Mystiq.org - forum: Homelessak - Mystiq.org - forum

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • This topic is locked

Homelessak Ne.erte se do me

#1 User is offline   Frenkie 

• Group: VIP

Posted 05 May 2010 - 07:15 PM

Mno zakladam tu takovy zbytecny toppicek pac jsem nas.anej xd Kdyz jsem dueloval pred og pribehl palach (Homelessak-ten típek z genesis) a zacal healovat protihrace xd jakou maji pak duely cenu kdyz do neheal soupere namlatite 50k dmge a stejne ho nedate pac ho healuje nekdo xd asi me tu budete spamovat ze jsme debil ze je to jen duel xd jde mi jen o princip xd ani me nesere zas tak ten pala xd kdyby neco podobnyho slo s jinou classou, kterou mam tak bych to asi delal taky:-D ale to je jina kapitola a tak to davam napul sem (pac pala vyuzival bugu-jde healovat cizi lidi v duelu) a 2. proto i kdyz to sem nepatri ale kdyz uz jendou pisu tak at to stoji za to jestli by to neslo nejak opravit xd predpokladam ze uz nejaky typek to zaspamoval na bugy ale tak to bete jen jako pripominku preju hezkej den and Have fun........... http://forum.mystiq....tyle_emoticons/default/turned.gif

This post has been edited by Frenkie: 05 May 2010 - 07:15 PM

0

#2 User is offline   hokop 

• Group: Registrovaný člen

Posted 05 May 2010 - 09:09 PM

Spravne!! zabanujeme paladiny, zakazeme duely, zrusime pvp a pro jistotu i pve a budeme na sebe v SC mavat...vzpamatuj se, kdyz si nasranej tak se zhluboka nadechni, vydechni a opakuj dokud se neuklidnis. Dyt je to jenom duel.
0

#3 User is offline   Gwin 

Posted 07 May 2010 - 07:11 PM

Chce to klid :-D A naučit se psát
0

#4 User is offline   Cactus_ 

Posted 07 May 2010 - 11:09 PM

jak se s palachem healuje protihrac v duelu?
0

#5 User is offline   Frenkie 

Posted 07 May 2010 - 11:23 PM

Presne zboznuju lidi ktery te obvinuji jaky si idiot ze vubec zakladas topic a dalsi druh lidi, ktery se odvolavaji na to ze neumim psat xd pisu hrozne ja to vim ale kdyz chci tak umim bez chyb ale na to je zivot prilis kratkej:-) a v duelu se da healovat shockem.
0

#6 User is offline   Thorongilus 

Posted 08 May 2010 - 12:01 AM

View PostCactus_, on 07 May 2010 - 11:09 PM, said:

jak se s palachem healuje protihrac v duelu?

holy shock...a pro zakladatele topicu : http://forum.mystiq....tyle_emoticons/default/taunt.gif
0

#7 User is offline   Cactus_ 

Posted 08 May 2010 - 12:15 AM

diky kluciiii o tomhle bugu jsem nevedel xD

nikdy nezapomenu jak ten rogun netusil proc ho ten affli lock owni s full hp :) jsem mel v parte dva holy priesty xD pred tim sw bylo asi deset lidi a ten rogun jedinej nevedel co se deje :)
0

#8 User is offline   NoCement 

Posted 10 May 2010 - 07:39 AM

Já bych mu dal ban Homelessakovi a rovnou bych pred Og a SW postavil 2-3 GMka aby to hlidaly, pac tohle je hruza zacina to healovanim v duelu a kde to skonci? treba si vezme ten bitevni tank z q a bude dorazet lidi po duelu :D
0

#9 User is offline   Patchouli 

Posted 10 May 2010 - 11:16 AM

ono se da bugovat healovani v duelu i s jinyma classama, ale kdo by to delal? mozna naky chudera, kteremu to dela dobre a honi si na nekom triko, stejne je to vetsinou videt.. lepsi takovy jelitka neresit, kdyby to meli GM opravovat, asi by se nedelali nic jineho ^^
0

#10 User is offline   Rippy 

Posted 10 May 2010 - 02:17 PM

Já bych ho postavil ke zdi a rovnou ho zastřelil, co si to dovolil healovat v duelu a uplně ti zničit život. A přimlouvám se k tomu plánu, aby pred kazdym mestem hlidali 2-3 GM 24 hodin denne, aby takovy RL ničitele ihned potrestali.
0

#11 User is offline   Mako 

Posted 10 May 2010 - 02:18 PM

hmmm :) přesun a lock :D
0

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • This topic is locked

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users

TOPlist