Koho budete volit? no flame pls
Posted 24 May 2010 - 09:43 AM
Takže nejlepší je volit pro mě ODS, protože stejně když vyhrajou budou se muset spojit s někým.
Takže pokud uvažujete stejně jako já, ODS / TOP09 ...
PS: Tento příspěvek je můj osobní názor, věřim že většina lidí se mnou bude souhlasit ale ti kteří ne tak prosím alespoň reagujte slušně :)
Posted 24 May 2010 - 09:47 AM
Posted 24 May 2010 - 09:55 AM
Takže jednoduchá strategie:
Když budeš volit malou stranu tak to je sice fajn ale pak vyhraje asi ČSSD kterou volí starší lidé a sociálně nižší vrstvy. Proto je vhodné volit právě ODS ... protože ty sice dáš hlas nějaké mini-straně ale díky tomu pak ztratí ty hlasy ODS, protože ten kdo "miluje ČSSD" nemá jinou variantu než ČSSD, kdežto pravicových stran je více a proto se ty křesla rozhodí tak blbě potom ...
Posted 24 May 2010 - 10:37 AM
Howkey, on 24 May 2010 - 09:55 AM, said:
Takže jednoduchá strategie:
Když budeš volit malou stranu tak to je sice fajn ale pak vyhraje asi ČSSD kterou volí starší lidé a sociálně nižší vrstvy. Proto je vhodné volit právě ODS ... protože ty sice dáš hlas nějaké mini-straně ale díky tomu pak ztratí ty hlasy ODS, protože ten kdo "miluje ČSSD" nemá jinou variantu než ČSSD, kdežto pravicových stran je více a proto se ty křesla rozhodí tak blbě potom ...
Takhle kalkulovat jsem prestal pred 12-ti roky, takze jsem 3x volil tu stejnou malou stranu a ted poctvrte budu opet - volim srdcem a za svou volbou si stojim, na kompromisy jsem uz moc starej, anebo jeste porad mladej. Pokud k tomu budes takhle pristupovat a hrat se sebou a s ostatnimi spoluobcany volebni hry o co nejmensi kompromisy, nebo kdo skodi zemi co nejmene, tak vlastne ve volbach davas nepravdivou informaci - a pak se nediv, jak to dopada, protoze si strany hlas pro ně vysvetluji tak, ze plne a zcela souhlasis s jejich programem, coz jsi rozhodne tak zcela nemyslel. A to uz vubec nemluvim o protestnich hlasech, pripadne o lidech, kteri svou volbou "vyvazuji" vliv nekoho jineho, silneho.
Takze - ja volim srdcem, a jsem po cele volebni obdobi klidny v dusi (na srdci), ze jsem udelal vse co jsem mohl.
Ale jinak - hlavne bezte volit, at se proste v cele spolecnosti vi, co kdo chce, jaky ma nazor. Aby volilo 60% lidi, to je k nicemu. Pak vyhraje volby nekdo, kdo realne ziskal treba 25% vsech moznych volicskych hlasu a zacne manipulovat statem, a to je fakt spatne.
Preji Vam stastnou ruku a klid na dusi.
eM
Posted 24 May 2010 - 10:53 AM
Rozhodně souhlasim s tim že volit by měli jít všichni kdo mohou ... se pak nedivte že vyhrají ČSSD když mladí sedí doma a důchodci kteří se nudí jdou volit ... (tohle je prosím nadnesené tak to neberte osobně)
Posted 24 May 2010 - 10:53 AM
Posted 24 May 2010 - 11:27 AM
Posted 24 May 2010 - 12:30 PM
i kdyz i pozitivni kampan typu: vsichni se vyfotme, usmejme se napisme tam 13. duchod ze zisku CEZu je stejne tak vtipne, jako kdyz na tu skupinovou fotku daji chudacka Sobotku s tim krunyrem na krku...
tyvole to je takovy chudak, jak ho odvazeli na tech nositkach.
mohl by se mnou jednou na trenink ultimatu, ale to by frajera asi rovnou zalili celeho do sadry.
jak rikam, volim jedine pravici, ale jsem uz i tak tady celou tou politickou scenou v Ceske Republice znechuceny, ze se vubec nedivim nekterym, kteri daji svuj hlas pro me zcela neperspektivni strane DS (omezit antirasismus je snad jedina dobra vec, co maji v programu, neni-li to jedina vec) nebo nepujdou volit vubec...
ono taky, z koho vybirat ze jo...
Posted 24 May 2010 - 12:49 PM
Jinak jak uz jsem psal v jinem topicu, pokud vubec pujdu, tak odevzdam neplatnej hlas, protoze tu neni nic rozumneho, co by melo sanci na 5%.
Posted 24 May 2010 - 01:48 PM
Posted 24 May 2010 - 02:20 PM
jinak ja urco TOP09... http://forum.mystiq....tyle_emoticons/default/to_become_senile.gif
Posted 24 May 2010 - 02:36 PM
edit pro nechapajiciho janyta:" stary levicove orientovany lidi maj ve zvyku chodit k volbam sborem vsici"
spokojen?
Posted 24 May 2010 - 02:39 PM
Takže TOP009, není o čem, Nečasovi sice věřím, ale furt tam jsou lidi jako Langer, takže tudy ne :)
Posted 24 May 2010 - 03:04 PM
Ehm, znáte vůbec jejich program že řikáte jak je to pravice?
Posted 24 May 2010 - 03:23 PM
Jo, teď si vlastně tak uvědomuju, že s neplatnou občankou mi volit moc nepujde...do kytek...
Posted 24 May 2010 - 04:22 PM
http://img717.imageshack.us/img717/9999/kolok.jpg
(aby to antifáčky tolik nebilo do očí)
Help