Page 1 of 1
LF poker
Posted 09 June 2010 - 06:47 PM
Neznáte nějakou pokerovou (Holdem) singleplayerovku do pár zbývajících hodin ve škole? Začínám být na pokeru závislý :)
Posted 09 June 2010 - 10:16 PM
Pokud vím tak hazard je ve škole zakázaný. Alespoň u nás to tak bylo. Za hazard byly na 3 měsíce vyloučeni 4 žáci. Díky tomu nestihli dodělat ročníkové projekty a museli opakovat.
Posted 09 June 2010 - 10:20 PM
jj je zakázaný pořád...ale koho to tíží o přestávce...žádný patroly učitelů po chodbách a třídách o přestávkách fakt nechodí :)
Posted 09 June 2010 - 10:22 PM
no já měl na střední i základní přestávky 10 minut a to jsem stačil maximálně přejít do další učebny, dopsat si poznámky apod ... maximálně o těch poledních, ale to se u nás chodilo sportovat :)
Posted 09 June 2010 - 10:40 PM
tak my mame prestavky 5 minut...velkou 20...ale tak ono nez ucitel dojde do hodiny...to je taky chvilka pres celou skolu + volny hodiny, kdyz zrovna nekde nenasavame a na nejaky poznamky atd...na to se u nas nehraje :)
A vetsinu casu sme stejne ve svoji tride :)
Posted 10 June 2010 - 06:30 PM
Maník, on 09 June 2010 - 10:40 PM, said:
tak my mame prestavky 5 minut...velkou 20...ale tak ono nez ucitel dojde do hodiny...to je taky chvilka pres celou skolu + volny hodiny, kdyz zrovna nekde nenasavame a na nejaky poznamky atd...na to se u nas nehraje :)
moje řeč =D=D dneska sem vyhral 90 kč =D
Page 1 of 1
Help