Mystiq.org - forum: support@mystiq - Mystiq.org - forum

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

support@mystiq

#1 User is offline   Ymeris 

• Group: VIP

Posted 25 February 2010 - 05:18 PM

Tak by mě zajímalo jak často na ten mail GMka chodí. Ne že bych si stěžoval ale některým závislým hráčům (Mě) se zdá převod postavy kterej trvá 2 dny a stále nic dost dlouhá doba :D
0

#2 User is offline   Hidden 

• Vyhozen z komunity Mystiq.org
  • Group: Registrovaný člen

Posted 25 February 2010 - 05:29 PM

Prevody a zadosti resim 1x denne, pokud ti to nevyhovuje, tak se jdi bodnout... http://forum.mystiq....tyle_emoticons/default/spiteful.gif 2 dny to trva normalne, kdyz se netrefis zrovna do doby, kdy to vyrizuju.
0

#3 User is offline   hartom 

• Vyhozen z fóra Mystiq.org

Posted 25 February 2010 - 05:30 PM

taky zalezi jk maj cas asi,ja sem v pondeli napsal mail,v utery sem potvrdil a 30min na to sem mel prevod complete
0

#4 User is offline   Ymeris 

Posted 25 February 2010 - 06:26 PM

Díky Hidee :D, i kdyby mi to nevyhovovalo, co nadělám, musím hold počkat :D Jinak to byl JEN DOTAZ :D
0

#5 User is offline   Zulldruid 

Posted 25 February 2010 - 06:38 PM

musíš se hold trefit no :D ted nedávno sem na ten prevod cekal 8 dni :D ..ale tak pred 3 mněsícema to bylo za den ... to tehdy delal black myslim x)

This post has been edited by Zulldruid: 25 February 2010 - 06:38 PM

0

#6 User is offline   Hidden 

• Vyhozen z komunity Mystiq.org

Posted 25 February 2010 - 07:14 PM

Tak to nevím co byl za problém, jestli jsi to poslal na špatnou adresu nebo se ta žádost ztratila/zapomněla. Doba od žádosti k provedení převodu bývá tak maximálně 3-4 dny, záleží na konkrétní situaci. Časem pravděpodobně bude webová funkce, takže to bude na počkání.
0

#7 User is offline   Zulldruid 

Posted 25 February 2010 - 07:28 PM

View PostHidden, on 25 February 2010 - 07:14 PM, said:

Tak to nevím co byl za problém, jestli jsi to poslal na špatnou adresu nebo se ta žádost ztratila/zapomněla. Doba od žádosti k provedení převodu bývá tak maximálně 3-4 dny, záleží na konkrétní situaci. Časem pravděpodobně bude webová funkce, takže to bude na počkání.

ne prostě sem napsal na support po 4 dnech sem dostal potvrzovací emaily ...potvrdil sem a převod byl dokoncen az za další 3 dny ... nespěchalo to je mi to fuk ale jen ze to muze trvat i dlouho ne jen 2 dny ... 2 dny mi prevod trval snad jen jednou a převodů mam za sebou tak 5-6 ... x)
0

#8 User is offline   Black_one 

• Hlavní GameMaster
  • Group: Hlavní Admin

Posted 25 February 2010 - 09:29 PM

Hidden se tomu věnuje častěji a lépe než já, takže by to mělo být rychlejší a efektivnější než-li za mých časů :)

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users

TOPlist