Dobry den,
bohuzel jsem u vas nikdy nehral, nevim jestli tu mate nejakou vice ctenou sekci nez OT a je mi to uprimne jedno, hodim to sem :D
Timto preji ex-ex-GM Aweaknerovi krasnou a prijemnou cestu na dalsi WoW projekt, ktery bude ovlazovat svou neskonale dokonalou pritomnosti. Uprimne doufam, ze bude stejne uspesny jako byl u vas a jak byl kdysi predtim. Chova se jako zmrd, jako zmrd se choval a jako zmrd se bude chovat dal. Predpokladam, ze vam to par lidi pred jeho nabranim rikalo, ale vy jste nedbali. Sam nikdy nic nedokazal a potrebuje, aby ho na pozici nekdo vysadil, na pozici odkud bude terorizovat a uzivat si moci.
Celkove od vas byl chytry krok trochu mu zatnout tipec. Chyba ovsem byla zpusob, jakym jste to udelali, protoze vycitil, ze ma na male a nedokaze splnit zadany ukol. Inu, proto se zachoval jako ta nejvetsi pica, sam jsem byl ohromen, kdyz jsem to cetl, to je tak nehorazny zmrd, ze z toho boli nohy :D Proto doufam, ze na dalsim projektu kam se prisere, udela stejny bordel. Aspon budu mit dalsi prilezitost ponorit se do te spiny, kterou kolem sebe meta.
Timto vam preji krasny den a zaroven vas opet informuji, ze banovani za vulgarity nebo znevazovani Mystiq tymu, pripadne podobne, mi je u prdele, protoze u vas nehraji. Diky za precteni.
Page 1 of 1
Epilog :D Jen takova mala snuska slintu
Posted 26 February 2010 - 03:30 PM
to stejne co na anatheme akorat tam byla jeste tresnicka, ze rozdaval support za sex :D
Posted 26 February 2010 - 04:00 PM
To je takove nadnesene slovni spojeni, zveliceni jeho zmrdovstvi, dovedeni zmrdovstvi do takove miry, ze se neda jinymi slovy popsat :D
Mimochodem cekejte, ze se tak za pul roku vrati s prosikem, ze on to tak nemyslel a ze ta doba, co tu s vama byl v miru byla vlastne super. Do podpisu si da achievement "First kokot on the realm" nebo jak to mel a bude strasne pokorny. Uvnitr to bude ale porad ta sama shnila svine. :D
Mimochodem cekejte, ze se tak za pul roku vrati s prosikem, ze on to tak nemyslel a ze ta doba, co tu s vama byl v miru byla vlastne super. Do podpisu si da achievement "First kokot on the realm" nebo jak to mel a bude strasne pokorny. Uvnitr to bude ale porad ta sama shnila svine. :D
Page 1 of 1
Help