,nordwand.
5. Bitky - Kdo má rád filmy kde se dost bitkuje určitě mezi top patří undisputed - 2,3, blood and bone, ip man.
6. Animáky - Nejvíc se mi v poslední době líbl asi Vzhůru do oblak .. určitě doporučuju :).
7. Komedie - Nejvíc sem se nasmál asi u vybíjený :D
This post has been edited by Kuliik: 01 August 2010 - 07:17 PM