začínám normálně nabývat pocitu, že si nějaký fanoušek ČSSD xD
Koho budete volit? no flame pls
Posted 30 May 2010 - 12:40 PM
Účast voleb jestli je 62,1 nebo 62,2 % hlasů je opravdu záasadní rozdíl. Zajímavé že v praze volí hodně lidí ale takové Moravskoslezsko má účast někde kolem 45%.
Já osobně jsem velice rád jak to dopadlo. Myslim že lepší výsledek jsme si přt nemohli. Myslím že do 8 let by mohli komunisti dosáhnout na 5%, kvůli věku lidí kteří je ještě volí.
Já osobně jsem velice rád jak to dopadlo. Myslim že lepší výsledek jsme si přt nemohli. Myslím že do 8 let by mohli komunisti dosáhnout na 5%, kvůli věku lidí kteří je ještě volí.
Posted 30 May 2010 - 02:08 PM
Henri, on 29 May 2010 - 11:02 PM, said:
Takže naše vláda mohla za celosvětovou krizi? nebo tě nějak nechápu :D
bavilo se o ČR, myslim teda
Howkey, on 30 May 2010 - 12:40 PM, said:
ono aby to za pár let nevypadalo že tam bude 26 pravicových stran a 1 levice...
občas si říkám proč v zákonu není něco o tom že se smí formovat koalice pouze s 1 členem tzn 1+1 nebo proč nemůže být vyváženost stran u voleb...
na druhou stranu až to tu bude 90% ku 10% tak to dopadne stejně protože lidé jsou zaměřeni né na na několik politických stran ale pouze v pravo-levo... pak už volby budou k ničemu a z republiky se rovnou může stát občansko sociodemokratická diktatura, a spoustě lidem by to nevadilo když jim dotyční zaslíbí že tu komunisti a levice nebude vůbec. pokud za čas volby dopadnou tak jako ty studetské dnes
Posted 30 May 2010 - 04:25 PM
ČSSD mi nevadí, a jsem rád za opozici ... Ovšem Paroubek jí sám potopil. Hlavním heslem těchhle voleb byla změna, a to se povedlo.
Posted 30 May 2010 - 07:02 PM
Je naprosta klasika, ze pravice a levice se po nekolika volebnich obdobi u vlady stridaji. Nekde je to pravidelne po 4 letech jako u nas, jinde treba po 20ti jako v VB. Ale toho, ze zde bude vladnout stale a jenom pravice bych se moc nebal..
Posted 30 May 2010 - 08:08 PM
U nas se to ale nevystřídalo, predtim tu byla ODS s Kalouskem a tedka tu budou zase, pred 4 lety si nic z dluhu nedělali...tento rok najednou hrajou hrozne poctivy a svedomitý hochy http://forum.mystiq....tyle_emoticons/default/sarcasm.gif
Posted 30 May 2010 - 08:14 PM
Pak je tu ale otázka, jestli tohle všechno vůbec stojí za to, aby se kvůli tomu normální lidi rozčilovali.
Help