no co, hrali ste to?
je to vcelku dobre, len ma serka aj napriek tomu, ze mam rozlisko 1680 tak trochu distance (vtaci pohlad) mohol byt viac, aby som tam toho viac videl, jednotky, grafika full detaily, s tym sa dost pohrali, zatial spokojny.
Page 1 of 1
Starcraft II Beta
Posted 01 March 2010 - 05:12 PM
válí se mi instalačka bety v telefonu, dneska jsem si ji dotáhl z práce
anyway blizzard vždycky dělal ve všech svých hrách omezený rozhled, aby hráči se silnější mašinou neměli výhodu proti těm se slabší...
anyway blizzard vždycky dělal ve všech svých hrách omezený rozhled, aby hráči se silnější mašinou neměli výhodu proti těm se slabší...
This post has been edited by Noctifer: 01 March 2010 - 05:13 PM
Posted 02 March 2010 - 02:50 PM
hrám, hrám tiež tu betu síce som sa do beta testu prihlásil hneď ako to ohlásili i tak ma nevybrali no čo už... aspoň cracknutú verziu síce idú spúšťať len jednotlivé mapy tak docela pekná hra, full grafika dobra hratelnosť takže až bude full verzia určite kúpim :P
Posted 02 March 2010 - 04:29 PM
Sice nechapu, jak to nekdo muze hrat na ultra detaily, protoze pak je absolutni bordel a neprehlednost v bitkach, ale tak kazdemu dle gusta.
Jinak nemoznost vic odzoomovat byla pracne vyhadana ze strany hracu SC1 a nastesti se Blizz nakonec podle nich zaridil.
Jinak nemoznost vic odzoomovat byla pracne vyhadana ze strany hracu SC1 a nastesti se Blizz nakonec podle nich zaridil.
Posted 02 March 2010 - 10:06 PM
Velmi zaujimava hra, ale je vidno vplyv warcraft 3 ;)
Snad to bude mat este lepsi editor ako wc3.
Inak neviete ako sa opravuju budovy a jednotky?
Snad to bude mat este lepsi editor ako wc3.
Inak neviete ako sa opravuju budovy a jednotky?
Posted 02 March 2010 - 10:35 PM
Terransky budovy a mech jednotky opravuje SCV, bio jednotky healuje dropshipa.
Zergsky budovy a jednotky healuje queena a maji taky regen.
Protossum se jenom doplnujou stity.
Zergsky budovy a jednotky healuje queena a maji taky regen.
Protossum se jenom doplnujou stity.
Page 1 of 1
Help