nové snowboard kalhoty
Posted 14 February 2009 - 11:32 PM
teď před nima do nás učitelé furt valí jak se máme připravovat (obvzlášť my, co jdem na Klvaňovo gymnázium, poudá se že je hodně náročné) a jakési doučování furt a tak.. no těším se, až bude po tom všem a no-stress.. málo akcí už je naplánovaných :D
jináč mě tak napadlo, ty gatě sis roztrhnul jak, o nějaký keř, nebos naletěl do té, která zavinila tu jízdu? :D
jináč mě tak napadlo, ty gatě sis roztrhnul jak, o nějaký keř, nebos naletěl do té, která zavinila tu jízdu? :D
Posted 14 February 2009 - 11:44 PM
Qirti, on Feb 15 2009, 12:40 AM, said:
Na tom něco bude... Já chodil na doučování před přijímačkama byl jsem tam asi 6x? a prostě pohoda... žádný učení nic.. jen hodina tejdně a přijímačky vklidu ^^
no chodí tam děcka ze třídy, a ukazovaly např z matiky příklady, a teda nic co by se nedalo vypočítat.. no samo že jsem to vyřešil po svém (kamarádka mi ty papíry dává za určitou protislužbu).. nejsem blázen, aspoň něco pro to udělat musím..
Posted 14 February 2009 - 11:49 PM
Navíc teď hodně škol bere na průměr.. Takže když nejseš úplnej debil a aspoň trošku se učíš tak seš vklidu už daleko dřív ^^
Posted 14 February 2009 - 11:52 PM
Qirti, on Feb 15 2009, 12:49 AM, said:
Navíc teď hodně škol bere na průměr.. Takže když nejseš úplnej debil a aspoň trošku se učíš tak seš vklidu už daleko dřív ^^
nó, tak máme 3 přihlášky (ano, je to kravina, zmatek jak hovado) takže dává hodně lidí i na školy kde berou na průměr, ale na gympl se dělaj přímačky, na průměr tam kašlou, jen se odčítaj body za špatný známky.
This post has been edited by vanilor: 14 February 2009 - 11:52 PM
Posted 15 February 2009 - 12:38 AM
problemy..no jednoduchý..prát žehlit vařit uklizet prostě se ženskou se musí jak s kytkou..svázat nařezat a hodit do vody..pokud toto je ta protisluzbička tak to je tvoje žena pěkná sadomasotralala..:P
Posted 15 February 2009 - 05:00 PM
Já tu svojí tak od 12, to je zlý... :P
To jí znám zatím jen 4 a půl roku... :D Se ještě načekám... :D
To jí znám zatím jen 4 a půl roku... :D Se ještě načekám... :D
Posted 15 February 2009 - 08:15 PM
http://forum.mystiq....tyle_emoticons/default/fuck.gif nice one no.1
Posted 15 February 2009 - 08:23 PM
vy ste burani :rolleyes: tak mne napadá kolik lidí dostane odpočinek od fóra :) ale jinak nice :) gratuluju k roztrženým kaťatám.
Help