Mystiq.org - forum: Koho budete volit? - Mystiq.org - forum

Jump to content

• 5 Pages +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Last »
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Koho budete volit? no flame pls

Poll: Koho? (0 member(s) have cast votes)

...

1. ODS (15 votes [20.83%] - View)

Percentage of vote: 20.83%

2. ČSSD (0 votes [0.00%])

Percentage of vote: 0.00%

3. TOP09 (23 votes [31.94%] - View)

Percentage of vote: 31.94%

4. VV (19 votes [26.39%] - View)

Percentage of vote: 26.39%

5. jinou, menší stranu (15 votes [20.83%] - View)

Percentage of vote: 20.83%

Vote Guests cannot vote

#1 User is offline   rewew 

• Group: VIP

Posted 24 May 2010 - 09:37 AM

Já ČPS.
0

#2 User is offline   Howkey 

• Group: Registrovaný člen

Posted 24 May 2010 - 09:43 AM

Chtěl bych aby vládu složila ODS s TOP09, tedy protože TOP09 nemá reálnou šanci na výhru bylo by dobré aby vyhrála ODS ale neměla většinu, což se pravděpodobně nestane protože křesla blokují KSČM (proto bych je zrušil - díky nim právě vznikají ty Patové situace jestli jste si toho všimli ... ale to je mimo).
Takže nejlepší je volit pro mě ODS, protože stejně když vyhrajou budou se muset spojit s někým.

Takže pokud uvažujete stejně jako já, ODS / TOP09 ...

PS: Tento příspěvek je můj osobní názor, věřim že většina lidí se mnou bude souhlasit ale ti kteří ne tak prosím alespoň reagujte slušně :)
0

#3 User is offline   rewew 

Posted 24 May 2010 - 09:47 AM

No mně je celkem jedno, jestli vyhrajou ODS, nebo TOP09, hlavně ať to nevyhrajou socani, nebo komanči :)
0

#4 User is offline   Howkey 

Posted 24 May 2010 - 09:55 AM

Jiná politická strana nemá na to aby vyhrála bohužel ... to je buď ODS nebo ČSSD. TOP09 sice oslovila studenty a především vzdělané mladší lidi, ale to nestačí zatím.

Takže jednoduchá strategie:
Když budeš volit malou stranu tak to je sice fajn ale pak vyhraje asi ČSSD kterou volí starší lidé a sociálně nižší vrstvy. Proto je vhodné volit právě ODS ... protože ty sice dáš hlas nějaké mini-straně ale díky tomu pak ztratí ty hlasy ODS, protože ten kdo "miluje ČSSD" nemá jinou variantu než ČSSD, kdežto pravicových stran je více a proto se ty křesla rozhodí tak blbě potom ...
0

#5 User is offline   Maceq 

• Honored member

Posted 24 May 2010 - 10:37 AM

View PostHowkey, on 24 May 2010 - 09:55 AM, said:

Jiná politická strana nemá na to aby vyhrála bohužel ... to je buď ODS nebo ČSSD. TOP09 sice oslovila studenty a především vzdělané mladší lidi, ale to nestačí zatím.

Takže jednoduchá strategie:
Když budeš volit malou stranu tak to je sice fajn ale pak vyhraje asi ČSSD kterou volí starší lidé a sociálně nižší vrstvy. Proto je vhodné volit právě ODS ... protože ty sice dáš hlas nějaké mini-straně ale díky tomu pak ztratí ty hlasy ODS, protože ten kdo "miluje ČSSD" nemá jinou variantu než ČSSD, kdežto pravicových stran je více a proto se ty křesla rozhodí tak blbě potom ...

Takhle kalkulovat jsem prestal pred 12-ti roky, takze jsem 3x volil tu stejnou malou stranu a ted poctvrte budu opet - volim srdcem a za svou volbou si stojim, na kompromisy jsem uz moc starej, anebo jeste porad mladej. Pokud k tomu budes takhle pristupovat a hrat se sebou a s ostatnimi spoluobcany volebni hry o co nejmensi kompromisy, nebo kdo skodi zemi co nejmene, tak vlastne ve volbach davas nepravdivou informaci - a pak se nediv, jak to dopada, protoze si strany hlas pro ně vysvetluji tak, ze plne a zcela souhlasis s jejich programem, coz jsi rozhodne tak zcela nemyslel. A to uz vubec nemluvim o protestnich hlasech, pripadne o lidech, kteri svou volbou "vyvazuji" vliv nekoho jineho, silneho.

Takze - ja volim srdcem, a jsem po cele volebni obdobi klidny v dusi (na srdci), ze jsem udelal vse co jsem mohl.

Ale jinak - hlavne bezte volit, at se proste v cele spolecnosti vi, co kdo chce, jaky ma nazor. Aby volilo 60% lidi, to je k nicemu. Pak vyhraje volby nekdo, kdo realne ziskal treba 25% vsech moznych volicskych hlasu a zacne manipulovat statem, a to je fakt spatne.

Preji Vam stastnou ruku a klid na dusi.

eM
0

#6 User is offline   ozi88 

Posted 24 May 2010 - 10:48 AM

jedine pravice...
0

#7 User is offline   Howkey 

Posted 24 May 2010 - 10:53 AM

Já to chápu Macqu, a pokud by situace to dovolila tak jdu volit "svojí" stranu taky, jenže prostě tyhle volby nechci aby dopadli pro ČSSD ... Raději bych si vzal půjčku na studium než abych viděl jak z tý školy vyleze někdo kdo nic neumí.

Rozhodně souhlasim s tim že volit by měli jít všichni kdo mohou ... se pak nedivte že vyhrají ČSSD když mladí sedí doma a důchodci kteří se nudí jdou volit ... (tohle je prosím nadnesené tak to neberte osobně)
0

#8 User is offline   Lloyde 

Posted 24 May 2010 - 10:53 AM

Mě docela oslovila TOP09 a to nejen svým programem, ale věřím v to, že většina z těch lidí jsou už lidé zajištění, takže nebudou mít potřebu ten stát dále rozkrádat jako ti ostatní "u koryta", ale... kdo ví.
0

#9 User is offline   Xenerix 

Posted 24 May 2010 - 11:27 AM

V zásadě jsem uvažoval stejně jako Chodec. Zkrátka TOP09 je fajn, má dobrý program, ale nemá na to, aby porazila ČSSD. Přál bych si, aby získala co nejvíce hlasů, ale ne na úkor ODS, která má jako jediná strana šanci porazit ČSSD a tedy možnost získat tu výsadu jako první sestavovat vládu. Takhle bude mít ODS nějakých 20 procent, TOP09 15 a VV 10, nicméně pověření k sestavení vlády dostane Paroubek, prestože pravice bude mít většinu. Jinak VV u mě skončily v momentu, kdy John prohlásil, že "nevidí žádný problém v koalici s ČSSD, překážkou je pouze osoba pana Paroubka".
0

#10 User is offline   Legik 

• Group: WoW Tester

Posted 24 May 2010 - 11:30 AM

Zemanovce xD
0

#11 User is offline   ozi88 

Posted 24 May 2010 - 12:30 PM

nejlepsi jsou ty negativni kampane...to snad neni nikde ve svete, aby proti sobe ty strany tak ostre sli...

i kdyz i pozitivni kampan typu: vsichni se vyfotme, usmejme se napisme tam 13. duchod ze zisku CEZu je stejne tak vtipne, jako kdyz na tu skupinovou fotku daji chudacka Sobotku s tim krunyrem na krku...

tyvole to je takovy chudak, jak ho odvazeli na tech nositkach.

mohl by se mnou jednou na trenink ultimatu, ale to by frajera asi rovnou zalili celeho do sadry.

jak rikam, volim jedine pravici, ale jsem uz i tak tady celou tou politickou scenou v Ceske Republice znechuceny, ze se vubec nedivim nekterym, kteri daji svuj hlas pro me zcela neperspektivni strane DS (omezit antirasismus je snad jedina dobra vec, co maji v programu, neni-li to jedina vec) nebo nepujdou volit vubec...

ono taky, z koho vybirat ze jo...
0

#12 User is offline   Reaver 

Posted 24 May 2010 - 12:49 PM

Nemysim si, ze je zrovna nejrozumnejsi pouzivat poll, u kteryho lze videt, kdo pro co hlasoval ^^

Jinak jak uz jsem psal v jinem topicu, pokud vubec pujdu, tak odevzdam neplatnej hlas, protoze tu neni nic rozumneho, co by melo sanci na 5%.
0

#13 User is offline   Janyt 

Posted 24 May 2010 - 01:48 PM

osobne volim vzdy pravici.. TOP 09 nebudu volit kvuli te imba slozence co mi poslal ten tupec. takze bud ODS a nebo VV.
0

#14 User is offline   Blazek 

Posted 24 May 2010 - 02:20 PM

stary lidi maj ve zvyku chodit k volbam sborem vsici...proto ma levice tolik hlasu...ne ze je hodne lidi volit chce ale ze je pulka republiky lina a vali se doma..nebo si reknou :" mym hlasem stejne nic nezmenim"...
jinak ja urco TOP09... http://forum.mystiq....tyle_emoticons/default/to_become_senile.gif
0

#15 User is offline   Janyt 

Posted 24 May 2010 - 02:34 PM

View PostBlazek, on 24 May 2010 - 02:20 PM, said:

stary lidi maj ve zvyku chodit k volbam sborem vsici...proto ma levice tolik hlasu...

tim chces rict, ze my prarodice jsou komousi? no pletes se, pac vim ze oba dva voli pravici :)
0

#16 User is offline   Blazek 

Posted 24 May 2010 - 02:36 PM

ale prdlajs..takhle to vyznit nemelo =) moje babicka taky voli pravici...dobre tak
edit pro nechapajiciho janyta:" stary levicove orientovany lidi maj ve zvyku chodit k volbam sborem vsici"
spokojen?
0

#17 User is offline   Black_one 

• Hlavní GameMaster
  • Group: Hlavní Admin

Posted 24 May 2010 - 02:39 PM

No volil bych jedinou stranu bez finančních afér (úplatky apod.), což sou zelení, ale ty stojej v poslední době za pěkný prd.
Takže TOP009, není o čem, Nečasovi sice věřím, ale furt tam jsou lidi jako Langer, takže tudy ne :)

#18 User is offline   morfeuss 

Posted 24 May 2010 - 03:04 PM

VV

Ehm, znáte vůbec jejich program že řikáte jak je to pravice?
0

#19 User is offline   Maník 

• Vyhozen z komunity Mystiq.org

Posted 24 May 2010 - 03:23 PM

ODS...znám našeho hejtmana z ODS, Topol je můj kámoš na FB ^^ a tak vůbec...možná bych volil Zemanovce, ale...viz. Chodník :)

Jo, teď si vlastně tak uvědomuju, že s neplatnou občankou mi volit moc nepujde...do kytek...
0

#20 User is offline   Necro 

Posted 24 May 2010 - 04:22 PM

spíš nikoho; a když už, tak maximálně...
http://img717.imageshack.us/img717/9999/kolok.jpg
(aby to antifáčky tolik nebilo do očí)
0

• 5 Pages +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Last »
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users